Bebişlerimize Mektuplarimiz...

Ben içimden hergün seni diliyorum allah dan
bazen ağlıyorum sen gelmiyorsun diye herkez yavrusuyla kucak kucağa ben hep bir umutla bekliyorum gelirsin diye.....
anne olmak nedemek bilmiyorum seni hissetseydim kimbilir daha nelar yazardım ama korkuyorum korkum ençok sen gelmezsen diyee....senağlamasenağlama

benim cennet güllerim; sizi çok özledim bana kısacıkta yaşatmış olduğunuz sevinç dünyalara bedeldi ve her ne olduysa beni çok üzdünüz zamansız ayrılıklarla.size kavuşacağım günlerin hayalini kurarken ben her defasında karnımdaki boşluğu hissettim.biliyormusun size küçücük şeyler almıştımsizden sonra onları saklayamadım özür dilerim.her ayrılığımızda içim ezildi ama ben size hep cennet güllerim diyorum benim melekrim o kapıda bekleyin geleceğim birgünsenağlamasenağlama

Hic gormedigin bisey , ozlenilirmi hic. iste seni oyle ozluyorum ki bebegim; her ay bi misafir bekliyorum, gelmiyor birturlu. hasretiyle yandigim, yinede arsizca umutlanisimsin sen. sen gelmeyi bilmiyosunki, daha sana onu ogretmedimki?? Seni cok ozluyorum ,haylimdesin, nasil olurki acaba; minicik elleri, kucucuk burnu, zavalli masum bi insan yavrusu. inan bana sana cok iyi bakarim. Bi of bile demem geceleri, aglarsan. Altini hemen acarim, beraber dus aliriz, en guzel odayi alirim sana, bazen babanla aramizda yatarsin.Aglayarak koklarim seni. Kimselere guvenmem seni koklamaya kiyamam. NEOLUR GEL ARTIK YAVRUM. Bu 3. umudumu yitirisim, bidaha beni bekletme, sen bilmezmisinki anneler bekletilmez, bebegim. Beni birakip giderken sen ,elime alip saatlerce baktim; inan elimden hic bisey gelmedi, parayla olsa dilenmezmiydim ,verilecek bisey olsa; canimi vermezmiydim, ama hic bisey yapamadim yavrum. Canimdan bi parca gitti inan sanki seni gordum kucagima aldim kokunu hissettim yikilisim oldun bitanem. Her uyudugumda, icim sizlayarak uyandim. Gitmistin, cunku.O caresizce cirpinisim ,aylarca icime kapanip evde kus yasadim babanla. Sanki sorumlusu o gibi, kimseyi gormek istemedim hic, sanki seni sorucaklardi. Annemi bile arayamadim annecim. Arkadaslarin hep geldi ama sen gelmedin. Bekledim agladim gelmedin. simdi ne olur biliyorum duyuyo, hissediyosun, RABBIM seni bana yolladiginda ne olur gel. Tam zile basarken,geri donme. sende beni iste RABBIM'den . Ben hayalimde bile seni aglatamiyorum, aglatma beni sende. mutlulugum ol, yasama sebebim ol uykuda ozledigim ol. seni umutla, hasretle, goz yasiyla bekleyen. ANNE ADAYIN.................................................................

Allah hepimizin gönüne göre versin paylaşimlariniz için teşekkürler.......

Canlarım sizi çooook ama çok özlüyorum keşke bu bayram yanımda olsaydınız ikinizde.....
Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama ben sana hala el sallıyorum.............................
๑۩۞۩๑گeήί گeήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя...!!!๑۩۞۩๑ senağlama :a015:

canlarım bende sizler gibi hamişligi hiç tatmasamda bebegime mektup yazmak isterdim ama göz yaşım izin vermiyor mektuplarınız çok güzel dükkandayım kötü oldum allahım hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin bizi onlara onları bize hayırlı kılsın

bızden cok uzak bı yerdesın bıllıyorum.. melek gıbısın hemde... gelecegın zamanı ne sen nede bız bılıyoruz.. Sadece yüce Rabbim biliyo.. o ızın verdıgı anda gelıceksın bılıyoruz.. ama ozamanı beklemek ne kadar zor bı bılsen.. hergun sayısız ılaclar ıcmek ıgneler vurdurmak sureklı doktora kosmak.. her ay bı umut ısıgı beklemek.. olmadıgında ise yıkılmak.. tabı bunları anlamak zor senın ıcın.. ıstedıgı an cocugunu kucagına alan bı annede anlamazki bunları.. beklemek her gun her an dua etmek ne demek.. isyan eder gıbı neden Allahım demek..
bu beden ne kadar gucsuz kalsa gozumdekı yas dınmese bıle biz yınede senı beklıyo olucaz.. hayatta en sevdıgım kısı ve benım bırer parcamızı tasıyan seni.. yuzunu bılmesekte sesını duymasakda senı beklıycez.. dayanmak zormus uzun zamandır yolda gordugum bebeklerı sevmeyı bırak bakmıyorum bıle yuzumu cevırıyorum.. kıskanmak degıl sadece hasret... bogazım düğümleniyo içim acıyo...
bi gün yanımızda olacagın umuduyla hoşçakal melek...
(dayan gözümün nuru... Kavuşacağız elbet bi bağ bozumu....)

cennet kokulum,
dargınsın bana biliyorum.ama annelere küsülmez,anlaşılan sen bunu bilmiyorsun.üç yıl önce 'acaba içimde misin?' diye korkuyla ağladığımda seni istemediğimi sandın galiba.ama ben senin iyiliğin için ağlamıştım annem,ilaçlar içmiştim o ay,ya sana birşey olursa diye ağlamıştım.tamam,sana henüz hazır değildim ama gelirsen de başımın üstünde yerin vardı.
seni ben o zamanlarda yine senin iyiliğin için beklemiyordum annem.benim kuzum hiç sıkıntı yüzü görmesin,hayat düzeni bir ev sahibinin iki dudağı arasında olmasın,küçücük dünyasında yeni bir ev,yeni bir mahalle,yeni arkadaşlara alışma telaşı olmasın istemiştim.zaten o ağladığım günden sonra çok zaman geçmedi,istediğimize kavuştuk.odan pembeydi,bazı eşyaların hazırdı.seni çağırdım o zaman,'gel annem' dedim en içten dualarımla.gelmedin,tam iki yıl bekledim seni,ağladım,yaş yerine kan döktü gözlerim...
artık doktora da gitmeye gerek yoktu bence,üç doktor gezmiştik,üçü de bir sorunun olmadığını söylemişti.sonra bir doktor daha dedik,son bir şans.doktor amcan dedi ki,anneciğinin bir hastalığı varmış.merak etme,ciddi bir şey değil.sadece kontroller ve kullanılması gereken birkaç ilaç...
ilaçlarımı alıp geldik evimize,sadece bir ay içtim veeee inanamıyorum,yaptığım testte iki çizgi vardı.oradaydın bebeğim,nihayet oradaydın.4 temmuz artık hayatımın en uğurlu günüydü.
5 ağustos,bugün kontrolümüz var.senin kalp atışlarını izleyeceğiz,hem belki de dinletir doktorumuz.ultrasona girdim,kalbim duracak neredeyse...ama sen...hiçbir hareket yok...kalp atışların nerede?...
sadece bir ay beraberdik,ama beni tanımış olmalısın.her attığım adım,her lokmamda seni düşünerek hareket etmiştim.hala mı anlamadın seni ne kadar çok sevdiğimi...ben sana dargın değilim annem,anneler de çocuklarına küsmezler.eğer cennette kardeşini görürsen onu sabırsızlıkla beklediğimizi söyle...
annen

arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışsınız nasıl ama iyi konu açmışım dimi hepimiz bigün anne olucaz inşllah...

Yanınıza gelmeye cesaretim yok aşklarım bu bayramda.......
ya kardeşlerinizin varmı???

CAnım meleklerime. CELİL VE MELEKNUR......... BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ANNEM KEŞKE YANIMDA OLSAYDINIZDA SABAHLARA KADAR SİZİ BÜYÜTME DERDİM OLSAYDI.... İLK BAYRAMIN OYSA NE HAYAL ETMİŞTİM BU NAYRAM YNIMDA OLACAKTINIZ...... OLMADI İŞTE OLAMADI YARIM KALDI.... BELKİ GÜZEL GÜZEL GİYDİRECEKTİM ANANE BABANE GEZDİRECEKTİM.... HERALDE EN MUTLU BAYRAMIM OLACAKTI ÇOCUKLUĞUMDA TOPLADĞIM HARÇLIKLAR BİLE BU KADR MUTLU ETMİCEKTİ BENİ YİNE O HATIRALAR KALDI...... YANINIZA GELMİYORUM GELEMİCEM ŞUAN YAZARKEN BİLE KÖTÜYÜM CESARETİM YOK ANNEM BENİ AFFEDİN BENİM MELEK YAVRULARIM OLDUĞU GİBİ SİZNDE MELKE ANNENİZ VAR...
BUGÜN KÖTÜYÜM HEMDE ÇOOOOOKKK.............
SİZİ SEVİYORUM.......
YARIM KALAN ANNENİZ.......

yaklaşık 1 saat sonra yanına geliyorum belki görürsün beni mezarında bu sensiz ilk bayramım uzun uzun yazmak isterdim ama henüz cesaretim yok..kısacası bayram gelmiş neyime....

bu sefer başaracağıma yürekten inanıyordum
ultrasyon bana el salllıyor ve çok sağlıklıyız diye benimle olamay devam ediyordunuz
anneniz sizi besleyemedi çok midesi bulandı çok zayıfladı
birgün öylesine içten hapşurduki belkide sizin gidişinizin sebebbi oydu
siz güçlüydünüz annenize öyle sıkıca tutunmuştunuz ki hiçbir şeyi problem olarak görmedim
kanamam oldu sancım oldu vevvvvvvvvvvvvvvvvvvv suyum geldiki
işte o zaman anladım benden gidiyordunuz
ne yapabilirdim annenniz sizitaşıyamadı rahminde ve belkide artık kardeşleriniizi de taşıyamayacak
benim suçum ben başaramadım ben yapamadım
RABBİM sizi benden aldı demekki bu acı yüreğimi dağlayan bu acı en hayırlıymış sizziz olsamda
dednizin koynundasınız mezarlığa geldim
babam dedim yavrularım nasıl anneannesine gittinizmi oda sizin hemen yanınızda
herkez orda ben de burdayım en sevdiğim en özlediğim ve en en en herşeyin eni

doyamadım anneme babama ve evlatlarıma
bir yanım boş değil her yanım boşşşşşşşşşşş boşşşşşşşşşşşşşş
boşşşşşşşşşşşşşşşşşş

her bayram acıydı benim için bu bayram dahada acı meleğim kaçıncı bayram bu sensiz geçen sayamadım belkide saymak istemedim ilk geçen yıldaki bayram üç kişiydik hayatımdaki en güzel bayramdı benim için hayır yalan geçen yılda önceki bayramlar kadar acıydı sen gitmiştin bayramın üçüncü günü diğer yarımıda alıp gitmiştin baban ve diğer insanlar ahirette meleğin var seni bekleyen ne mutlu sana deselerde kabullenemiyorum gidişini yinede benim önce bu dünyada öpüp koklamaya sarıp sarmalaya ihtiyacım vardı meleğim ne olur kızma annene ağlıyor diye yalnış sözler kullanıyor diye kızma diğerleri gibi sende annene emi meleğim yıllar süren hasretimdin onca zahmet çekip rahmet beklediğim en güzel ayda en güzel günde nedendi gidişin meleğim küsüm işte bu aya küsüm işte bayrama küsüm işte hayata küsüm işte meleğim kimse beni anlamıyor bari sen anla bazen hala içimdesin sanıyorum özellikle sabahları uyandığımda sonra anlıyorum yoktun gitmiştin tamda yarısında 20. haftada yokluğuna alışamadım meleğim seni çok özledim bir yıl olacak gideli acım dinmedi yerin dolmadı dilimde dua gözümde yaş kardeşini göndermeni bekliyorum meleğim ne olur bekletme ağlatma anneciğini meleğim işte bu bayramıda babanla ikimiz başbaşa geçirdik her zamanki gibi ne anneanne ne babaanne nede başka kimseye gitmedik gidemedik meleğim kızma bize darılma sakın bu gün seni hetırlayıp yine ağladım seni ve babanı üzdüm diye her bayram olduğu gibi bu bayramda söylediğim bir şarkı dilimde bayram gelmiş neyime

her bayram acıydı benim için bu bayram dahada acı meleğim kaçıncı bayram bu sensiz geçen sayamadım belkide saymak istemedim ilk geçen yıldaki bayram üç kişiydik hayatımdaki en güzel bayramdı benim için hayır yalan geçen yılda önceki bayramlar kadar acıydı sen gitmiştin bayramın üçüncü günü diğer yarımıda alıp gitmiştin baban ve diğer insanlar ahirette meleğin var seni bekleyen ne mutlu sana deselerde kabullenemiyorum gidişini yinede benim önce bu dünyada öpüp koklamaya sarıp sarmalaya ihtiyacım vardı meleğim ne olur kızma annene ağlıyor diye yalnış sözler kullanıyor diye kızma diğerleri gibi sende annene emi meleğim yıllar süren hasretimdin onca zahmet çekip rahmet beklediğim en güzel ayda en güzel günde nedendi gidişin meleğim küsüm işte bu aya küsüm işte bayrama küsüm işte hayata küsüm işte meleğim kimse beni anlamıyor bari sen anla bazen hala içimdesin sanıyorum özellikle sabahları uyandığımda sonra anlıyorum yoktun gitmiştin tamda yarısında 20. haftada yokluğuna alışamadım meleğim seni çok özledim bir yıl olacak gideli acım dinmedi yerin dolmadı dilimde dua gözümde yaş kardeşini göndermeni bekliyorum meleğim ne olur bekletme ağlatma anneciğini meleğim işte bu bayramıda babanla ikimiz başbaşa geçirdik her zamanki gibi ne anneanne ne babaanne nede başka kimseye gitmedik gidemedik meleğim kızma bize darılma sakın bu gün seni hetırlayıp yine ağladım seni ve babanı üzdüm diye her bayram olduğu gibi bu bayramda söylediğim bir şarkı dilimde bayram gelmiş neyime

canım duygularını çok güzel ifade etmişsin binimde bir yıl oldu düşük yaptığım ve bende 20 hafta da kaybettim
senin problem neydi canım

arkadaşalr uspersizn yaa gözlerim doldu dugumlendi bişiler boğazima ama umidimzi kybetmeylim nolur birbirimzie umitolmaliyiz bize ancak biz yardimetmelizyiz arkadaşlar ama sizleri tebrik ediyorum cunku ben cesaret edemedim meleğime mektup yazmyaa sadece sukadarini söyluyorum bende cennet meleginin annesiyim niş melegim bana kardeşini en yakin zamanda gönderecektir oda cennette ufacik ellerini acmiş rabbime beni anneme gönder diyordur...

:1hug: mumudihaba canım sağol beğendiğin için dün çöok duygusaldım yağmurcan yazdıkları beni çok etkiledi bende tüp bebekle hamile kalabilmiştim 10 yıl sonra hasretim bitti sanmıştım oysa çektiğim acılar sıkıntılar daha fazla katlandı yüreğimde kapanması imkansız yara açtı bebeğimin gidişi çok ani oldu hiç bir sebep yok son muaynede her şey iyiydi fakat takdiri ilahi işte bir kaç gün içinde kalbi durmuş meleğim beni bırakmış :delphin: sanada geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı evlatlarla mükafatlandırır hepimizi inş :Saruboceq: hamd olsun ahirette meleğimiz var bu dünyadada melk gibi hayırlı evlatlara kavuşuruz inş amiiiiiiiiiin:teselli:

Arkadaşlr sizleri görünce kendimi çok ayiplaim ya ben kendiminkini dert sikinti sanip uzuluyordum ben 3yildir bekliyorumama sizlere yillardir hasret cekiyosunz amaumitlisinz hala ama ben çok sukur illaki olsun demiyorum rabbim hayirlisini versein varsa şifasini yoksa sabrini versin diyorum sadece

bu sefer başaracağıma yürekten inanıyordum
ultrasyon bana el salllıyor ve çok sağlıklıyız diye benimle olamay devam ediyordunuz
anneniz sizi besleyemedi çok midesi bulandı çok zayıfladı
birgün öylesine içten hapşurduki belkide sizin gidişinizin sebebbi oydu
siz güçlüydünüz annenize öyle sıkıca tutunmuştunuz ki hiçbir şeyi problem olarak görmedim
kanamam oldu sancım oldu vevvvvvvvvvvvvvvvvvvv suyum geldiki
işte o zaman anladım benden gidiyordunuz
ne yapabilirdim annenniz sizitaşıyamadı rahminde ve belkide artık kardeşleriniizi de taşıyamayacak
benim suçum ben başaramadım ben yapamadım
RABBİM sizi benden aldı demekki bu acı yüreğimi dağlayan bu acı en hayırlıymış sizziz olsamda
dednizin koynundasınız mezarlığa geldim
babam dedim yavrularım nasıl anneannesine gittinizmi oda sizin hemen yanınızda
herkez orda ben de burdayım en sevdiğim en özlediğim ve en en en herşeyin eni

doyamadım anneme babama ve evlatlarıma
bir yanım boş değil her yanım boşşşşşşşşşşş boşşşşşşşşşşşşşş
boşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım,üzüntünü çok iyi anlıyorum ama 'benim suçum' da ne demek,lütfen kendini suçlama.ecel ne 1 saniye öne alınabilir,ne 1 saniye ertelenebilir.senin meleklerinin de cennete uçma vakti gelmişse yapılacak birşey yok maalesef.
benim meleğim de daha 9 haftalıkken terketti beni,ben de yandım,kahroldum,kendimi suçladım.ama elden gelen birşey yok işte,bizim de sınavımız bu yönde olacakmış deyip sabretmeliyiz.
annen ve babana da Allah'tan rahmet diliyorum.bayramın kutlu olsun. a.s.

canım,üzüntünü çok iyi anlıyorum ama 'benim suçum' da ne demek,lütfen kendini suçlama.ecel ne 1 saniye öne alınabilir,ne 1 saniye ertelenebilir.senin meleklerinin de cennete uçma vakti gelmişse yapılacak birşey yok maalesef.
benim meleğim de daha 9 haftalıkken terketti beni,ben de yandım,kahroldum,kendimi suçladım.ama elden gelen birşey yok işte,bizim de sınavımız bu yönde olacakmış deyip sabretmeliyiz.
annen ve babana da Allah'tan rahmet diliyorum.bayramın kutlu olsun. a.s.
canım çok teşekkür ederim

RABBİM VERDİ RABBİM ALDI ama hani kötü birşey olduğunda hep bir suçlu ararızya benimkide o işte

A.E.O
:1hug: mumudihaba canım sağol beğendiğin için dün çöok duygusaldım yağmurcan yazdıkları beni çok etkiledi bende tüp bebekle hamile kalabilmiştim 10 yıl sonra hasretim bitti sanmıştım oysa çektiğim acılar sıkıntılar daha fazla katlandı yüreğimde kapanması imkansız yara açtı bebeğimin gidişi çok ani oldu hiç bir sebep yok son muaynede her şey iyiydi fakat takdiri ilahi işte bir kaç gün içinde kalbi durmuş meleğim beni bırakmış :delphin: sanada geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı evlatlarla mükafatlandırır hepimizi inş :Saruboceq: hamd olsun ahirette meleğimiz var bu dünyadada melk gibi hayırlı evlatlara kavuşuruz inş amiiiiiiiiiin:teselli:
evet canım heni 10 yıldan beri bekliyorum birşey olmaz diye düşünüyoruz ama oluyor

demekki buymuş nasip kısmet

benim oğlum 10 saat kuvezdeydi hani yaşama şansı yoktu ama yinede umut onu beklemek bile çok güzeldi
eşim ben bir bakıp geleyim derken RABBİM biliyorum ama senden umut kesilmez sen istesen olur dedim

olmadı...................
arkadaşalr uspersizn yaa gözlerim doldu dugumlendi bişiler boğazima ama umidimzi kybetmeylim nolur birbirimzie umitolmaliyiz bize ancak biz yardimetmelizyiz arkadaşlar ama sizleri tebrik ediyorum cunku ben cesaret edemedim meleğime mektup yazmyaa sadece sukadarini söyluyorum bende cennet meleginin annesiyim niş melegim bana kardeşini en yakin zamanda gönderecektir oda cennette ufacik ellerini acmiş rabbime beni anneme gönder diyordur...

inşALLAH canım eğer hakkımıza hayırlısı ise hepimiz birgün buradan haykırırız

HA---------Mİ------LE-------YİM-----------

diye inşALLAH HAYIRLISIYLA

Back