Bedava Kahve Falı Bakıyorum Dolandırıcılara Nispeten ?

banada bakabilir misin? teşekkürler...
2-3-4-7-9-11

lÜTFEN !!!!Banada bakarmısnız..

Özellkle evlilik ve iş hayatıyla ilgili..:) şimdiden tşk ederimm...

2-5-7-9-11-12

Çok mutlu oldum bu konuyu görünce!!! Bu aralar işim tam fala kalmış durumda Birisi kalbimi fena halde kırıp gitti, ismi emre. 20 gündür tek kelime etmiyor. Ama ben hala onu düşünüyorum, onu özlüyorum, hala içimde bi umut var hala onu bekliyorum... Sen ne dersin bakalım???

öncelikle emek harcadığın için teşekkür ederim fakat ben bu şekilde hiç birşey anlamıyorum.Aynısını aynı rakamlar ile online bır sıtede tarıt baktıgımda kendımde bakabiliyorum ama hiçbirşey anlamıyorum.Anlayan birisi olarak ne oldugunu anlatabilirmisin rica etsem.

Heh sonunda içtim kahvemi 3-4 aydır merak saldım kahve falına ondan çok sevindim bakan biri olduguna Teşekkürler şimdiden tatlım ayrıntılı bir şekilde bakmanı istiyorum özelden yazsanda olur

2 resim daha vardı yüklenmedi onlarıda atayım hemen

Tüh boyut büyük diyo ne alakaysa yüklenmiyor onlar neyse tatlım yorumlarını bekliyorum bu arada 19 yasındayım ve bekarım

Son düzenleme:
2 gunde pes ettin msn adresleri verilmeye basladi ! Tekrari olmasin buradan bakmayacaksan konuyu kapatalim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…