ridacım dikkat et kendine benimde bu kaç gündür ağrılarım sancışarım çoğaldı
dün gecedendir sol gögsümün altına bi ağrı saplanmış çok fena ağrıyo
canım bende çooook merak diyom sağlıklı olsunlarda ne olsa kabulum
canım bende iki üç gündür ayaklarını dışarıya çıkışını görüyorum süper ya dışarda bayağı belli oluyo
sevdecim senin tersse o hissettiğin başıdır sağ göğsünün altında ve çıkıntı ise elidir
bak benim hıçkırığı şu an sol kasığımda oluyo
Murgizcim yeni gördüm bu yazını pardon yaaaa a.s.
Eli de ola bilir yada dirseği diye tahmin ediyorum baya sert çünkü bide inatcı ben geri itiyorum daha çok bastırıyo... başını bazen tam iki göğsümün arasının altında hissede biliyorum kocaman top gibi orda bi sertlik oluyo :dance:
evet dirsekte olabilir
hehehe kıs çoçupğu rahat bıraksana ne karışıyon yavruşa:roflol:
Şaşırdım ölemi olurmuş bende çok hızlı hareket ediyorum. aslında benim çok yavaş olmam lazım ama içimde bi tezcanlılık var engel olamıyorum eşim hep yavaş yavaş die kızıyo bide böle bişe olursa :uhm:
ama acıyoooooooo sanki etimi delip geçecekmiş gibiii...
ya kızlar bide sizin bebişlerinizin eşlerinizin sesine tepkisi nasıl??
Benimki mesela canımı çok acıtırcasına hareket etmeye başlayınca eşim yaklaşıyo göbeğime ve konuşuyo... oğlum sesini duyar duymaz duruyor eşim susunca yine başlıyor :dance:
canancım hele o ayaklar bi meydana çıksın.. hele bi yaz da gelsin bacaklarda tonton ossun sevmekle bırakmiiicazzz yicez yiiiceeezzzz :teytey:
kıslaaaar... kontürole gittik bugün bebişim dönmüüüüüüüüüüş:dance::dance::dance: nst yede girdim herşeyimiz normal bebişim gayet sağlıklı. ama kilosu 2700 çıktı ona şaşırdım 4 haftada 600 gr almış oluyor dr.da 2900 den aşşa değil iri bi bebek duruş pozisyonundan sebep yanlış hesaplamış olabilir makina dedi. bidahaki kontürolüm 10 gün sonra.:teytey:
ama acıyoooooooo sanki etimi delip geçecekmiş gibiii...
ya kızlar bide sizin bebişlerinizin eşlerinizin sesine tepkisi nasıl??
Benimki mesela canımı çok acıtırcasına hareket etmeye başlayınca eşim yaklaşıyo göbeğime ve konuşuyo... oğlum sesini duyar duymaz duruyor eşim susunca yine başlıyor :dance:
canancım hele o ayaklar bi meydana çıksın.. hele bi yaz da gelsin bacaklarda tonton ossun sevmekle bırakmiiicazzz yicez yiiiceeezzzz :teytey:
kıslaaaar... kontürole gittik bugün bebişim dönmüüüüüüüüüüş:dance::dance::dance: nst yede girdim herşeyimiz normal bebişim gayet sağlıklı. ama kilosu 2700 çıktı ona şaşırdım 4 haftada 600 gr almış oluyor dr.da 2900 den aşşa değil iri bi bebek duruş pozisyonundan sebep yanlış hesaplamış olabilir makina dedi. bidahaki kontürolüm 10 gün sonra.:teytey:
bebişim babasının sesini sadece haftasonu nette duyabiliyor..babasının sesini başka seslerden ayırt edebiliyor mu aceba ne dersiniz??
babası bizi uzaktan seviyor..
kedinin ciğere baktığı gibi birbirimize bakıyoruz
25 gün kaldı kızlar...mesai bittiğinde eve gidince ilk işim takvim yaprağını koparmak..:hooray: birgün daha gitti diye seviniyorum..
450 gündür ayrı olmak ne kötüüüüKötü Kazenkabus gibiydi günler geçmek bilmiyordu..birden bebişimin olacağını öğrendim..bir de baktım ki..ikisinin de tezkeresi aynı güne geliyor. zaman daha hızlı geçti oğluşum Allahın bana bir lütfuuu
ben çok şanslı bir anne ve eşim sanırımmm:teytey:
iki aşkıma da aynı zamanlarda kavuşacağım...
Bence babası olduğundan senin duygularından ve içgüdüsel olarak bunu ayırt ediyordur bence...
Az kaldı Rida 25 gün ama sanki son günler hiç geçmezmiş gibi gelir ya insana sendeki heyecan bizimkilerin 2 katı dediğin gibi iki aşkına kavuşucan allahın izniyle...
merhaba kızlar
bakıyorum gün yaklaştıkça kime benzediği merak konusu oluyo.
sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin.
benim dr'a göre bana benziyor. geçen sene doğum yapan bir arkadaşa babasına benziyor demiş ve gerçekten bebek babasına benziyor. hayırlısı artık.
bizim bacaksız da dönmüştü tekrar dönmezse eğer. bu gidişle sağ tarafımdan kocaman bir delik açıp çıkacak.
bir sitede okumuştum..annenin sesi ince olduğundan annenin sesini daha iyi algılarmış bebişler..babalar da seslerini incelterek konuşurlarsa onların sesini de algılayabilirmiş bebişler..hatta bizim refleks olarak bebişlerle yada küçük çocuklarla konuşurken sesimizi inceltmemiz bu yüzdenmiş...
bunu ocak'ta izne geldiğinde eşimle paylaşmıştım. oğlumuzla sesini incelterek konuşmuştu çok komikti:roflol:
ne düşünüyorum biliyor musun canancım,
eşimin izinleri en fazla 10 gün sürdü. bazen gecenin bir yarısı çıktı gitti, bazen sabahın bir vakti..son gün gelince ağlaşırdık birlikte..sabah olsun istemezdim..beni bırakıp gitmek zor geliyordu ona, benim onu yolcu etmem işkence gibiydi..yeter artık dedim birgün..psikolojim bozulacak beni bırakıp bırakıp gitme..senağlama
birgün gelicem ve hiç gitmeyecem dedi.:teselli:
şimdi gelicek ve bir daha gitmeyecek düşüncesi garip geliyor..inanamıyorum..üstelik şimdi bir de bebiş olucak buna hiç inanamıyorm..
yani biz tam bir aile olucaz
henüz birbirimize doyamadık,
ALLAH nasip kısmet ederse; bundan sonra oğlumuzla yolumuza devam edeceğiz
bunları neden yazdım bilmiyorum...yazdığım zaman rahatlıyorum..çünkü karşımda sesime ses veren beni anlayan dinleyen değer veren insanlar var..
iyi ki varsınız..a.s.
gizemcim bana kızmakta haklısın.. ilaç kullanma alışkanlığım yok..
Annemin söylediği birşey var
"kızım hiç canının kıymetini bilmiyorsun. Allah onarmasıyla geldin bu zamana dek" der..
saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyorum sanırım..
hayırlısı olsun bakalım...
seni dinleyeceğimden emin olabilirsin..demir hapımı birazdan alıcam..ve sonra her gün.. söz sana
teşekkür ederim canımmm ikazın için..
gizemcim bana kızmakta haklısın.. ilaç kullanma alışkanlığım yok..
Annemin söylediği birşey var
"kızım hiç canının kıymetini bilmiyorsun. Allah onarmasıyla geldin bu zamana dek" der..
saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyorum sanırım..
hayırlısı olsun bakalım...
seni dinleyeceğimden emin olabilirsin..demir hapımı birazdan alıcam..ve sonra her gün.. söz sana
teşekkür ederim canımmm ikazın için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?