- 16 Mayıs 2008
- 1.614
- 4
oğlum beni rezİİİİİİİİİİil etti.malum taşındığımız için ankara'da veda turlarına çıktık.dün halama gittik.amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan oğlum sofraya bi saldırdı.sanırsın 9 aydır aç bıraktım çocuğu.
Hahh hah haaaaaa insanı yalancı çıkarmak birebirdir bu yer mantarlarları. Ben alıştım misafirliğe gidince öyle yapmasına. Hemen gel pisi pisi, tok evin aç kedisi diye masaya yanaştırıyorum evden getirdiklerimi tıkıyorum ağzına. Sonra o gürültüde bir güzel uyuyarak seni ikinci kez madara ederler. Bunlar böyle şekerim. Ben arsız oldum gülüyorum artık. İlk seferde tuhaf oluyor, utanıyor insan. Bu arada sana kolay gelsin. Taşınma telaşını babamın tayinleri sırasında yaşardık. Hoş daha çok annem yaşardı ama ben severdim taşınmayı. Yeni bir yaşam yeni umut gibi gelirdi bana. Bide çocukken acaba kimler beni özleyecek, kimler beni gerçekten sevmiş oyunu oynardım. Arkadaşlarımdan mektup alınca o kadar sevinirdim ki.. Tek çocuk olmak böyle bişey işte. İnsan sevgi arsızı oluyor:)) Sana kolay gelsin. Yeni evin, yaşamın, yeni işin hayırlı olsun. Çok mutlu dilerim. Ankara Rüzgar bebeksiz çok sevimsiz olacak.