• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava Kahve Falı Bakıyorum Dolandırıcılara Nispeten ?

bu işten hiçbi çıkarım yok bi tek kendi kahve falıma bakamıyorum bide fazla yakınlarıma ondan hariç herkeze yorum yapabiliyorum.resimlerinizi yükliyin bakıyım falınıza :)

size ve duyularınıza güvenerek size bir soru sormak istiyorum..sizce ben ankaraya taşınabilecekmiyim??

$Fotoğraf0829.jpg

akşam çektiğim için pek belli değil . kahvede koca bir balık var balığın içinde kızla erkek var ve yol geçiyor içinden belki net değil ya anlayamazsın diye söylüyorum yorumlarsan çok sevinirm canım:16:

ben ne zaman bir yere kahve falı baktırmaya kalksam cevap kesiliyor :26: ben de mi bir sorun var baktırmamam mı gerekiyor acep :35::37::37:

Kahve fali icin bir sey demeyecegim fakat tarot fali icin baskalarindan faliniza bakmasini beklemenize gerek yok arkadaslar, google'den tarot fali deyip arama yaparsaniz zaten tarot fali yapilan siteleri bulabilirsiniz, 6 tane kar secip devam edincede sectiginiz kartlar cevriliyor ve kartlarin yorumlarida cikiyor, aynen bu topik'te yazilmis olan tarotfali yorumlari gibi:53::9:

Kahve fali icin bir sey demeyecegim fakat tarot fali icin baskalarindan faliniza bakmasini beklemenize gerek yok arkadaslar, google'den tarot fali deyip arama yaparsaniz zaten tarot fali yapilan siteleri bulabilirsiniz, 6 tane kar secip devam edincede sectiginiz kartlar cevriliyor ve kartlarin yorumlarida cikiyor, aynen bu topik'te yazilmis olan tarotfali yorumlari gibi:53::9:

Katılıyorum canım :1:

Kendi topiğini açıpta 1 kac gun sonra devamını getiremeyenleri anlamıyorum madem böyle yapıcaksın neden heveslendiriyosun milleti bakamayacaksın konu kilitlensin daha iyi Admin rica etsem fal mesajımı siler misin bosuna durmasın

Bana da bakarmısınızz tesekkurlerr ;)

Canım bu sayfayı açan kisi değilim bende heveslendim bakan yok ama sana yorum yapabilirim icinde belli belirsiz bı sıkıntı var atmak istiyosunda atamıyosun icinden bu bı kişiyle ilgili isminin icinde U harfi olan biri tam net göremiyorum 3 kisi oturmuş bı yerde konuşuyorsunuz 2erkek bide sen hararetle kendini savunuyosun ama içlerinden sana yakın olan kisi anlamamakta istrarci sırtını donmuş sana ama sen tam da ona anlatıyosun derdini aslında uzun bı kadın var senin falında iki yüzlü canını avutmak istiyor bu günler sıkıntılısin ama atlaticaksin kötü gidişat yikiliyo sen çok sağlam duruyorsun belkide ondan uzerne geliniyor senin dediğini anlatana kadar zorluyorsun kocaman bı leylek yada kus kuğu tam anlamadım en ummadığın en umudunun kesildiği anda hanene konuyo sen çok güzel bı haber alicaksin beklediğin bisey ama beklemediğin anda bunu unutma :10:

Canım bu sayfayı açan kisi değilim bende heveslendim bakan yok ama sana yorum yapabilirim icinde belli belirsiz bı sıkıntı var atmak istiyosunda atamıyosun icinden bu bı kişiyle ilgili isminin icinde U harfi olan biri tam net göremiyorum 3 kisi oturmuş bı yerde konuşuyorsunuz 2erkek bide sen hararetle kendini savunuyosun ama içlerinden sana yakın olan kisi anlamamakta istrarci sırtını donmuş sana ama sen tam da ona anlatıyosun derdini aslında uzun bı kadın var senin falında iki yüzlü canını avutmak istiyor bu günler sıkıntılısin ama atlaticaksin kötü gidişat yikiliyo sen çok sağlam duruyorsun belkide ondan uzerne geliniyor senin dediğini anlatana kadar zorluyorsun kocaman bı leylek yada kus kuğu tam anlamadım en ummadığın en umudunun kesildiği anda hanene konuyo sen çok güzel bı haber alicaksin beklediğin bisey ama beklemediğin anda bunu unutma :10:

janviye banada kahve falı bakarmısın canım fotoları buraya atabilirim?

Olur canım tamamda pek inanma biraz sallıyorum neyse umut iste hepimiz ayniyiz biri tam duymak istediklerimizi desin diye uğraşıyoruz

janviye banada baksan oluuur mu? :( ama kahve içemem şimdi bu saatte yani evde kalmıyorum ondan tarot bakabilio musun acaba?

Yok ben taarot bakamıyorum hiç denemedim içimden geceni söylüyorum kahvede ama tarot yok ayrıca taarot siteleri dolu yaz çıkar canım benim istediğin saatte seç 7 kart hemen yorum yapiyoalar aslında bene kahve falı bakicak birini arıyorum çok isterdim ama konuyu açan arkadas yorumları kesmiş malesef

Yok ben taarot bakamıyorum hiç denemedim içimden geceni söylüyorum kahvede ama tarot yok ayrıca taarot siteleri dolu yaz çıkar canım benim istediğin saatte seç 7 kart hemen yorum yapiyoalar aslında bene kahve falı bakicak birini arıyorum çok isterdim ama konuyu açan arkadas yorumları kesmiş malesef

janviye olsun cnm bizde ztn güzel veya kötü şeyler duymak için baktırıoruz.. şimdi kahvemi içiyorum fotoları brzdn koyarım tatlım:40:

Canım son olucak kusurabakma ama sıkıntını asmissin icinden artık ama hayla ufak ufak vesveslerin var söyle diyim etrafında yılanlar var ama sana ulasamiyolar yinede dikkat et kendine herkese güvenme bı erkek var tabağında dili akrep gibi canını çok yakiyo sen bu orta yaşlı görünüm olarak düzgün bı adama yakınsın uzak durmuyosun ama o sen ne kadar kendine acı çektiriyosun hamile biri var falında galiba biri hamile çok güzel bı kalbin var seviliyosun hem ailen hem hayatındaki kisi tarafından bı kız var küçük bı kız sorunu ne bilmiyorum ama bu cocuğa yardım etmen lazım senden başka yardım eden yok hanen ferah dahada ferahliycak sen İnan ve duaet yakında bı ortama giriceksin çok Hayirli bı is olucak sen çok mutlusun bu kadar benden anca bu kadar sen fazla inanma

Back