• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerimize Mektuplarimiz...

kızlarr şiştim ağlamaktan öldüm yzdıklarınıza içimden öyle şeyler geçiyorki yazamıyorum şuan allahım bize yardım et meleklerimizi bize ulaştır....

evet inanaki aklımdan neler geçmiyor ama kelimelere dökemiyorum boğazım düğümleniyor haykıramıyorum........

BEN evli değilim ama evlenince inşallah bi bebeğim olur.yazdıklarınızı okurken benimden gözümden yaşlar süzüldü.ALLAH inşallah sizlere öyle güzel öyle sağlıklı bebekler nasip etsinki onlarl mutluluğunuz 2-3 katına hatta 1000-2000 katına çıksın.ama okurken aklımdan şu geçti acaba hani evlenince 1-2 yıl bebek istemiyorum falan diyoruz ya acab bu yanlış mı gerçekten hayırlı zamanda gelsin demek mi gerekiyo ?

ehhhhhhhhhh yağmurcn gerçekten şiştim
bu kadarda olmaz
çatlatacaksın sen böyle yazılar yazınbca bende kendimi hatırlayıp üzülüyorum

Cnm Ben Buraya Içi Dökünce Rahatliyorum Sanki Ara Ara Yazacağim Seni üzmek Istemem Tabiki Anliyorum... Ayni şeyleri Yaşadik... Bebeklerime Mektup Yazmaya Devam Edeceğimm

Yağmurcn; o kadar güzel şeyler yazmışsın ki... okudukça kendimi ve eşimle yaşadıklarımızı gördüm... hamile olduğum haberini aldığımız gün 2gündür yattıgım hasta yatagımdan hiçbirşeyim yokmuş gibi fırlamıştım.. hamilelik döneminde kendimi hep özel biriymişimi gibi hissettim.. içimde bebeğimin kıpırtılarını hissederken benim için dünya duruyordu sanki..bizde bebeğimizin canım kızımızın odasını hazırlamış, mobilyalarını almıştık.. beşiğine her baktığımızda eşimle onun içinde yattıgı hayali bizi heyecanlandırıyordu... annem o kadar cici kıyafetler almıştıki... onların içinde bebeğimi düşündükçe yüzümde hep bir gülümseme oluyordu.. 7.aya kadar herşeyimiz çok iyiydi.. ta ki yüksek tansiyona yakalanana kadar... songece içimde öyle kıvrandı ki sanki bana veda eder gibiydi... canım çok acımıştı... onu son defa hissettiğimi bilememiştim... bana vedası oldugunu bilseydim o kıvranmalarının hiç bitmemesini isterdim.. canım Tuba'm içimde hasretliğim olarak kaldı... hep bir yanım eksik... her bebekte sanki kızımı görüyorum.. bebeğimin kokusunu o kadar özlüyorum ki... gözlerim kapayıp düşündüğümde; onu koklayacağım günün hayali beni hayata umutla bağlıyor... Yüce Rabbim hepimize hayırlısını eksik tarafımızı tamamlamayı nasip eder inşaallah...

ehhhhhhhhhh beeee tuba'm sende şişirdin beni ne kadar güzel

anlatmışsın duygularını

cennette kavuşacağız meleklerimize

seni çok öpüyorum canım

Yağmurcan canım neden kendini o kadar çok üzüyosun.Belki kendini bu kadar çok üzdüğün için hamile kalamıyosun artık o bebeklerini unut yeniden gelecekleri düşün canım.Kaderinde bunu yaşaman varmış ve yaşamışsın,yapacak bişey yok,rabbim sana sabır versin ne diyim.Bizimde sınavımız bu dua etmekten başka çare yok...emir bebek

Cnm yavrum,
Nefesim, canımın yarısı, güzel bebeşim ne olur gel artık bu yapayanlız dünyamda ki en ii arkadsım sen ol. Güzel kokulu güzel gözlü yavrum seni bütün kötülüklerden korumaya sana en güzel sekilde bakmaya söz veriorum seni okutup çok ii yerlere getiricem sen ne istersen ben onu yapıcam bu hayatda seni hiç yanlız bırakmıcam en önemlisi seni çok çok çok sevicem... Daha seni tanımadan daha karnımda olmadan bu kadar çok sevdime göre..
Allah içime annelik sevgisini verdi belki birgün senide verir kimbilir. Seni kucagıma alıp koklamak çok istiorum, öpmek, seni emzirip senin için bütün acıları çekmeye razıyım senin için öyle hayallerim varkı bir bilsen odanı şimdiden ayırdık oraya hiç eşya almadık o oda senin olucak o odada seninle geceleri uykusuz kalmaya ta.. nezamanlardan beri hazırım bi bilsen sana ne kadar özlem duydugumu ozaman belki kıyamazsın annecine öper seversin sarılırsın cnm annecim ben geldim diye ne olur bebişim gel içimde can bul kollarımda büyü ninnilerimle büyü sana kendimi adamaya hazır ve nazırım bebegim süt kokulum gel artık ne olur üzme artık annecini gelde titiz annenin evini pislet dagıt, karıştır ne yaparsan yap sana hiç kızmıcam söz annecim sen ne yaparsan yap seni hiç dövmicem Allah seni bana nasip etsin senin için hegün şükürler edicem sana herşeyimi vericem bebegim sen yeter ki gel melegim :emir_bebek::çok üzgünüm:

Yavrularim benim bes tanesiniz dile bile kolay degil degilmi?Babanizla evleneli yedi yili gececek neredeyse hep ugrastik,didindik birinizin gelip bizi dunyanin en mutlu insani etmeniz icin ve her defasinda oyle mutlu olduk oylesine hissttikki sizi bu anlatilamaz canlarim.Ama olmadi hep gittiniz Rabbim bizim icin hayirli olmadiginizdan belki sizi aldi canlarim ama olsun ahirette bekliyorsunuz baban ve beni degil mi?Tesellimiz bu canlarim sizi hissettigimdeki mutluluk inanin hic birseyde yok ve oylesine guzel hislerle doldurdunuzki icimizi ama kisa surdu olsun insallah Rabbim kardesinizi nasip ederse tekrar mutlu oluruz gullerim.Sizlere mektup yazmak o kadar zorki cunku sevgi anlatilamaz,fedakarlik anlatilamaz hele sizin yoklugunuz asla anlatilamaz sizi cok seviyorum.ANNENIZ...

CNM YAVRULARIM ZAMAN NASIL GEÇİYOR BUGÜN TAM 46 GÜN OLDU ACIM İSE AYI
DÜN BABANENEİZİN ODASINDA NEVRESİMLERİNİZİ GÖRDÜM Bİ PEMBE Bİ MAVİ
DAYANAMADIM YAVRU GÖZLERE ENGEL OLAMADIM BOŞ BOŞ DURUYO.. NEDEN
ÇOK ZORUMA GİDİYO ALLAH'IMA İSYEN ETMİYORUM YAVRULARIM BİLİYORUM KARDEŞLERİNİZİ GÖNDERECEK... AŞKIIIM BİLİYOMUSUN BABANIZ HASTA OLDU
İÇİNE ATTI HERALDE SİZİ ÇOK ÖZLEDİ... DUA EDİN YAVRUM İYLYŞSİN SİZİ ÇOK ÖZLEDİM BİLİYORUM BEN AĞLAYINCA SİZ BENİ İSTİYOMUŞSUZUNU DİMİ ANNEM NAPİM SAYANAMIYORUM OLASYDIMIZ DOĞUMA AZ KALMIŞTI SİZİ KOKLAMAK NASİP OLMADI ÜZÜLÜYORUM ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM Bİ KERE BAKSAYDIM SİZE.........
ANNEEEEM BİGÜN KAVUŞUCAZ... BANA DUA EDİN MELEKLERİM BABANIZA DUA EDİN
MELEKLERİİİİM SİZ DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİSİNİZ......
SİZİ ÇOOK SEVİYORUM KARNIMDAYKEN BU DUYGULARI HİSSETTİM EVLAT SEVGİSİ BU DEMEK HERALDE ACISIYLADA GÜZEL........
MELEKLERİİİM senağlama

canlarım Allah sabır versin inanın konu baslığını görünce bir bakıyım dedim bebişlerimize mektuplar.keske girmeseydimm haykıra haykıra aglattınız beni çok üzüldüm hamileyim sizin neler hissettiginizi anlıyabiliyorumm Allah sabır kuvvet versin ve saglıklı bebeklerinizi elinize almayı nasip etsin.dua ediyorum,içimden bişeyler koptu sanki bir daha girmiycem okumaya çok üzüldüm Allah kimseye evlat acısı yasatmasınn.......

Kisssssss Yağmurcn Beni Yine Yiktin Ben Unutmak Istiyorum
Ama Sen Bana O Aciyi Tekrar Tekrar Yaşatiyorsun Ağlamak Istemiyorum
Acimiz çok Büyük Yaşayan Anlar Ama Bugünden Sonraki
Yaşayacağimiz Güzel Günlerin Hayali Daha Mutluluk Verici Olacaktir

Canim Ne Oldu Eşine Hayirdir Inşallah önemli Brişey Değildir
Yüce Rabbim şifalar Versin

Cnm Bende Iyi Olmaya çalişiyorum Tabi Elimde Olmuyo Napiyim ... Eşimde Kulakta Kist çikti Sorma Yaa :( Of

Bebeğim için yazacağım çok şey var aslında.Sayfa sayfa yazdığım yazılarımda var.O kadar güzel mektuplar yazmışsınızki,şu anda sadece hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum.Burdan şunuda belirtmek istiyorum,ÇOCUKLARINI DÖVEN ANNE VE BABALARDAN NEFRET EDİYORUM.Çevremde bunu yapan çok insan var.Çocuklar kollarının arasına kafalarını sıkıştırıp öyle ürkek bakıyolarki korkudan...Dövdükleri o çocukların bizler için taşıdığı anlamı bir bilseler...Ayrıca "çok tembelsiniz ne kadar zaman oldu 1 çocuk yapadınız"diye sözümona espri yapmaya çalışan insanlardanda nefret ediyorum.Rabbim hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın.Tez zamanda hamiş haberlerinizi almayı umuyorum.Dualarım tüm bebiş isteyenlerle beraber...:emir_bebek:

ARTIK BENMDE MELEĞİM VAR...

Gelişinle umut oldun gidişinle yıktın meleğim.Annemle baban seni okadar istiyorduve okadar özlemiştiki.Adın belki ELA'dı belki EFE önemli değildi sen bizim biricik meleğimizdin.Seni içimde hissetmek,o nasıl bir duygudur Allah'ım,bir an önce kucaklamak istedim seni,kokunu duymak istedim,büyümeni izlemek,sadece anne demeni istedim meleğim.Neden küstün annene,içimde eriyip gittin.Minicik yüreğin dayanamadı,büyütemedim seni.Ben yapamadım,sen tutunsaydın annene sıkı sıkı bırakmasaydın,vazgeçmeseydin.Ayrılık bize ilk günden yazılmış meleğim.Nasıl aldılar seni içimden nasıl kopardılar.Acıttılar canımı yaktılar yüreğimi.Ben seni yıllarca bekledim annem bir günde kaydın ellerimden.Kızma,küsme bana ahirette bekle meleğim...

Seni bekleyecektir emin ol.Benim ahirette bekleyecek meleğim bile yok.Boşuna dememişler beterin beteri var diye.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana.Belli olmaz bakarsın yakın zamanda belki EFEmizin,belki de Ela mızın haberini alırız...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba meleğim kuzum canım herşeyim;bak bugün annenin doğum günü keşke yüce rabbim bana en güzel hediyeyi verse seni verse ne istrerimki başka.hemde günüm geçmişken ama korkuyorum test yapmaya yine yok çıkıcak biliyorum.ALLAH'ım ne olur bir umut bir ışık göster bana bu sınavı geçtin de ödülün dünyalar tatlısı bebek de ne olur ALLAH'ım ne olur.bu bekleyiş çıldırtacak beni.ama hayırlısı değilmi önemli olan o.bak bebişim biz seni bekliyoruz.lütfen gek artık :emir_bebek:

kuzuşum tatlışım benim
ömrüm boyunca hep seni kucağıma aldığım anın hayaliyle yandım tutuştum bebişim o mis yanaklarını öpmek koklamak için neler vermezdim şuan bir bilsen
özlemle büyük bir umutla bekliyorum seni
biliyomusun ben sana daha şimdiden ciciler aldım fıstıkyeşili
kızmı olacaksın erkekmi bilmiyorum ama aldım işte bebişim birşeyler
mağazada satıcıya arkadaşımın bebeği oldu ona alıyorum dedim kızmı erkekmi dedi
pat diye kız çıktı ağzımdan bebişim
yatak odamda çok özel bir köşeye baktım bebişim
önceleri çok üzüldüm cicilerini görünce sen olmadığın için ağlamak geldi içimden
ama kaldıramadım onu ordan kuzuşum annesinin mis kokulusu...
ama dayanamadım bebişim gözzümün önünden kaldırdım cicilerini
her gördüğümde seni daha çok özledim ah şimdi kucağımda olsan da öpsem nanaklarını uzun uzun koklasam dedim
bak gör ben sana ne ciciler alıcam
hem biliyomusun biz yeni evde aldık odanı seni yormayacak bi renge boyuycam yoz pembeye
belki erkek olursun yine değiştiririm bebişim
sen gelene kadar odan seni bekliycek tertemiz mis kokulum
ha bu arada babanda seni sorup duruyo senle konuşuyo uzun uzun aşkım benim
gel nolur
bak biz hazırız herşeyin hazır
sen yeterki gel
bu özlem fazla bize
nolur bekletme gel
umutla heyecanla kalbimizdeki tüm sevgiyle senin gelmeni bekliyoruz annesinin minik kuzuşu...

Dön bebeğim yarali gönlüme
dön ne olur
seni seven kalbime
çok mutsuzum güvenim yok kimseye
sen bir öldün ben bin kez öldüm sizinle....
Güneş renksiz hava suskun sen gittin gideli
hayat bana zevk vermiyor sen gittin gideli
...
Gittin canim yanliz kaldim
gece gündüz ağlarim..
Kapandi gözlerin elveda demedin
gece gündüz ağlarim
doymamiştim sana
koklayamadim seni
yarim kaldi aşkimiz ben buna yanarim....
.................
Gidişinde çok ani oldu ya tipki gelişin gibi
işin doğrusu varliğina alişmaktan
daha zor oldu
yokluğuna alişmak..
Aliştimmi bilmiyorum..
Boşver coşkusuda çok güzeldi varliğinin
yokluğunun acisida hiç fena değil hani.........
Kizlar ben yavrularimi şarkilarla hatirliyorum aslinda dinlediklerim sanki bana hitap ediyor aklimdan çikmadiği için
bunlarin hepsi gönlümde açan gonca gül olmada kirilan yavrularima........

Back