• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerimize Mektuplarimiz...

Bir adet günü daha, karmakarışık duygularla beklenen. Bu gün ya da yarın göreceğim lekeler yine yıkacak dünyayı başıma. Yine kafamı dağıtmak için başka şeylere saldıracağım. Deli gibi rejim yapacağım, bütün eski arkadaşları arayacağım, bütün kitapları ezberleyeceğim... 20 gün sürecek. Sonra yine aklıma gelmeye başlayacak. Acaba diyeceğim. Ne zamandı son adetim. Geçti mi ki. Gene de uzanmayayım ben yükseğe, ağar kaldırmayayım, karnımın üzerine yatmayayım... Sonra yine tam bir ay sonra aynı bu günkü gibi, kendimi dinleyeceğim. bu ay olması için sebep çok diyeceğim. sonra umutlandırma kızım kendi kendini diyeceğim. en sonunda yine pozitif düşün sonu iyi olsun diyeceğim. Sonra ilk lekeyi görünce "aaa çok az acaba hamilemiyim" diyeceğim aslında her seferinde az olduğunu bilmeme rağmen. Kızacağım kendime, yıkılacağım. Sonra da kafayı daha fazla yememek için kafamı dağıtacak şeyler aramaya koyulacağım.

bugün ve yarın adet olmasam da, pazartesi hemen babanı eczaneye yollasam. Çift çizgi çıksa. baban sevinçten nara atsa... Sonra hemen hastaneye.. Doktor amca herşey yolunda dese... ilk tekmeni hissetsem... Ufacık, buruşuk, süt kokam bi bebek verseler kucağıma. Bağrıma bastığımda içimi ısıtsa. Sütümü emse. Koynumda uyusa. anneciiim dese. annesinin kızı-oğlu deseler...

Çok şey öğrendim yokluğunda. Olmayan bi bebeği varmış da çok uzaktaymış gibi özlemeyi, her gece rüyada görmenin insanı nasıl mutlu ederek kafayı yedirttiğini, kokuların rüyalarda bile duyulabileceğini öğrendim. Anne için çocuk neymiş, çok çok fena öğrendim...

Keşke beklemediğimiz bir anda dünyamıza girip sürpriz yapsaydın bize. Ben tüm bunları her anne gibi anca seni kucağıma aldığımda öğreseydim. Varlığına şaşırsaydım. Hislerime hayret etseydim... Şimdi varlığına o kadar alıştım ki olmadığına inanamıyorum. Lütfen şu an içimde ol. Lütfen lütfen lütfen lütfen...

Bu hüzünlü topiğü biraz olsun neşelendirmek, sizleri umutlandırmak isterim.

Bu mektubu yazdıktan sonra anladım ki adetimi yanlış hesaplamışım daha bi kaç gün varmış. Aslında unutmak için öyle adapte etmişim ki kendimi son adet tarihim konusunda hala emin değilim. Sonuç olarak ben adet olmadım kızlar. Hamileyim çok şükür.

Adetime bi kaç gün vardı. yolda bi leylek çıktı önümüze. Aniden durduk çarpmamak için. Yüzümüze baktı o kadar yaklaşmıştık. Uçtu gitti sonra. Arkasından heyecanla bağırdım "bizim eve git leylek, bize bebek getir" Sonrada ağlamaya boşandım. Yol boyunca ağladım. Belki de o leylek yolladı bebeğimi bana.

Sonuç olarak arkadaşlar ben 2,5 yıl bekledim, 5 defa aşılama yaptırdım. Olmadı bi türlü. Ama bu ay bize güzel bi sürpriz yaptı çok şükür.

Bu hüzünlü topiğü biraz olsun neşelendirmek, sizleri umutlandırmak isterim.

Bu mektubu yazdıktan sonra anladım ki adetimi yanlış hesaplamışım daha bi kaç gün varmış. Aslında unutmak için öyle adapte etmişim ki kendimi son adet tarihim konusunda hala emin değilim. Sonuç olarak ben adet olmadım kızlar. Hamileyim çok şükür.

Adetime bi kaç gün vardı. yolda bi leylek çıktı önümüze. Aniden durduk çarpmamak için. Yüzümüze baktı o kadar yaklaşmıştık. Uçtu gitti sonra. Arkasından heyecanla bağırdım "bizim eve git leylek, bize bebek getir" Sonrada ağlamaya boşandım. Yol boyunca ağladım. Belki de o leylek yolladı bebeğimi bana.

Sonuç olarak arkadaşlar ben 2,5 yıl bekledim, 5 defa aşılama yaptırdım. Olmadı bi türlü. Ama bu ay bize güzel bi sürpriz yaptı çok şükür.

canım benim nasıl sevindim anlatamam..darısı tez zamanda bizim başımıza inşallah.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ve yine aklıma düştünüz.................
artık günleri saymıyorum sayamıyorum ne kadarda hızlı geçti zaman annemm :çok üzgünüm: dinlediğim bi şarkıda sizi buldumm içim yine yandı siz benim ilk heyecanım içimdeki ilk kıpırtı ilkk dokunuşumdunuz unutmadımm unutamadımm
kardeşinizde yolda belki siz istediniz beli dualar ettiniz benim için size hep dedim meleksiniz yeni kardeşler gönderin diye şimdi içimde kardeşiniz artık oda hissettiriyor kendinii dua edin annem kucağıma sağlıkla alayımm ikinizin kokusunu bunda bulayım :Saruboceq:
ALP BARAN'IM BERFİN' İMMMM
SEVEN YÜREĞİM KOR OLANA KADAR
GÖZLERİMİN FERİ SOLANA KADAR
MAHŞER SİRENLERİ ÇALANA KADAR
SİZİ YÜREĞİMDE YAŞATACAĞIM minik kelebeklerimm anneniz sizide özlüyor :a015:

arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun yazdıklarınız beni çok duygulandırdı.ümidinizi inancınızı kaybetmeyin.allahın bir imtahımı olarak düşünün.içinizde hep bir ümit olsun

İçimdeki mucizem,
Senin içerde olduğunu öğreneli sadece 1 gün oldu. Ve ben hala şoktayım. Bunu babana söylediğimde donup kaldı. Sonra hiç durmadan beni öpüp durdu. kaydirigubbakcemile3
Babanla evlendiğim gün, o günün hayatımın dönüm noktası olduğunu sanmıştım. Ama çok yanılmışım. Senin içimde bir mucize yarattığını öğrendiğim zaman, hayatımın asıl dönüm noktası oldu. Eve dönerken kafam çorba gibi olmuştu. Ben beceremem deyip durdum. Sonra anladım ki benim gibi acemi olan birsürü anne vardı. Ama ben henüz hazır değildim. Hatta bir delilik yapıp seni aldırmayı bile düşündüm. Ve sonra fark ettim ki, kendi canımın bir parçasının katili olamazdım. Allah bana bir can emanet etmişti ve bunu arzulayan, anne olmak isteyen milyonlarca kadın varken, ben bu şansı ellerimle yok edemezdim. Şimdi ise seninle bahçemizde koşacağımız günlerin hayalini kuruyorum. Herşey çok güzel olacak bi'tanem. Allah seni korusun. :1rolleyes:

İçimdeki mucizem,
Senin içerde olduğunu öğreneli sadece 1 gün oldu. Ve ben hala şoktayım. Bunu babana söylediğimde donup kaldı. Sonra hiç durmadan beni öpüp durdu. kaydirigubbakcemile3
Babanla evlendiğim gün, o günün hayatımın dönüm noktası olduğunu sanmıştım. Ama çok yanılmışım. Senin içimde bir mucize yarattığını öğrendiğim zaman, hayatımın asıl dönüm noktası oldu. Eve dönerken kafam çorba gibi olmuştu. Ben beceremem deyip durdum. Sonra anladım ki benim gibi acemi olan birsürü anne vardı. Ama ben henüz hazır değildim. Hatta bir delilik yapıp seni aldırmayı bile düşündüm. Ve sonra fark ettim ki, kendi canımın bir parçasının katili olamazdım. Allah bana bir can emanet etmişti ve bunu arzulayan, anne olmak isteyen milyonlarca kadın varken, ben bu şansı ellerimle yok edemezdim. Şimdi ise seninle bahçemizde koşacağımız günlerin hayalini kuruyorum. Herşey çok güzel olacak bi'tanem. Allah seni korusun. :1rolleyes:

tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:Saruboceq:
bak ne güzel meleğin seninle bende uzun zamandır meleğimin benimle olmasını istiyorum ama nazlı galiba bir türlü gelmiyor hayırlısı olsun doğru karar vermişsin darısı bize olsun tekrar tebrik ederima.s.

tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:Saruboceq:
bak ne güzel meleğin seninle bende uzun zamandır meleğimin benimle olmasını istiyorum ama nazlı galiba bir türlü gelmiyor hayırlısı olsun doğru karar vermişsin darısı bize olsun tekrar tebrik ederima.s.

Ben de tebrik ederim canım. Sen de bebeğini sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağına alırsın da hayırlara vesile olur inşallah a.s.:utangac:

Ben de tebrik ederim canım. Sen de bebeğini sağlıklı sihhatli bir şekilde kucağına alırsın da hayırlara vesile olur inşallah a.s.:utangac:

canım yanlış anlaşılma var sanırım hamile değilim henüz ALLAH izin verirse bu ay 2. aşılamamı olacağım ama yinede teşekkür ederim

belki en garip mektup bu olur..bekar bir kızdan anne olamama korkusu.......adetlerim düzensiz olduğu için pko olduğum için bebeğim olmayacakmı diye korkuyorum ..daha gelinlik bile giymedim ama yinede bebeğim beni bekletme diyebiliyorum ..çünkü bekletileceğimi biliyorum..şimdiden yalvarıyorum bebeğim sana beni sensiz bırakma...senin içimde gelişeceğin o incili yumurtalarıma inat tutun bana ..pko illeti de neymiş dedirt bana...bak annen daha babana kavuşamadı bile gelinlik bile giymedi henüz ama ben illede seni istiyorum bunu bana pko illeti öğretti biliyomusun ..henüz evlenmeden annelik hasretini......ama allah benide seçmiş pko için...çocuk için sınamak için belkide...hergün senin hayalini kuruyoruz babanla he baban dediğim daha benim kocam da olmadı ama olucak hissediyorum ben..sadece sen korkutuyosun beni bebeğim...nikah masasına bile oturmadan sana bebeğim diyebiliyorum...düşün artık ne kadar istediğimi...inanki allahıma söz veriyorum en beklemediğim zamanda istemedğim zamanda verse de seni razıyım yeterki cennetn kop gel bana..pko olduğum için beklediğim başıma gelecek o kara günleri getirme ama...sadece sen gel ve kardeşinle gel olurmu...

hıçkıra hıçkıra ağlıyorum suan, nasıl dökmüşsünüz öyle içinizi bu kadar çok insan aynı acıyı paylaşıyoruz allah sabır versin hepimize...2 tane bebeğimi kaybettim bende... ilk bebeğim gitmeseydi suan karnım burnumda olacaktım,doğumuma 1 aydan az bi süre kalmıştı:43::43: hiçbişey eskisi gibi değil benim hayatımda hiç eskisi gibi de olmayacak:( 2 hamilelik, 2 hayal kırıklığı ,birbiri üstüne eklenen korkular ve dinmek bilmeyen gözyaşım,1 yılda neler oldu bana şaşırarak bakıyorum ... bigün kesin olucak demeye bile çekiniyorum ya olmazsa !!! Allah bilir orasını da, belki hiç tadamıycam o duyguyu düşünmesi bile felaket gibi... Ama yinede umut işte inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz...

arkadaşlar kaç yıl geçmiş ben bu konuyu açalı ne kadar duygulandım yazılanları okuyunca...ben umutsuz bir kadındımtedirgin telaşlı...şimdi 18 aylık oğlum yanımda sizlere yazarken hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin rabbim ol derde ne olmazki ALLAH hepinize tattırsın inşlahh bu duyguyu....

Back