bu sabah kaşarlı omlet yaptım bende gülceye yanındada krep beğendi çok bayıla bayıla yedi bende şaşkınlıktan bayıldım yarında aynı menüyü yaparım sanırım ya bu çocuk birgün çok severek yedigini diğer öğünde yemiyor anlamıyorum ama yarın şansımı zorlayacağım öğlende tarhana çorbası düşünüyorum tavuklu yada kıymalı daha kadar vermedim uyuyor şimdi bu ara hemen yapmam lazım uyanınca hiçbirşey yapamıyorum ama hiç hep ilgi istiyor ilgi arsızı kızım.
xenocum ya ne güzel aklına gelmiş şeker hamuru babası oyun hamuru almış bizimkine heves etmiş am ne bulursa ağzına götürdüğünden veremiyoruz bizde alalım şeker hamurundan evde yapımı zor olur bence canım ya gliserin glükoz şurubu jelatin falan var içinde sağol canım ya arayayım babasını getirsin akşama
xenocum ya ne güzel aklına gelmiş şeker hamuru babası oyun hamuru almış bizimkine heves etmiş am ne bulursa ağzına götürdüğünden veremiyoruz bizde alalım şeker hamurundan evde yapımı zor olur bence canım ya gliserin glükoz şurubu jelatin falan var içinde sağol canım ya arayayım babasını getirsin akşama