- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
Ridacığım senin oğluşunada maşallah canım... oğluşunun dönmüş olduğuna çok sevindim:) hep böyle devam eder inş..
ayperincim teşekkürler, inşallah tekrar dönmezzzza.s
a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ridacığım senin oğluşunada maşallah canım... oğluşunun dönmüş olduğuna çok sevindim:) hep böyle devam eder inş..
açıklaman için teşekkürler rida geçen haftaya göre sanki karnım değişti biraz gibi geliyor ama kontürolüme 2 hafta var daha 34deyim 36. haftadan sonra sık gitmeye başlıcakmışım. bende merak edip sıktım biraz gögüs ucumu geçen hafta bendende geldi 4,5 delik var damladan az bişey çıktı hepsinden yapışkan bişeydi şeffaf. ilk yaşıcam için meraktan çatlıyorum nasıl bir duygu bebişlerimizi emziricez:)) bide ilklerde meme ucu ağrıları oluyormuş küçük paketlerde krem varmış onlardan alıp koyucam hastane çantamada neolur ne olmaz:))
arkadaşlar dün ilk kez sağ göğsümden iki damla sıvı geldi..çok şaşırdım ve duygulandım siz de de oldu mu hiç :))
bu arada kardelencim iyi haberler alırsın inşallah bebişinle ve sağlınla ilgili...
Ridacım kendiliğindenmi geldi benim öyle bişey olmadı ama bi arkadaşım sıkarsan gelir diyo ama ben korkuyorum yapamam bide gelse panik olurum gibi gelio
Ridacım kendiliğindenmi geldi benim öyle bişey olmadı ama bi arkadaşım sıkarsan gelir diyo ama ben korkuyorum yapamam bide gelse panik olurum gibi gelio
kızlar artık nihayete eriyor bu macera, sayılı günlerimiz kaldı....bebişler de büyüdü maşallah...artık onlar da dış dünyayla buluşacakları gün için sabırsızlanıyorlar..vücudumuz tamamen değişiyor, el-ayak bütün vücudumuz şişiyor, bacaklarımıza giren kramplarla gece vakti uyanıyoruz, pozisyon denemekten uyuyamıyoruz, oturunca kalkamıyoruz, artık mesafeler daha da uzun geliyor, belimize-bacaklarımıza ağrılar giriyor...vs..vs...bebişimiz büyüyor her geçen gün, kıpraştıkça, vuruşları kuvvetlendikçe şükrediyoruz, kalp atışlarını dinleyip rahatlıyoruz...onu görme günleri ilan ettiğimiz kontrollerde hayırlı şeyler duymayı ümid ediyoruz, dualarımız hep onun sağlıklı olması için,
Bu yüzden onun içimizdeki varlığı çektiğimiz çileye mukabil... bunca güzel şey hissediyoruz, paylaşıyoruz asla şikayet etmiyoruzz.
Elhamdülillah...
biliyoruz ki sonunda Rahmeti bol Padişahın sunduğu (kendi genetik yapımızdan, kanımızdan, canımızdan) bir hediyeye sahip olacağız..
kızlar benimde dönmüş bebişimm 34 haftaya girdik 2.100 gr.dı
ridacığım çok güzel yazmışsın çok duygulandırdın beni.senağlama hamilelilimin evreleri film şeridi gibi geçti gözümün önünden. bazen bende düşünüyorum gerçekten bir mucize hediyelerimiz. bir su damlasıydı ve şimdi hissedebildiğimiz acısıyla tatlısıyla sabırsızlıkla gelmesini beklediğimiz bi parçamız. Allaha şükürler olsunki rabbimiz nasip etti bize bu mucizeyi. yıllarca bekleyenler var. Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı ve onları hayırlı güzel ahlaklı yetiştirmemizi nasip etsin. Amiiin......