- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
kızlar durumlarımız benzer benim kaburgalarıma batmıyo akıllı ıoğluşum ama aşağı baskı hissi var dr um bu durumun normal olduğunu söylüyor
mesaneme baskı olduğu halde yürüyüşden vazgeçnmiyorum ama sanki oğluşum da içimde zıplıyo mesanemde:))))ben yürüerken
onun dışında bel fıtığım var bazenh bel bacak ağrım oluyo ve ayak uyuşmam buna bağlı
ve uyku tabiki yok gecelerşi çok uyanıyorum sonra dön dön dönnnn sonrada korkuyom dönmekten bebişe bişiy olcak diyeeeee
Hep bebişlerimize zarar verecekmiş hissi taşıdığımız için tedirgin yatıyoruz. Tedirgin yattığımız için de her seferinde uyanıyoruz..zaten sağ taraf yasaklıyız ya ben, bir değişiklik yapıp sağa meyilli yatmaya çalışsam da olmuyor..korkuyorum küçücük vücudu üzerine yatarım diye..
hatta bazen sol tarafıma yattığımda hemen kıpraşmaya başlıyor, rahatsız ettiğimi anlıyorum ve hemen düz yatıyorum. düz yatınca da hareketleri daha da sıklaşıyor...ne yapacağımı şaşırmış olarak oturur gibi yatıyorum bazen, belime ağrılar giriyor, boynum tutuluyor..olmuyor kalkıp geziniyorum..
annesinin gülüsü, canım oğlummm diyorum
yerim ben seniŞeniz