• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerimize Mektuplarimiz...

Herşey ne kadar da güzeldi. İkimiz de mutluluktan sarhoştuk adeta. Hiçbirşeyi hiç kimseyi takmamış, tüm engelleri yıkmış, bir araya gelmiştik babanla. Öğrenciydim, daha 1. sınıftaydım. Hayata inat evlendik... Bu kadar mutluluk bizi bile şaşırtıyordu. Öyle ki senelerce inanamadım herşeyin gerçek olduğuna. En büyük korkum bu mutluluğun gölgelenmesi oldu. Babanı çok seviyorum yavrum.
Korunmadığımız ilk günü hatırlıyorum dün gibi. Aradan 2.5 yıl geçmiş. Nerdesin bebeğim. Yanıyoruz hasretinle hem baban hem ben. İsimleriniz bile yıllardır sizleri bekliyor.
Annecim ben de daha küçücüğüm biliyorum ama gel artık nolur. Birlikte büyüyelim seninle. Baban ikimize birden kızsın gürültü yapıyoruz diye. Birlikte ağlıyalım seninle canımız yanınca. Kucağım boş kaldı anneciğim. Bezim evimiz bebek kokmuyor. bebek gülücükleri duyulmuyor. Ayağımıza oyuncaklar takılmıyor. Biz sensiz öksüz kaldık bebeğim.Baban arada içine kapanıyor yavrum. Beni çok korkutuyor, çok üzüyor.
Hep senden bahsediyoruz biz. Mırmır olsa canımız hiç sıkılmazdı diyoruz. Pirinç ayıklarken bir bakıcaz mırmır pirinçleri ağzına dolduruyor diyoruz. Ben oğlumu futbolcu yapacağım diyor baban. ama derslerini de aksatmıcak diyoruz. Ben soruyorum babana büyüyünce ne olsun istersin diyorum, milli takıma teknik direktör diyor baban. Arada babanın ağzına yemek verdiğimde oooo sen çocuğu boğarsın diyor. Bir dakikamız geçmiyor bebeğim seni anmayalım. Hep kulakların mı çınlıyor yavrum. Bazen tv de anlatıyorlar çocuğum şöyle çocuğum böyle... babanda bizimki daha portakal suyunda vitamin diyor, beni üzüyor. Geçen gün bir çingene gördük pazarda. Eteğinde 3 küçük çocuk. Sen biran önce gelmezsen o çingeneyi alacakmış baban:(
Senin için en iyi en babayı seçtim yawrum. Korkuyorum sen kesin onu benden çok seversin. Çünkü o şımartır seni her dediğini yapar. Ama ben disiplinli bi anne olabilirim ama sen şimdilik bunu bilme de acele et biraz gelmek için.
Herşey hazır. Sayende ben bile olgunlaştım, sen nerdesin bebeğim. Gözlerimi kapatıyorum el kadar, buruşuk hayalin geliyor gözlerimin önüne. bağrıma basmışım... Taa içime çekiyorum kokunu. Hayalin yetmiyor artık bebeğim gel nolursun çok özledik.
Öyle öğrettin ki bize kıymetini, doğduğunda biz seni nerelere koyarız, nasıl dokunuruz, nasıl ağlamana dayanabiliriz, hastalansan nasıl durabiliriz...
Benim en büyük hayalimdi babana seni müjdelemek. Ama o artık benden daha iyi takip ediyor günlerimi. Böyle giderse bize doktor verecek müjdeyi. Ona da razıyız bebeğim. Sen bi gelsen...

Allahım isteyen herkese versin..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...valla hüngür hüngür ağlattınız beni...

yavrularımmm
biz sizi ne çok özlemiştik...ve bir o kadar beklemiştik o test yaptıgım günün mutlulugu hala içimde ama dr koltuguna oturup içime yakan bakışları gördüm.o kadar çok hayalm o kadar ümidim vardıki sizi rüyamda gördügüm gün sanki sizi kokunuzu hissettim sanki benimlesiniz zannettim ama sonra kabuslar 3 sevinçli haber 3 düşük içim acıdı sanki herkez beni çok güçlü zannediyor ama canım acıyor yanlızken aglayabiliyorum ancak sizi çok özledim babanızda çok istiyor birşeyi çok isteyip tam elime aldıgım kayıp gittigini gördüm yaşadım yinede çok şükür vardır Allahın bir bildigi sizi çok seviyorum çok özlüyorum ne olur Allahım kimsenin kucagını boş bırakma herkeze isteyen herkeze hayırlı ve saglıklı evlatlar ver

Allah inşallah hepinize (zamanı gelince bana da) bir an önce sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

kızım seninle dinlediğimiz şarkılar eski bir anı şimdi.güzel ama yarıda kalmış bir anı.şimdi dinliyorum sarkılarımızı ama sensiz.geçen gün alışveriş merkezindeydik kızım .oyuncak reyonunun önünden gecerken baban dediki kızımızada alacaktık bu dönemde oyuncaklar dedi.baban bana belli etmek istemiyor ama cok üzülüyor kızım.hani kızlar babalarına bağlı olurya senin cinsiyetini öğrendiğimizde demiştimki babana ne sanslısın kızın oluyor ya seni daha cok severse deyip kıskanmıştım babanı.

Bu gece de yoksun yanımda. Bu gece de yanaklarım sırılsıklam. Bu gece de ağır geliyor yaşamak. Dün ümidim vardı bu güne dair. Ama şimdi yarın nasıl geçecek, bu hafta- bu aylar nasıl geçecek... Uyusam hep. sadece uyusam sen gelene kadar. İçime yerleşene kadar. içimde olduğunu öğrenene kadar. Ben yapamayacağım. daha fazla dayanamayacağım. Her ay kırılmaya, babanı kırmaya, git gide melankolik olamaya. Dayanamayacağım...

ya arkadaşlar gözyaşlarına boğdunuz beni. bende 2 yıllık evliyim hala kollarım bomboş çok koyuyo insana rabbim herkese versin hayırlı evlatlar

Arkadaslar gecenin bu saatinde ağlaya ağlaya okudum hepinizin yazdıklarını.Çok üzücü seyler yasamıssınız.İnsallah en kısa zamanda kavusursunuz bebeklerinize.Benim annem de ilk cocugunu 9ay tasımıs karnında dogmasını beklerken, olu dogum yapmıs.İlk hamilelikte olabiliyor sanırım boyle seyler.Simdi ise 2kız bir erkek kardesiz.Umarım gun gelir ve sizler de boyle bebeklerinize kavusunca acınızı dindirebilirsiniz.Hepinizi öpuyorum...

allahim isteyen herkeze tattirsin bu güzel ve kutsal duyguyu insallahhhh
tüm iyi dileklerim ve dualarim sizlerleeeeeeeeeee

kıızlar meraba ben size yeni katıldım ama sizleri tanimasamda sizin yaşadıgınız duyguları hissettim patladım aglamaktan hepinizin mektubu beni çok etkiledi allah hepimize saglıklı evlatlar versin::CüvCüv:

canım yavrum bitaneciğim
sana kavuşmanın seni koklamanın geleceği günleri iple çekiyorum o mis kokunu içime çektiğim, kucağıma alıp uyuttuğum günlerin anne deyişinin hayali içimi hergün biraz daha titretip sana olan özlemimin ağırlığını kalbime biraz daha yüklüyor... nolur gel artık baban da bende senin bize geldiğin günün hayalini kurunca heyecanımızı zapdetmeye çalışsakta başaramıyoruz seni dualarımıza taşıyoruz özlüyoruz bebeğim gel artık en sağlıklı halinde en hayırlı halinde...
öpüyorum cennet kokulu yanaklarından
ANNEN :nazar:

CANIM KIZIM BERFİN CANIM OĞLUM ALPBARANIM
Annem sizlerin bende gidişinizin yaklaşık 276. günü evet tam 276 gün geçti kuzularım hayat normale döndü dönmek zorunda merak etmeyin ben sizi unuturmuyum içimi yakan birşeyler vala hala neden dinmiyor aşklarım olacaktınız yaşam kaynağım gittiniz. Uçupta gittiniz ellerimden tutamadım. Bugün marketten alışveriş yaparken gözlerim takıldı emziklere kasiyer bana para üstü uzatıyomuş ben oralı olmuyorum gözlerim dalmış :çok üzgünüm: karnımdayken bakardım annem alırdım size alışkanlıkmı olmuş anlayamadım. Arada kıyafetlerinize bakıyorum vermedim bazılarını bir kaç tulum işte diyodum bunun içinde mi olacaktınız o minik çoraplara bakıyorum ayaklarınızı bir itip bir çekecektiniz di mi senağlama annem merak ediyorum sizi üşümüyorsunuz di mi? Melek anneniz iyi bakıyor di mi beni aratmıyor kimbilir senağlama Ben sizi özledim çok özledim senağlama göbeğim kaldı içime çekiyorum yürürken hamile sanmasınlar diye sormasındlar diye bana bişey mi var diye? Tekmelerinizide özledim arada karnımda gurultu olunca hemen aklıma geliyosunuz annem... Bak belki aynı zamanda doğacaktınız arkdaşlarınız büyüyo annelerini bırakmadılar sıkı tutundular sağlıklı büyüsünler annesini üzmesinler inşallah onlar 5 aylık oldular kocaman bebk oldular kimi diş çıkardı. Ne çok isterdim bunları sizinle yaşamayı sabahlara kadar sizinle oturmayı zorla mama yedirmeyi habire altınıza yapıp değiştirmeyi.. Kuzlarım herşeyimdiniz herşeyimi alıp gittiniz... Babanız hiç konuşmuyo sizden hiç bahsetmiyoruz senağlama dayanamıyor heralde.. Söylenecek söz yok özledim işte karnımı gere gere gezdiğim günleri göbeğimi saklamadığım günleri :çok üzgünüm:

Annem Baran' ım Berfin 'im bugün ne mi oldu Rabbim ksrdeşlerinizi gönderdi.. İnşallah sizin yaşayacağınız uzunnn ömürler Rannim aldığı ömürler hepsi kardeşiniz olur annem sizi unutmuyorum bitanelerim kötü oldum ne yazacağımı bilmiyorum bi tanelerim bu mucize sizin sayenizde sizi seviyorum meleklerim.......

Pelsin cnm çok sağol Allah razı olsun dualarla dualaınızla mucize yani şimdi tek isteğim sağlıkla alabilmek . Daha çok yeni 4 haftalık falan :))

Annem Baran' ım Berfin 'im bugün ne mi oldu Rabbim ksrdeşlerinizi gönderdi.. İnşallah sizin yaşayacağınız uzunnn ömürler Rannim aldığı ömürler hepsi kardeşiniz olur annem sizi unutmuyorum bitanelerim kötü oldum ne yazacağımı bilmiyorum bi tanelerim bu mucize sizin sayenizde sizi seviyorum meleklerim.......

Yağmurcn, yazzdıklarını okumuştum daha önceden de çok üzülmüştüm ama ne yazacağımı bilemediğimden yazamamıştım.Ama güzel haberini görünce yazmak istedim.Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inş:Saruboceq:Çok sevindim adına.:nazar:

Bir adet günü daha, karmakarışık duygularla beklenen. Bu gün ya da yarın göreceğim lekeler yine yıkacak dünyayı başıma. Yine kafamı dağıtmak için başka şeylere saldıracağım. Deli gibi rejim yapacağım, bütün eski arkadaşları arayacağım, bütün kitapları ezberleyeceğim... 20 gün sürecek. Sonra yine aklıma gelmeye başlayacak. Acaba diyeceğim. Ne zamandı son adetim. Geçti mi ki. Gene de uzanmayayım ben yükseğe, ağar kaldırmayayım, karnımın üzerine yatmayayım... Sonra yine tam bir ay sonra aynı bu günkü gibi, kendimi dinleyeceğim. bu ay olması için sebep çok diyeceğim. sonra umutlandırma kızım kendi kendini diyeceğim. en sonunda yine pozitif düşün sonu iyi olsun diyeceğim. Sonra ilk lekeyi görünce "aaa çok az acaba hamilemiyim" diyeceğim aslında her seferinde az olduğunu bilmeme rağmen. Kızacağım kendime, yıkılacağım. Sonra da kafayı daha fazla yememek için kafamı dağıtacak şeyler aramaya koyulacağım.

bugün ve yarın adet olmasam da, pazartesi hemen babanı eczaneye yollasam. Çift çizgi çıksa. baban sevinçten nara atsa... Sonra hemen hastaneye.. Doktor amca herşey yolunda dese... ilk tekmeni hissetsem... Ufacık, buruşuk, süt kokam bi bebek verseler kucağıma. Bağrıma bastığımda içimi ısıtsa. Sütümü emse. Koynumda uyusa. anneciiim dese. annesinin kızı-oğlu deseler...

Çok şey öğrendim yokluğunda. Olmayan bi bebeği varmış da çok uzaktaymış gibi özlemeyi, her gece rüyada görmenin insanı nasıl mutlu ederek kafayı yedirttiğini, kokuların rüyalarda bile duyulabileceğini öğrendim. Anne için çocuk neymiş, çok çok fena öğrendim...

Keşke beklemediğimiz bir anda dünyamıza girip sürpriz yapsaydın bize. Ben tüm bunları her anne gibi anca seni kucağıma aldığımda öğreseydim. Varlığına şaşırsaydım. Hislerime hayret etseydim... Şimdi varlığına o kadar alıştım ki olmadığına inanamıyorum. Lütfen şu an içimde ol. Lütfen lütfen lütfen lütfen...

Back