- 16 Mayıs 2008
- 1.614
- 4
iyi tatiller canım
biz de ipek hanımla yarın gidiyoruz izmire
Amaaan efendim İzmir'e güzeller güzeli İpek hanım geliyormuş.. İzmir, İzmir olalı böyle güzel görmeyecek. Hoş geliyorsunuz, sefalar getiriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi tatiller canım
biz de ipek hanımla yarın gidiyoruz izmire
kızlar merek ettiğim bişi var oğlum 11 aylık somon balığı yiyebilirmi? bi bilginiz varmı?
canım çok sıkıldı ya Çok üzgünüm çoook
kayınvaldemler bi akrabaya ziyarete gittiler orda da Enes den 1 ay küçük bi kız bebek var kız maşallah herşeyi yiyo Enesden daha büyük görünüyomuş
bende dedim ki yiyen bebeği büyütmekte ne var kayınvaldem de ne dese beğenirsiniz 'O herşey veriyo siz vermiyosunuz ' bi tuzla şeker vermiyorum ya hiçbişey vermiyo oldum çok sinirim bozuldu sanki ben yemek vermiyorum klava: zaten iki lafından biri 'tatsız tutsuz şeyleri yiyor zavallı çocuk '
hiç bişey diyemedim içimde patladı valla sizinle paylaşmak istedim
Enes akşam 1.5 köfte ve köfte kadar patates püresi yedi çok azda yoğurt şimdide muhallebisini yedi birazdan uyuyacak
biraz uzun oldu ama
bizim dr verme dedi ama ben tadımlık olarak hamsi cinekop ve cupra verdim en çok hamsiyi sevdi eee nede olsa laz uşağı :))))
bu arada pilav ve makarnayı nasıl yapıyorsunuz yani ölçüsünü merak ediyorum çünkü makarnanın suyunu dökünce bütün vitamini gidiyo
Canım yanlız değilsin. Çınar sabah yediği bir yumurta sarısı ile tüm günü geçirdi. Sabah yine annemle kapıştık. Kapışma konumuz "bu yumurtayı tabi yemez bu çocuk, sen ye bakalım tuzsuz yumurtayı.." Ben artık annemin Türk değil Türk görünümlü , Türkçe çipi yanmış,bir Japon robot olduğunu düşünüyorum. Nasılsa ben Japonca öğrendim onu anlıyorum sanırım.. Bu aramızda bir muamma.. Sürekli bu çocuk böyle şey yer mi?? bak bakalım ben yapayımda nasıl yer diyor.. Yapıyor ve Çınar onu da yemiyor kafamçokkarıştı Acaba ben mi iğrenç yapıyorum diyorum ama Çınar'dan arta kalanları çok yemek seçen eşim az tuz ilavesi ile, karşı komşumun bızdık oğluda tuz ilavesiz bayıla bayıla yiyor. Annemle ne yapacağımı bilemiyorum. Atsan atılmaaaaazzzz, satsan satılmaz..
bizde 7 aylıkken balığa başladık doyacak sekilde degilde tattırma amaçlı ama şimdi ögün olarak haftada bir kez balık çorbası veriyorum sardalya hiç vermemiştim tesekkürler xeno bu hafta sardalya alalım
ben hamilelikten beri yumurtayı tuzsuz yiyorum walla
gayet de güzel oluyor, nerden bilsin bebişler tuzlu yumurta tadını
bu büyükler de bir alem yaa