• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava Kahve Falı Bakıyorum Dolandırıcılara Nispeten ?

lÜTFEN !!!!Banada bakarmısnız..

Özellkle evlilik ve iş hayatıyla ilgili..:) şimdiden tşk ederimm...

2-5-7-9-11-12

Çok mutlu oldum bu konuyu görünce!!!:40: Bu aralar işim tam fala kalmış durumda:43: Birisi kalbimi fena halde kırıp gitti, ismi emre. 20 gündür tek kelime etmiyor. Ama ben hala onu düşünüyorum, onu özlüyorum, hala içimde bi umut var hala onu bekliyorum... Sen ne dersin bakalım???:43:
$23112011461.jpg $23112011462.jpg $23112011463.jpg $23112011464.jpg $23112011465.jpg $23112011468.jpg $23112011469.jpg

1.Kart: Bu kart sizi temsil eder. Bu sizin şu andaki duygularınız, davranışlarınız ve beklentilerinizdir.
Tılsımların Yedilisi TERS
Parasal sıkıntıların, kaygı ve şüphelerin ve borç ödemeleri gibi yoğun olarak yaşanmaya başladığı ya da yaşanacağı bir dönemdesiniz. Tüm bunları sürekli olarak düşünmek sizi olmak istemediğiniz duruma hapsetmektedir. Çabalarınızın sonuç almaması sizi bunaltabilir. Sağlık sorunlarına karşı da dikkatli olunmalıdır.

2.Kart: Bu kart partnerinizi temsil eder. Bu onun şu andaki duyguları, davranışları ve beklentileridir.
Kader Çarkı TERS
Ertelemeler ve problemler meydana gelir. Bu kartı seçen kişi, çok çalışır ama bir ilerleme kaydedemez. Bir hatayı tekrarlamak olasıdır. Fırsatlar iyi değerlendirilemez.

3.Kart: Bu kart bağlantı kartıdır. Sizi bir araya getiren kalite ve karakteristik özelliklerdir.
Kılıçların Uşağı TERS
Sadece zeka ürünü şeylere inanma ve her şeyi sorgulayıp zaman zaman iğneleyici, şüpheci ve alaycı bir kimliğe bürünmeyi ifade eden bu kart, üzücü ve beklenmedik olayların da habercisidir.

4.Kart: Bu kart ilişkinizin güçlü yönlerini temsil eder. Bunlar ilişkiyi sürdüren kaliteli yönlerdir.
Kılıçların Yedilisi
Her ne kadar farkında olmasanız da kendi kendinizin en büyük düşmanı haline geldiğiniz bir döneme doğru giriyorsunuz. Bu dönem, ruhun ihtiyaçları üzerinde kazanılan zihinsel oyunlar ve güçlüklerle sonuçlanacaktır. Yakın geçmişinizdeki sorunların tekrarlanması olasıdır. Kendine ihanet etme durumu bu kartın en belirgin mesajıdır. Bu yüzden alacağınız kararlarda çok dikkatli olmalısınız. Kendinize zarar vermemek için içinde bulunduğunuz durumlara ve etrafınızdakilere karşı biraz daha dikkatli olmalısınız.

5.Kart: Bu kart ilişkinizin zayıf yönlerini temsil eder. Bunlar sizin ilişkinizde keşfetmeniz gereken noktalardır.
Dünya
Başarı, zafer ve rahat bir hayatı simgeler. Planların hayata geçirilmesi demektir. Bu kartı seçen kişi sorumluluk almayı bilir. Bu nedenle nasıl başarılı olacağını da öğrenir. Kendisine ve başkalarına saygı duyar. Kendinizi tanıma ve güzel ifade etme, maddi ve manevi mutluluğa ulaşmanızı sağlar. Bu kart, dünya seyahati anlamına da gelebilir.

6.Kart: Bu kart gerçek aşkın kartıdır. Aşkınızın başarılı ve doyurucu olup olmadığını gösterir. Ayrıca ilişkinizi daha iyi bir boyuta taşımak için yol göstericidir.
Uyanış
Kişisel güçlerin daha çok farkına varılması ve kullanılması anlamına gelir. Bu kartı seçen kişi artık korkularından ve problemlerinden kurtulmuştur. Kendi gücünü ve enerjisini kullanarak mutluluğa kavuşur. Bu kartın ödülleri; ruh, akıl ve kalp arasındaki uyumdur. Kurtulma, bu kartı simgeler. Bu kartı seçen kişi, birinden kurtulmuş olabilir. Bu kurtuluş her alanda olabilir. Bu kişi, önemli konularda kendi iç sesini dinlemeli ve başkalarına aldırış etmemelidir.

öncelikle emek harcadığın için teşekkür ederim fakat ben bu şekilde hiç birşey anlamıyorum.Aynısını aynı rakamlar ile online bır sıtede tarıt baktıgımda kendımde bakabiliyorum ama hiçbirşey anlamıyorum.Anlayan birisi olarak ne oldugunu anlatabilirmisin rica etsem.

Heh sonunda içtim kahvemi 3-4 aydır merak saldım kahve falına ondan çok sevindim bakan biri olduguna :kkk: Teşekkürler şimdiden tatlım ayrıntılı bir şekilde bakmanı istiyorum özelden yazsanda olur:16:
$DSCF1022.jpg $DSCF1023.jpg $DSCF1024.jpg $DSCF1025.jpg
2 resim daha vardı yüklenmedi onlarıda atayım hemen

Tüh boyut büyük diyo ne alakaysa yüklenmiyor onlar neyse tatlım yorumlarını bekliyorum:1: bu arada 19 yasındayım ve bekarım

Son düzenleme:
2 gunde pes ettin msn adresleri verilmeye basladi ! Tekrari olmasin buradan bakmayacaksan konuyu kapatalim !

Back