• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişlerimize Mektuplarimiz...

oğul kızım
günlerim sensiz geçiyor
hasret yüreğim biçiyor
bahar gelmiş topragına
üstünde güller açıyor
eyvah bu halime benim
topraklar basıma benim
ben yatakta yatar iken
yavrum topraklarda benim
kardeslerim seni sora
sorarlarda gönlüm solar
bilmezler ki gelemezsin
n kış ne yaz ne de bahr
uyansana ogul uyan kızım
dertlerim cok halim yaman
senin orada yatışın
deli eder beni her an hey

EFSUNUMMMMMMMMMMM BENİM KÜÇÜK MELEĞİM
sana ilk defa yazıyorum4 yıl 5 ay10 gün oldu seni kaybedişim.
ama seni hala unutmadım unutmayacağımda
ölene kadar bebeğim.
evet belki mükemmel bir anne olmayacaktım ama seni şimdiki gibi
çok sevecektim nasıl bir çocuk olacağını hayal bile edemiyorum
anne ne zaman diyecektin.
nasıl bir genç kız olacaktın merak ediyorum.
ama asla öğrenemiyeceğim yavrum.
bildiğim ve hatta en iyi bildiğim o cennet kokun bebeğim
benim bhar yaram sol yanımı acıtan
seni hiç unutmayacağım sen olmasanda yüreğimde gönlümde ben
seni büyütüyor olacağım sende beni unutma küçük meleğim
seni çok ama çok seven özleyen unutmayan annennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok olmadı seni beklemeye başlayalı. ama doktorun umutsuz sözleri sakinleştirmeye çalışan gözleri seni beklediğim zamanı yüzyıl gibi uzattı... her dr. a gidişimde senin varlığını söylemesini bekliyorum ve dua ediyorum bana süpriz yaparsın ben burdayımmmm dersin diye. nolur üzme beni ve babanı gel gir hayatımıza. san öyle kocaman bir yer açtıkki yokluğunda dolduramıyoruz. seni bekliyoruz bebeğim özlemle ve tükenmez bi sevgiyle...

arkadaşlar gözlerim doluyo okurken,yazamıyorum...YARABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etSİN.

MİS KOKULUM,,,
SEN BİLMEZSİN KÜÇÜĞÜM ÖZLEM NEDİR.İSTEMEK NEDİR,HAYAL KURMAK NEDİR BİLMEZSİN KÜÇÜĞÜM.AMA SEN YİNEDE ÖZLETME ,BEKLETME MİS KOKULUM HEMEN GEL BANA,,,,
7 YILLIK Bİ BERABERLİKLE EVLENDİK...TANIŞTIĞIMIZ İLK GÜNDEN BERİ KOLLARIMIZDA OLACAĞIN GÜNÜN HAYALİYLE YAŞIYORUZ VE ARTIK İÇİMDE OLMANI İSTİYORUM YAVRUM,,,,
MİDEM BULANSIN YAVRUM BEN RAZIYIM VARSIN AĞRIM OLSUN VARSIN BİTKİN DÜŞEYİM SENİ TAŞIRKEN AMA YETERKİ GEL BEBEĞİM BEKLETME FAZLA...
BABANLA EVLENDİĞİM İLK GÜNDEN BERİİİ KARNIMDA SANKİ SEN VARMIŞIN GİBİ HAYALİNİ SEVİYOR HAYALİNLE KONUŞUYORUZ KUZUCUĞUM Bİ BİLSEN NE KADAR SEVİYOR BABAN DA SENİ...
BAZEN KARNIMA BİŞEYLER SIKIŞTIRIP HAMİŞ OLUP BABANIN KARŞISINA ÇIKIYORUM.NASIL GÖZLERİ PARLIYOR BANA NE ÇOK YAKIŞTIRIYOR ANNELİĞİ BİLEMEZSİN KÜÇÜĞÜM,,,,,
ARTIK YAVAŞ YAVAŞ İÇİM ACIYOR MİNİK MELEĞİM,,,,YAPMA KIYMA ANNECİĞİNE BU BEDEN İÇİNDE SEN OLMADAN NASIL YAŞAR GEL CENNETTEN KON İÇİME MELEĞİM SANA SÖZ HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ...............
CANIM YAVRUM MİS KOKULU YAVRUM BENİ SENSİZ BIRAKMA BEN SENİ ÇOK İSTİYORUM GEL BENİM MİNİK KELEBEĞİM,,BEKLETME ANNENİİ
SENİİİ ÇOKKK İSTİYOR VE ÇOK SEVİYORUZ......SEN BİZİM HERŞEYİMİZ OLACAKSIN...
BU DÜNYADA EN ZOR ŞEY EVLAT KOKUSUNU DUYAMAMAKTIR.BENİ BU KOKUDAN MAHRUM ETME MELEYİM..HEMEN GEL KON İÇİME MELEYİM...:nazar:

çk güzel ağlatın beni

BiTMEK BİLMEYEN HASRETİNLE İÇİMDESİNiZ YAZAMIYORUM YAZAMIYORUM KELİMELER TÜKENDİ BİTMEYEN HASRETLE KELİMELER TÜKETTİN
SEN GELMEZ OLDUN

nisan sonuydu öğrendimki gelecektin gel dedim gel bekliyorum seni .bahardı bahar açmıştı gönlüm.diyordum nasıl gecer bu dokuz ay .seni koklayacaktım.uçuyordum mutluluktan kıpırdanmaya başlamıştın içimde her sabah kıpırdanarak uyandırırdın beni sanki günaydın annecim uyan der gibi.baban tamam uyandık kızım derdi sana.baban 2008in son bebeği olacak derdi.ben 2009un ilkkızı olacak benim kızım derdim.ama sen ağustos sonu terkettin beni bizi. yaz bitti sende gittin.sen benden hiç gitmedinki kızım biliyorum görüyorsun bizi ağlama diyorsun.unutamamki seni

Zaman ne kadar acımasızca geçiyor dimi meleklerim evt bugün malesef sizin benden ayrılışınızın 170.günü evt bu 170 gün acımasıza hızla geçti ama acım aynı hala taze özledim sizisenağlama hala gizlice ağlıyor her şarkıyı size armağan ediyorum ateş düştüştüğü yeri yakıyor.İsyan etmiyorum üzüntümü haykırıyorum Allah'ım affetsin beni unutamıyorum..CANIM KIZIM bir şarkı dinledim sanki sana yazılış gibiydi adın BERFİN olacaktı sözleri sanki seni anlattı yıklıdım ağladım duyunca bu tesadüfmüydü bak Gözlerim yolda dilim duada
Haber bekleyen gönül pusuda
Ayrılık zormuş çekmeyen bilmez
Ateşten kormuş yanmayan bilmez

Oy berfin berfin berfin delal berfin
Bu can sana yanar sana ağlar bilmez misin
Ayrılık zormuş çekmeyen bilmez
Ateşten kormuş yanmayan bilmez evt böyle bir şarkıyla yaşattım sizi hayallerimde
canlarım kızmayın sabırla bekliyorum yüce rabbimin bana göndereceği kardeşlerinizi sadece biraz doldum ve içimi dökmek istedim bu arada bir arkdaşım daha kaybetmiş kkda yanınıza yeni melekler geldi annem arkadaş geldi annelerini üzerek... CANIM OĞLUM BARAN'IM ALPBARAN'IM SENİDE çok seviyorum annem senağlama ben gelemiyorum yazamıyorum artık herşeyim tükendi bilmiyorum canlarım sizinle gururluyum bunu siz istemediniz siz herşeyden masumdunuz...Ne diyim Allah beterinden saklasın inşallah sizden aldığı ömürü kardeşlerinize nasip eder canlarım...Rahat uyuyosunuz biliyorum yeni arkdaşlarınızla eminim mutlusunuz... keşke yazıma son verirken....diyemiyorum sadece anneniniz görmesede duymasada sizi hissediyor anlıyor çok seviyorum aşklarımm her şarkı size herşey size....................

allah sabır versin..........

Son düzenleme:
Yağmurcan ne söyleyeyim ne yazayım inan şu an bilemiyorum. işyerindeyim ve ağlıyorum biri görürse diye korkarak..... bende 2 kez düşük yaptım biri 2,5 aylık diğeri 7 haftalıktı. bunlar bile bize acı verirken senin yaşadığın durum çok daha başka. katlanması ne biliyim dayanması çok zor bir acı. ama en acı bir olayda bile hayır aramak lazım derler ya büyükler. keşke böyle olmasaydı keşke alsaydın ikizlerini kucağına ama takdir. inan bana şuan hem yazıyor hem ağlıyorum deli gibi işyerinde:(( allahım herşeyin en iyi bilir diyip boyun eğmekten başka çare varmı. ya yaşasalardıda farklı bir özürleri olsaydı o zaman onlar karşında ömür boyu ağlayacaktın. hem onlar ızdırap çekiceklerdi hemde sen... zaman en güzel ilaç.... ve şuan acın çok taze. seni anlıyorum ne deseler ne söyleseler boş senin için... bir kadını en iyi kadın anlar. eşler tabiki destek ama onları taşıyan içinde hisseden biz olunca bu ağır yük en çokta bizi etkiliyor sanınm. ama bak hayat devam ediyor canım geriye dönüp hem aynı şeyleri hatırlayıp acını taze tutmaktansa ileriye bak biraz. gelecekgünlere gelecekgüzel bebeklere bak. onları düşün.. hep neden ben niye benim bebeklerim diyosun şu an biliyorum bende çok sordum bu soruları kendime ama gidenler geri geliyormu sence bu sorularla boğuşurken biz.... benimde ikinci bebeğimi geçen ay kaybettim benimde hala içimde acısı ama hayatta devam ediyor dimi. tedavilerimi yaptırıp üçüncüyü düşünücem şimdi belki yeni gelenbir bebek hepsini unutturur bize......en kısa zamanda en güzel bebekler bizim olsun inşallah

Yağmurcan ne söyleyeyim ne yazayım inan şu an bilemiyorum. işyerindeyim ve ağlıyorum biri görürse diye korkarak..... bende 2 kez düşük yaptım biri 2,5 aylık diğeri 7 haftalıktı. bunlar bile bize acı verirken senin yaşadığın durum çok daha başka. katlanması ne biliyim dayanması çok zor bir acı. ama en acı bir olayda bile hayır aramak lazım derler ya büyükler. keşke böyle olmasaydı keşke alsaydın ikizlerini kucağına ama takdir. inan bana şuan hem yazıyor hem ağlıyorum deli gibi işyerinde:(( allahım herşeyin en iyi bilir diyip boyun eğmekten başka çare varmı. ya yaşasalardıda farklı bir özürleri olsaydı o zaman onlar karşında ömür boyu ağlayacaktın. hem onlar ızdırap çekiceklerdi hemde sen... zaman en güzel ilaç.... ve şuan acın çok taze. seni anlıyorum ne deseler ne söyleseler boş senin için... bir kadını en iyi kadın anlar. eşler tabiki destek ama onları taşıyan içinde hisseden biz olunca bu ağır yük en çokta bizi etkiliyor sanınm. ama bak hayat devam ediyor canım geriye dönüp hem aynı şeyleri hatırlayıp acını taze tutmaktansa ileriye bak biraz. gelecekgünlere gelecekgüzel bebeklere bak. onları düşün.. hep neden ben niye benim bebeklerim diyosun şu an biliyorum bende çok sordum bu soruları kendime ama gidenler geri geliyormu sence bu sorularla boğuşurken biz.... benimde ikinci bebeğimi geçen ay kaybettim benimde hala içimde acısı ama hayatta devam ediyor dimi. tedavilerimi yaptırıp üçüncüyü düşünücem şimdi belki yeni gelenbir bebek hepsini unutturur bize......en kısa zamanda en güzel bebekler bizim olsun inşallah
canım yazdıkların için sağol ianan hergün ben böyle değilim yine gülüyor yine eğleniyorum ama diyorum ya onlara ayırdığım dünya farklı aklıma geldiği anda doluyorum içimi böyle döküyorum yoksa benim bu halimi ne eşim ne annem ne ailem bilir onlar beni güçlü biliyor inanaırmısın ben hastanede 15 gün yattım kimsenin yanında haykırarak ağlayamadım içimi dökemedim herkes dedi çok güçlü bi kız asıl o değildi ben dışarı yansıtamayan iç dünyamda yaşıyorum bebeklerimi acılarını üzüntümü ama sevincimi herkesle paylaşırım neşemi herkesle paylaşırım böyle bir yapım var... ancak bu sayfalara döküyorum içimi ara ara içimden geldiğince bu sayfalarda bırakıyorum üzüntümü o masumlarla ilgili herşeyi.. her acı böyle kalmaz elbet isyan etmiyorum Allah inşallah bi<e sağlıklı evlatlar verir zaten ilk sayfamdaki yazıdada gördüysen dedim ya sağlıklıksız gelseydiniz diye bir kelimem var bunların farkındayım cnm Allah'ım bize sağlıklı geçirip kucağımıza alacağımız sağlıklı bebekelr nasip etsin..

geçen gün aklıma giden bebeklerime birşeyler yazmak geldi birden aldım kalemi kağıdı elime ama sonra yarım bıraktım kaldığım yerden devam etmeye cesaret edemedim nedense. 10 kasım benim doğumgünümdü kızlar. eşim benimiçin bir süpriz hazırlamış ve şu an kaldığımız ilçeye yarım saat uzaklıkta olan bir restaurantta doğum günü süprizi hazırlamış benim için. neyse yolda gidiyoruz. süpriz hediye süprizbir doğumgünü partisi eşimin ilgisi herşey güzelde bir şeyler eksik.... ben eski ben değilim eskiden olsa 1 hafta öncesinden doğumgünümü herkese hatırlatır ne hediye istediğimi bile arsızca söylerdim:) eşimin ailemin ne biliyim arkadaşlarımın benim için süprizler yapması beni çok mutlu ederdi uçardım havalara bunuda dışa yansıtırdım tüm neşem ve hareketlerimle. ama o akşam bir buruktu içim. 2. bebeğimi kaybedeli daha 20 gün olmuştu. birden arabada bir şarkı..." öyle ağlarımki halime sen benden gittin gideli, tenim küs olmuş tenime sen benden gittin gideli".... eskiden bu tarz şarkılar bana aşkı sevgiliyi falan ifade ederdi. ama o şarkı o akşam bana giden bebeklerimi hatırlattı. evet yaşasalardı eğer ilk bebeğim şu an 9 aylık araba koltuğumuzda yanımızda diğeride 3 aylık olarak karnımda olacaktı. hep beraber gidecektik doğumgünümü kutlamaya. beraber eğlenecektik. ama şu an 2 kişiyiz arabada 4 kişi olmamız gerektiği halde..... içim bir burkulduki anlatamam şarkılara ağlamayan ve çok duygusal olmayan ben tutamadım kendimi gözlerimden yaşlar akmaya başladı istem dışı. o ara eşim farketmiş olacakki hemen değiştirdi parçayı oda kötü olmuştu belliki. Anlayacağınız kızlar insanın bir yanı eksik kalıyo:( umarım bu eksik yanlarımızı bir an önce tamamlarız ne diyim:(((

dün gece pencereyi açtım derin bir nefes aldım.kışın geldiğini iliklerime kadar hissettim .kızım hani sen bu kışın ortasında gelecektin kucağıma.ısıtacaktın evimizi kokunla.zaten kış mevsinmini sevmezdim .ama sen gelecektin ya bu kış cokkkkkkkkkk özel ve önemliydi benim için.zemheri zor gececek bu sene.ama bahar umuttur kızım. umut edicem kardeşlerini bekliycem .kızım seni çok seviyorum .

reis senin de dediğin gibi eskiden farklı anlam katarak dinlediğimiz sarkıların bile anlamı değişiyor.alllah hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhatle elimize alacağımız bebekler versin

MELEĞİM'''''''' her gün içimde bir burukluk ile yaşıyorum hatta yaşadığımı bile anlamıyorum öyle zormuş ki sensiz hayatta kalmak hep bir kızımın olmasını istemişimdir ama şimdi diyorumki olsunda ister kız ister erkek sağlıklı evlat vermesini diliyorum allahımdan neden ben allahım bukadar isterken onu niye diyorum bazen sonra kendime kızıyorum senin bana gelmen için bedenime konmam için ne yapmam lazım meleğim tek başım direniyorum gelmen için herşeyi yapıyorum hergün bir umut işte bu ay şu ay diyerek geçiyor günlerim ama sen yoksun gelmiyorsun neden üzüyorsun ağlatıyosun geçmiyo bitmiyo işte seni beklerken zaman her gün yeni bir umut ama sen üzülme gelmesen de ağlatsanda annen seni çok seviyor babana da küsme oda seni çok istiyor ama söyleyemiyor nerde bi bebek görse içi gidiyor ama beni üzmemek için sessiz kalıyor inan bi gelsen her şey ne güzel olacak sıcacık yuvamız tamamlanacak gel artık meleğim annen çok yorgun annene umut ol annene yoldaş ol yeterki gelde gözyaşlarım dinsin annene babana evine gel bizi senden mahrum etme ilk önce allahıma sonrada sana yalvarıyorum gel artık .............

HOŞGELDİN MELEK SEFALAR GETİRDİN,,,
YOKLUĞUNUN SANCISINDA BOĞULMAK ÜZEREYKEN,ARTIK HERŞEYDEN VAZGEÇMEYE BAŞLAMIŞKEN,BEDENİMİN HER NOKTASI YOKLUĞUNUN SANCISINDAN TİR TİR TİTRERKEN,DAHA FAZLA KIYAMADIN AMMENE VE EN UMMADIĞIM ANDA GELDİN BEDENİME.HOŞGELDİN KÜÇÜK MELEYİM SEFALAR GETİRDİN...
GELİŞİNLE NEFES ALDIĞIMI HİSSETMEYE BAŞLADIM MELEK YAVRUM.ŞİMDİ NOKTA KADARSIN BİTANEM HER GÜN SEVGİMİZLE BÜĞÜYORSUN BEDENİMDE.HAYATIM BOYUNCA BÖYLE MUTLU OLMAMIŞTIM BEBEĞİM,
BU AY İLK DEFA VUCUDUMDA TUHAF BİR HUZUR VARDI..MEĞER O HUZURU SEN GETİRMİŞSİN İÇİME MELEYİM.
SENİ ÖĞRENDİĞİMDE TEK BAŞIMAYDIM HASTANEDE.KİMSEYE BABANA BİLE DİYEMEDİM TEST YAPTIRCAM DİYE...ÇÜNKÜ İKİMİZDE 0 SONUCUNDAN O KADAR YORULMUŞTUK Kİ BİTANEM...
1 SAAT TESTİN ÇIKMASINI BEKLEDİM HASTANEDE.BEKLERKEN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM Bİ KÖŞEDE...HERKEZ BANA ACIYARAK VE MEREKLA BAKIYORDU...
VEE HEMŞİRE GÜLÜMSEYEREK GELDİ.TEBRİK EDERİZ HAMİLESİNİZ DEDİ.......
O AN BİR BEŞ SANİYE HAYATTAN KOPTUM...DAHA ÇOK AĞLAMAYA BAŞLADIM...
ŞİMDİ BEDENİMDESİN MELEK YÜZLÜM.BİRLİKTE HAYAT BULUYORUZ VE ARTIK BİRLİKTE NEFES ALIYORUZ BEBEĞİM.
İYİ Kİ GELDİN NEFES ALIŞIMIN SEBEBİ HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN DÜNYAMIZA..ŞİMDİ ENİ GÖREBİLMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM SEN BİZİM HERŞEYİMİZ OLACAKSIN BİTANEM.MÜKEMMEL BİR BABAN VAR..O DA NE ÇOK SEVİYOR SENİ,,SEN ZATEN BUNU HİSSEDİYORSUN MELEYİM....
BEBEĞİM SENİ SEVİYORUZ VE SABIRLA ,SAĞLIKLA GELMENİ BEKLİYORUZ.
İYİ Kİ BENİMLESİN BİTANEM .SIMSIKI TUTUN ANNENE.....:nazar:

bir cefam var idi bin oldu.
aktı gözümün yası sel oldu.
yaz baharım döndü kış oldu
SEN BENDEN GİTTİN GİDELİ..............................
kızım hersey yolunda gitseydi bu aralar kucagımda olacaktın güzelim.sözün bittiği yerdeyim.............

bende bir bebeğim olsun çok istiyorum ama bugün yine umutlar yıkıldı yılmak yok vakti gelince rabbim elbet verecektir bebişlerimizi bize ama ağlamaktan yazamıyorum şuan çok kötü oldum daha kötü oldum okudukca yazılanları

gece gece guzel aglattınız benı ne olur umutsuz olmayın......rabbım hepımıze bu duyguyu yasatsın.. aminnn

güzel yüzünü,sıcacık kokunu bilmesekte seni o kadar çook seviyor ve istiyoruzki bebeğim anlatamam....
babanla ben 6 yılı devirdik canımmm ne olur gel artık....biz sen yokken çok sıkılıyoruz meleğim.....evimiz bomboş,hareketsiz yavrumm....
ne olur ALLAHIMIN izniyle sağlıklıca gelllll birtanem.....evimize neşe getir........saralım öpelim seni sıcacık....
babanla ben seni çoook özledik yavrummmmm..................
özlemle bekliyoruz seniiii canımmmmmmmmmm

Sevgili Meleğim;
Yıl 2009 ilk günleri ve buaralar anne olmak için can atan bizler sizlerin hayatımıza girerek neşe kaynağı olacağınız günleri,ayları ve yılları bekliyoruz.Babanla biz Kasım ayında artık karar verdik senin bizim
dünyamıza renk katacağın zamanları sabırla bekledik...Ne var ki annenin bir ufak rahatsızlığı var ama iyileşir iyileşmez senin bizim dünyamıza renk katacağın günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Biraz sabret canımızın parçası:(((Doktorum korkulacak bisey yok dedi.Prolaktinim biraz yüksek çıkmış o yüzden ilaçla kısa dönemde geçer diye ümit ediyoruz.İlacımdan 4 tane kaldı sonra kan tahlili yaptıktan sonra doktor amcan bakalım neler diyecek ?
Ama ilk sabırsızlandığımız giibi ve ümidimizin kırıldığı an çok üzüldüm ..İşlerimi bile düşünemiyordum artık ama baban bana hep teselli verdi ve veriyor.Birazda bende sanırım seni karnımda hissetmek canımın bir parçası olman için buaradaki ablalarınla da dertleşiyorum.İyi ki bir mektup köşesi yapmışlar aklımda durmaktan sa yazmak daha iyi.
Birazcık sabret canımın içi....güzel yüzlüm anne olmak gibisi yok ve bende sana burdan söz veriyorum Çok iyi bir anne olmak için elimden gelenini ve seni öpüp koklamak için günler saydığımda sabırlı olacağıma söz veriyorum.
Şuan ne duygularda olduğum bir bilsem her geçen günün benim için bir ızdırapla geçtiğini sabırsızlandığımı anlatamam sana.Benim gibi bir çok anne adayıda bu duygular içinde :(
Korkmuyorum meleğim Yüce Allahım seni bize kavuşturacak ....Buna inanıyorum ve inanıyoruz sende anneni ve babanı artık bekletme :( Sen bizim için hep ama hep değerli olacaksın
Seni Şimdiden Çok ama Çok Seven ANNEN...............

Back