Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımmillet nerelerdesiniz,herkes tatile mi gitti :)
eslem geçmiş olsun.
kahvaltıda peynirli,az sütlü ve az unlu omlet yaptım.bir çay bardağı da mandalina ve nar suyu karışımı yaptım,çoğunu yedi şükür.
çorba düşünmekteyim.
yine bekleriz burayayer yer üzülme,bir günleri bir günlerini tutmuyor,bazen bir kaşık alıp bırakıyor,bir süre sonra -1 saat filan- başka bir şey deniyorum.bazen de bakıcıdan gelince akşama kadar bir şey yemiyor 6 saat filan,iyice acıkınca sesi çıkmadan yiyor ama.normalde illan bi itiraz eder kafayı çevirir.valla kızardım reklamla yedirenlere filan ama ben de babyfirst tv yle yedirebiliyorum.
not:bursada olmanı kıskandım:)uludag mezunuyum.
merhaba kızlar
kızım yaklaşık 1haftadır grşpdi ve anne sütü haricinde hiç bişey yemek istemedi
şimdi şükürki iyileşti ama yine ek gıdayı reddediyo
açmıyo ağzını ya zorlamak da istemiyorum ama
çok zayıfladı aç kalıyo çünkü sürekli yakamda ve mızmız
bi önerisi olan var mı arkadaşlar ya
kahvaltıda peynir fındık tahin yumurta sarısı cicibebeyi daha önceden haşlayıp suyunu süzdüğüm incir suyu ile ıslattım bi kaç kere çıkardı ağzından ama yedi şimdi uyuyo
tavuk haşlıyorum ne yapsam diye düşünmekteyim bana tavsiyesi olan var mı
terbiyeli tavuk çorbası yap
yalancı işkembe de deniliyor
tavuklar haşlandıktan sonra rondodan geçir
tekrar aynı suyuna at
kaynarken 1 kasede yogurt-un-1yumurta sarısı ve 1 yemek kaşıgı limon karıştır
kaynayan sudan azar azar yogurtlu karışıma dök
cıvık olan bu karışımı tencereye yavas yavas ekle 1 tasım daha kaynat
bebişe verirken üzerine çok az da sıvı yağ koyarsın
kendiniz yerken de yagda az kırmızı biber yakıp dökersin üstüne
ne menem birşeydir bu zosonia xenocum , valla bakacaz nasıl olcak öğretmen çocuğu olmak.okulun stresi eve geliyor bazen evet.hele bu ara sıkıntı yaşadım okulda,neymiş çok rapor almışım diye şikayet etmişler beni peh peh peh...Çınar dün öğlen çok az balık yedi. Bir saat sonra mandalina suyu içirdim. Akşam tavuk suyuna annemin olmaz nidalarına aldırmaksızın ne üdüğü belirsiz İtalyan usulü Uydurmasyonia Zosonia çorbası yaptım. Tahminimden fazla yedi. Öğretmen arkadaşlar alınmasın ama bazen annem keşke öğretmen olmasaydı diyorum. Valla öğretmen çocuğu olmak çooookkk zor.
güzel tarifmiş.thanks.terbiyeli tavuk çorbası yap
yalancı işkembe de deniliyor
tavuklar haşlandıktan sonra rondodan geçir
tekrar aynı suyuna at
kaynarken 1 kasede yogurt-un-1yumurta sarısı ve 1 yemek kaşıgı limon karıştır
kaynayan sudan azar azar yogurtlu karışıma dök
cıvık olan bu karışımı tencereye yavas yavas ekle 1 tasım daha kaynat
bebişe verirken üzerine çok az da sıvı yağ koyarsın
kendiniz yerken de yagda az kırmızı biber yakıp dökersin üstüne
ne menem birşeydir bu zosonia xenocum , valla bakacaz nasıl olcak öğretmen çocuğu olmak.okulun stresi eve geliyor bazen evet.hele bu ara sıkıntı yaşadım okulda,neymiş çok rapor almışım diye şikayet etmişler beni peh peh peh...
Uydurmasyonia zosonio tanımı bana kolejden kaldı. Kulakları çınlasın bir İtalyan arkadaşım vardı her sınavdan sonra sorardık nasıl geçti sınavın diye ammmaaaann uydurdum işte bişeyler uydurmasyonia zosonio derdi :)))) Şimdi bende her uydurduğum yemeğe uydurmasyonia zosonio diyorum :)) Bildiğin tavuk suyuna birkaç sebzeli çorba işte.. Annem 30 senden sonra emekli olan ve mesleğine aşık bir hatun kişi ama bu hatun kişi ile yaşamak çok zor. Hala daha dediğim dedik ve beni öğrencisi sanıyor. Öğretmen çocuğu olmak sanki ayrı bir misyon.. Öğretmen çocuğu saygılıdır, öğretmen çocuğu okulda kurallara daha fazla uyar, öğretmen çocuğu başarılıdır, yeteeeeerrr
biz anneme geldik kızlar, yaşasıın
defne bugün kahvaltısını azcık yedi
öğlen 1 armut püresine 1 mandalin suyunu karıştırdı, hepsini yedi
akşamüstü azcık mercimak çorbası
akşam kıymalı ıspanaktan az yedi
sonra babasının pilavına sulandı, 1 küçük kase yoğurtla az bişey pilav yedi
biraz emdi, banyo yapıp sorun çıkarmadan anneannesinin ayağında uyudu
teşekkürler canım, 2 gündür az uğradım özledim walla
biz anneme geldik kızlar, yaşasıın
defne bugün kahvaltısını azcık yedi
öğlen 1 armut püresine 1 mandalin suyunu karıştırdı, hepsini yedi
akşamüstü azcık mercimak çorbası
akşam kıymalı ıspanaktan az yedi
sonra babasının pilavına sulandı, 1 küçük kase yoğurtla az bişey pilav yedi
biraz emdi, banyo yapıp sorun çıkarmadan anneannesinin ayağında uyudu
:roflol:çok hoş ya hakkaten bağımlı olduk dimi, çaresi var mı ki?İnsan alışıyor walla. Az önce Çınar uyudu. Eşim hadi bak bak elin ayağın titremeye başladı iki sohbet et dedi bana :))))
sağol canım benimiyi tatiller canım
biz de ipek hanımla yarın gidiyoruz izmire