Yağmurcan ne söyleyeyim ne yazayım inan şu an bilemiyorum. işyerindeyim ve ağlıyorum biri görürse diye korkarak..... bende 2 kez düşük yaptım biri 2,5 aylık diğeri 7 haftalıktı. bunlar bile bize acı verirken senin yaşadığın durum çok daha başka. katlanması ne biliyim dayanması çok zor bir acı. ama en acı bir olayda bile hayır aramak lazım derler ya büyükler. keşke böyle olmasaydı keşke alsaydın ikizlerini kucağına ama takdir. inan bana şuan hem yazıyor hem ağlıyorum deli gibi işyerinde
( allahım herşeyin en iyi bilir diyip boyun eğmekten başka çare varmı. ya yaşasalardıda farklı bir özürleri olsaydı o zaman onlar karşında ömür boyu ağlayacaktın. hem onlar ızdırap çekiceklerdi hemde sen... zaman en güzel ilaç.... ve şuan acın çok taze. seni anlıyorum ne deseler ne söyleseler boş senin için... bir kadını en iyi kadın anlar. eşler tabiki destek ama onları taşıyan içinde hisseden biz olunca bu ağır yük en çokta bizi etkiliyor sanınm. ama bak hayat devam ediyor canım geriye dönüp hem aynı şeyleri hatırlayıp acını taze tutmaktansa ileriye bak biraz. gelecekgünlere gelecekgüzel bebeklere bak. onları düşün.. hep neden ben niye benim bebeklerim diyosun şu an biliyorum bende çok sordum bu soruları kendime ama gidenler geri geliyormu sence bu sorularla boğuşurken biz.... benimde ikinci bebeğimi geçen ay kaybettim benimde hala içimde acısı ama hayatta devam ediyor dimi. tedavilerimi yaptırıp üçüncüyü düşünücem şimdi belki yeni gelenbir bebek hepsini unutturur bize......en kısa zamanda en güzel bebekler bizim olsun inşallah