MİS KOKULUM,,,
SEN BİLMEZSİN KÜÇÜĞÜM ÖZLEM NEDİR.İSTEMEK NEDİR,HAYAL KURMAK NEDİR BİLMEZSİN KÜÇÜĞÜM.AMA SEN YİNEDE ÖZLETME ,BEKLETME MİS KOKULUM HEMEN GEL BANA,,,,
7 YILLIK Bİ BERABERLİKLE EVLENDİK...TANIŞTIĞIMIZ İLK GÜNDEN BERİ KOLLARIMIZDA OLACAĞIN GÜNÜN HAYALİYLE YAŞIYORUZ VE ARTIK İÇİMDE OLMANI İSTİYORUM YAVRUM,,,,
MİDEM BULANSIN YAVRUM BEN RAZIYIM VARSIN AĞRIM OLSUN VARSIN BİTKİN DÜŞEYİM SENİ TAŞIRKEN AMA YETERKİ GEL BEBEĞİM BEKLETME FAZLA...
BABANLA EVLENDİĞİM İLK GÜNDEN BERİİİ KARNIMDA SANKİ SEN VARMIŞIN GİBİ HAYALİNİ SEVİYOR HAYALİNLE KONUŞUYORUZ KUZUCUĞUM Bİ BİLSEN NE KADAR SEVİYOR BABAN DA SENİ...
BAZEN KARNIMA BİŞEYLER SIKIŞTIRIP HAMİŞ OLUP BABANIN KARŞISINA ÇIKIYORUM.NASIL GÖZLERİ PARLIYOR BANA NE ÇOK YAKIŞTIRIYOR ANNELİĞİ BİLEMEZSİN KÜÇÜĞÜM,,,,,
ARTIK YAVAŞ YAVAŞ İÇİM ACIYOR MİNİK MELEĞİM,,,,YAPMA KIYMA ANNECİĞİNE BU BEDEN İÇİNDE SEN OLMADAN NASIL YAŞAR GEL CENNETTEN KON İÇİME MELEĞİM SANA SÖZ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ...............
CANIM YAVRUM MİS KOKULU YAVRUM BENİ SENSİZ BIRAKMA BEN SENİ ÇOK İSTİYORUM GEL BENİM MİNİK KELEBEĞİM,,BEKLETME ANNENİİ
SENİİİ ÇOKKK İSTİYOR VE ÇOK SEVİYORUZ......SEN BİZİM HERŞEYİMİZ OLACAKSIN...
BU DÜNYADA EN ZOR ŞEY EVLAT KOKUSUNU DUYAMAMAKTIR.BENİ BU KOKUDAN MAHRUM ETME MELEYİM..HEMEN GEL KON İÇİME MELEYİM...
canım yazdıkların için sağol ianan hergün ben böyle değilim yine gülüyor yine eğleniyorum ama diyorum ya onlara ayırdığım dünya farklı aklıma geldiği anda doluyorum içimi böyle döküyorum yoksa benim bu halimi ne eşim ne annem ne ailem bilir onlar beni güçlü biliyor inanaırmısın ben hastanede 15 gün yattım kimsenin yanında haykırarak ağlayamadım içimi dökemedim herkes dedi çok güçlü bi kız asıl o değildi ben dışarı yansıtamayan iç dünyamda yaşıyorum bebeklerimi acılarını üzüntümü ama sevincimi herkesle paylaşırım neşemi herkesle paylaşırım böyle bir yapım var... ancak bu sayfalara döküyorum içimi ara ara içimden geldiğince bu sayfalarda bırakıyorum üzüntümü o masumlarla ilgili herşeyi.. her acı böyle kalmaz elbet isyan etmiyorum Allah inşallah bi<e sağlıklı evlatlar verir zaten ilk sayfamdaki yazıdada gördüysen dedim ya sağlıklıksız gelseydiniz diye bir kelimem var bunların farkındayım cnm Allah'ım bize sağlıklı geçirip kucağımıza alacağımız sağlıklı bebekelr nasip etsin..Yağmurcan ne söyleyeyim ne yazayım inan şu an bilemiyorum. işyerindeyim ve ağlıyorum biri görürse diye korkarak..... bende 2 kez düşük yaptım biri 2,5 aylık diğeri 7 haftalıktı. bunlar bile bize acı verirken senin yaşadığın durum çok daha başka. katlanması ne biliyim dayanması çok zor bir acı. ama en acı bir olayda bile hayır aramak lazım derler ya büyükler. keşke böyle olmasaydı keşke alsaydın ikizlerini kucağına ama takdir. inan bana şuan hem yazıyor hem ağlıyorum deli gibi işyerinde( allahım herşeyin en iyi bilir diyip boyun eğmekten başka çare varmı. ya yaşasalardıda farklı bir özürleri olsaydı o zaman onlar karşında ömür boyu ağlayacaktın. hem onlar ızdırap çekiceklerdi hemde sen... zaman en güzel ilaç.... ve şuan acın çok taze. seni anlıyorum ne deseler ne söyleseler boş senin için... bir kadını en iyi kadın anlar. eşler tabiki destek ama onları taşıyan içinde hisseden biz olunca bu ağır yük en çokta bizi etkiliyor sanınm. ama bak hayat devam ediyor canım geriye dönüp hem aynı şeyleri hatırlayıp acını taze tutmaktansa ileriye bak biraz. gelecekgünlere gelecekgüzel bebeklere bak. onları düşün.. hep neden ben niye benim bebeklerim diyosun şu an biliyorum bende çok sordum bu soruları kendime ama gidenler geri geliyormu sence bu sorularla boğuşurken biz.... benimde ikinci bebeğimi geçen ay kaybettim benimde hala içimde acısı ama hayatta devam ediyor dimi. tedavilerimi yaptırıp üçüncüyü düşünücem şimdi belki yeni gelenbir bebek hepsini unutturur bize......en kısa zamanda en güzel bebekler bizim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?