arkadaşlar bel ağrılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı. Çalışabilir raporu almıştım ama sanırım dayanamayacağım... çok kötü durumdayım...ilk defa oturduğum koltuk çok sert geliyor.yaslandığımda acı çekiyorum sanki..sağlık ocağı doktorundan istirahat raporu alsam cumaya kadar aceba ne olur? tekrar devlet hastanesine gidip rapor almam çok zor...offff offffffffffff
ağlamak istiyorummm((
arkadaşlar bel ağrılarım dayanılmaz boyutlara ulaştı. Çalışabilir raporu almıştım ama sanırım dayanamayacağım... çok kötü durumdayım...ilk defa oturduğum koltuk çok sert geliyor.yaslandığımda acı çekiyorum sanki..sağlık ocağı doktorundan istirahat raporu alsam cumaya kadar aceba ne olur? tekrar devlet hastanesine gidip rapor almam çok zor...offff offffffffffff
ağlamak istiyorummm((
ağlamak istiyorummm((
canım geldim biliyon oğluşumun kilosu 2400 gram olmuş
gerçi bana az geldi iki haftada 400 gram almış
dr normal boyutlarda bir beebk olcak diyo sağlıklı olsunda tosuncuk olmasın zaten
buarada canım yıllık rapotr hakıı varya ondan bahsediyorum yıllık rapor hakkımız 4o gün bizim mesela 2008 de en fazla 40 gün rapor alabiliyoruz heyet raporu hariç tabi
ben ondan bahsettim sizinde öle hakkınız varsa doğum izninden bittikten sonra bi müddette diğer rapor alırsın düşündüm diye doğumdan sonra rapor hakkınd gidiyo dedim
umarım anlatabildim:uhm:
çok karışık oldu ya
slm anne adayları bende ilk bebeğime hamileyim bende dün gittim doktora bebeğim 1440 gram olduğunu söyledi 29 haftadayım ben alıyomuşum kiloyu çoğunlukla ama başka doktorlara sorduğumda çok güzel diyor kilosuna ve benim bebeğimde ters duruyodu ama zamanla düzeliyorlar kendinize sorun etmeyin ve günlük 25 dakika yürüyüş yapın bütün anne adaylarını tez zamanda kurtarması dileğimle :) allah herkese annelik duygusunu tattırsın
Ridacığım geçmiş olsun,bir ara bende inanılmaz bel ağrısı çekmiştim,şükürler olsunki şuan iyiyim..o yüzden bilirim.ne oturabiliyorsun ne yaslanabiliyorsun,
birkaç gün rapor alıp,cumrt,pz da birleştirebilirsin.tek çözümü dinlenmek ve ılık bir duş..birde masaj biraz iyi geliyor canım..inşallah kısa sürede geçer..
ayperincim, tavsiyelerin için çok teşekkür ederim..a.s.
eve gelince dinlendim geçmişti, ama birazcık ayakta durunca tekrar başlıyor...
az kaldı bir ay sonra bunların hiç birisi kalmayacak inşallah..
canım geldim biliyon oğluşumun kilosu 2400 gram olmuş
gerçi bana az geldi iki haftada 400 gram almış
dr normal boyutlarda bir beebk olcak diyo sağlıklı olsunda tosuncuk olmasın zaten
buarada canım yıllık rapotr hakıı varya ondan bahsediyorum yıllık rapor hakkımız 4o gün bizim mesela 2008 de en fazla 40 gün rapor alabiliyoruz heyet raporu hariç tabi
ben ondan bahsettim sizinde öle hakkınız varsa doğum izninden bittikten sonra bi müddette diğer rapor alırsın düşündüm diye doğumdan sonra rapor hakkınd gidiyo dedim
umarım anlatabildim:uhm:
çok karışık oldu ya
Murgizciğim oğluşuna maşallah canımcanını sıkma.kilosuda gayet iyi..sağlıklı olsun yeter,doğduktan sonra tombik tombik yaparsın bebişini:)
sağol canım ya canımı sıkmadım canım çok şükür sağlıklı kilosuda az değil gerçekten normal yani:dance:
ama benim beslenmeme göre az geldi gerçi iki üç gün doğru düzgün bişiy yiyemedim ama normalde çok planlı bir beslenmem var her türlü şeyden yiyom düzenli
herhalde benim beslenmemle alaksı olsaydı be bebiş şimdiden 5 kg olmuştu:roflol::roflol:
Birkaç gün iyi beslenemedin diye olmamıştır canım,alacağını almıştır oğluşun senden:)
Beslenmemize göre düşünüyoruz ama malesef öyle olmuyor işte..Baştan kiloları aldık bolca.....ama kendimize:roflol:
:roflol:a.scanım haklısın haaaaa
şiştik iice ya o önemli değil ya çok fena çatladım kızlar çk fenaaaaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?