Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meyve suyunda da ezilir bisküviler merak etmebana sanki cicibebe yemeden doymazmış gibi geliyor
yani sadece yumurta ve azcık peynir doyurmaz gibi geliyor bana
şu organik kahvaltı karışımını alıp denemek istiyorum
hep ıhlamurla ıslatıyorum,başka neyle ıslatabiliriz,yani bisküvileri ezebilmek için
ılık olması lazım,meyve suyuyla nasıl eziyorsunuz?
xenom,füsfüsüm teşekkür ediyorum şekerler...
günaydın canım
bizim doktorumuz
babymix gibi küplerdeki yoğurtları
hele meyvelileri falan kesinlikle önermedi
daha sulu kıvamda normal yoğurt ver demişti
gerçi bizim ki onu da yemiyor ya neyseeeee
geçmiş olsun canım, taşınmak zaten zordur bilirim, bir de çocukla işkenceye dönüşür heralderüzgar bey sabah inanılmaz bi şekilde kahvaltı yaptı.biz kahvaltı yaparken onun eline de bisküvi verdim.boğazına takıldı ve tüm kahvaltıyı iade etti.sonra muz yedi azıcık,akşamüstü yoğurt 2 saat sonrada gece tahıllı mama.
taşınma telaşı arasında hem ben hem babamız koşturuyor.bu akşam en son mamasını hazırlamaya giderken rüzgar babasıyla durdu.iyice harekelendiği için kaşla göz arasında kolilere tutunup ayağa kalkmış.başını,gözünün köşesini vurdu düşüp.çok canım sıkıldı.kazasız belasız taşınsaydık.....farklı bi şehire taşınmak zaten kafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii derecede strese sokuyor beni.bu akşamki olay beni hepten korkuttu.
bugün sabah kahvaltıda yumurta sarısı başkada yok birazdan da sebzeli çorba yedireceğim ama umudum yok akşamada makarna yapayım diyorum bu aralar yine dibe vurduk yaa 2 öğünü zor yediriyorum başkada bişey yemek istemiyor ne olacak bilmem.....