günaydın arkadaşlar..
gizemcim yaa benim karnımın altında ve yanlarda çatlaklar oluşmuş. başka yerlerde sanırım yok..kırmızı kırmızı parlıyor...çok fena:çok üzgünüm: bir de 75 kg olmuşum bir haftada 1 kg. nasıl olacak bu işin sonu aceba merak ediyorum?
gerçi oğlum için herşeye değer...
biliyor musun ben bugün oğlumu emzirdim rüyamda...a.s
çok garip bir duyguydu yaşadım sanki o anı..gerçekten anne olduğunuzu ve o küçücük yavrunun size ait olduğu hissini verdi rüyada bile çok güzeldi...sırnaşık şey
:roflol:a.scanım haklısın haaaaa
şiştik iice ya o önemli değil ya çok fena çatladım kızlar çk fenaaaaaaa:çok üzgünüm:
canım olsa görürdün emin olkafamçokkarıştıCatlak da başka bir dert..Murgizciğim catladım diye kremlenmeyi kesme sakın..:sm_confused: doğumdan sonra bile bir süre kullanmak gerekiyormuş..hiç olmazsa biraz görüntüde hafifler canım..oğluşunu eline alınca bak çatlağı düşünecekmisina.s
Ben aldığım abartı kilolara rağmen şuan çatlamadım.yada öyle görüyorum:sm_confused: ..gelişme döneminde aldığım kilolardan dolayı yerleşen çatlaklarım vardı,hala onlar var..yenisi yok gibi:uhm: ne olacağı belli olmaz tabi,her dakika herşey olabilir,inşallahda olmaz
canım ya artık az kaldıkça sabırsızlanıyoruz allah yüzümüzü güldürecek inş ridacım sağ sağlim alacaz kucağımıza emzirecez:dance:
canım benim göbek altı popo gögüs basen her yer çatlak:a015:mor mor
özellikle karnımın çatlakları bayağı derin vadi gibi olmuş
kilo alımımda durdu ama çatlama son gaz devam ediyo
popom ve basenimde çok kilo almadığı halde oralar bile çok fena ridacım
rida çok kilo almışın canım ya aslında teksin bide çalışıyon ya belki onun etkisidir belkide şişin çok senin
Ben ilk hamile kaldığımda bebeyağı sürüyordum 4. aydan sonra pregnacare die bi krem var onu kullanıyorum son aylarda çok kilo almama rağmen allaha şükür daha çatlağım olmadı son 1 aydada olmaz inşallah:nazar:
Vefa, dost ikliminde yetisir ve bizim yamaclarimizin guludur..
--
9-8-7-6-5-4-3-2-1-0
Okuyun bakalım rakamları :
* Eger '9' canli olsaydın bile
* En çok '8' kez kaçabilirdin ölümden
* Bilki '7' düvele sultan olsan dahi
* Yerin '6' mekan olacak sana
* En fazla '5' metre kumaş götürebileceksin
* Kapatacaksin '4' açsanda gözünü
* Bu dünya '3' günlük dünya
* Azrailin yaninda '2' kat olup yalvarsanda nafile
* Elbet '1' gün öleceksin
* Işte o zaman herşey '0' dan başlayacak
Çünkü ÖLÜM bir yok oluş degil
YENiDEN DOGUSTUR...!
az önce mail olarak aldım paylaşmak istedim sizlerle...
kızlar ben şimdi geldim kontrolden..
şuan 35.haftamızdayız ve oğluşum 2701gr olmuş..bu durumda oğlum iki haftada 500gr almış :))
herşey yolunda dedi doktor, oğluşumun başı doğum kanalına ilerlemiş, şu an normal doğum görünüyor dedi dr.
şişliklerin bu dönemde azalması gerektiğini ve şu anki kilomun normal olmadığını söyledi..yediklerime dikkat etmediğimi, ekmeği azaltmamı ve abur cuburu, tuzu kesmemi söyledi. ekmekte zaten tuz var tamamen tuzsuz ye dedi..
ama bu mümkün değil. reflüm var...zaten ağzımın tadı yok...boğazıma asit geldikçe yemek yiyorum..ondan kilo alıyorum ben
ya bir de doktor benden çok para alıyor. ilk gittiğimde indirim yaptı eşim asker diye...50 ytl aldı iki hafta sonra gittiğimde de 70 aldı..birşey diyemedimmm( daha önceki doktoruma kontrollerde para ödemiyordum. sizler ne kadar ödüyorsunuz...
..
maaşlh canım:teytey:allh nazardan saklsın
canım sende azalt aman dinle drunu
ridacım ağrılarını sordunmu ne dedi:uhm:
ben devletle anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum sadece 20 ytl katkı ödüyom
Kardelencim ve gizemcim, sevdecim çook teşekkür ederim..oğlum çok şükür sağlıklı ve herşey yolunda..paradan çok önemli bebişlerimizin sağlığı ama insanın kafasına takılıyor..fazla ödeme yapmanın da anlamı yok yaniii
kızlar ben de önce ssk anlaşmalı özel bir hastaneye 20 ytl ödüyordum. ama doğumumu devlet hastanesinde yapacağım ve özelin doktorunu yeterli bulmadığım için son iki ay devlet doktorunun muayenehanesine gitmeye karar vermiştim. ama bana pahalıya patladı..sonraki gittiğimde durumu izah edeyim bakalım.. .
oğluşumun yüzünü görmek istedim, pozisyonu uygun değil dedi...eşim yarın çarşı iznine çıkacak bebiğimin bir görüntüsü olsun dedim.. ultrason kağıdı bitmiş sipariş verdik gelmedi dedi..üstüne üstlük 70 ytl verip çıkıp geldik...ayrıca abimin eşiyle gittik kontrole o da cinsiyetini öğrenicekti
öğrendik...KIZ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?