Hic gormedigin bisey , ozlenilirmi hic. iste seni oyle ozluyorum ki bebegim; her ay bi misafir bekliyorum, gelmiyor birturlu. hasretiyle yandigim, yinede arsizca umutlanisimsin sen. sen gelmeyi bilmiyosunki, daha sana onu ogretmedimki?? Seni cok ozluyorum ,haylimdesin, nasil olurki acaba; minicik elleri, kucucuk burnu, zavalli masum bi insan yavrusu. inan bana sana cok iyi bakarim. Bi of bile demem geceleri, aglarsan. Altini hemen acarim, beraber dus aliriz, en guzel odayi alirim sana, bazen babanla aramizda yatarsin.Aglayarak koklarim seni. Kimselere guvenmem seni koklamaya kiyamam. NEOLUR GEL ARTIK YAVRUM. Bu 3. umudumu yitirisim, bidaha beni bekletme, sen bilmezmisinki anneler bekletilmez, bebegim. Beni birakip giderken sen ,elime alip saatlerce baktim; inan elimden hic bisey gelmedi, parayla olsa dilenmezmiydim ,verilecek bisey olsa; canimi vermezmiydim, ama hic bisey yapamadim yavrum. Canimdan bi parca gitti inan sanki seni gordum kucagima aldim kokunu hissettim yikilisim oldun bitanem. Her uyudugumda, icim sizlayarak uyandim. Gitmistin, cunku.O caresizce cirpinisim ,aylarca icime kapanip evde kus yasadim babanla. Sanki sorumlusu o gibi, kimseyi gormek istemedim hic, sanki seni sorucaklardi. Annemi bile arayamadim annecim. Arkadaslarin hep geldi ama sen gelmedin. Bekledim agladim gelmedin. simdi ne olur biliyorum duyuyo, hissediyosun, RABBIM seni bana yolladiginda ne olur gel. Tam zile basarken,geri donme. sende beni iste RABBIM'den . Ben hayalimde bile seni aglatamiyorum, aglatma beni sende. mutlulugum ol, yasama sebebim ol uykuda ozledigim ol. seni umutla, hasretle, goz yasiyla bekleyen. ANNE ADAYIN.................................................................