göndermiş kadar oldun.keçi yoğurdu da ne lezzetli olur be.Maraşımı özlemişim.2 sene oldu ...canım gönderirim istersen...
balık yağının içinde varsa kullanıyoruz ama hariçten hayır.arkadaşlar bugün kızımı muayeneye götürdüm dr çinko başladı aranızda kullanan varmı.
dün Enes ilk defa kendi başına 3 adım attı çok mutlu oldum :)) artık yürümeye başlayacak sanırım kendide çok sevindirik oluyo
bu arada salı günü kontrolümüz vardı kilosunu sölüyorum 8945 şaka gibi
terbiyeli kerevizi nasıl yapıyordunuz, megilaracım sen yapıyordun sanırım,başka bilen varsa da yazsın lütfen.
bugün yaptıgım çorba : daha önce anlatmışımdır. un çorbası diyorlar burda .
kıymaya , az salça kattım, un ile ufacık ufacık yuvarladım,tencerede soğan kavurdum , az domates doğrayıp su koydum,kaynayınca kıymaları attım, pişince tel şehriye attım -erişte atılır normalde - . yedirirken sarmısaklı yoğurt katılıyor , çok lezzetli ve besleyici bir çorba oldugunu düşünüyorum .
dereotu cok yakışır
dilersen bende yazayim sogani ardindan havucu yagda kavurup salca ekliyorum ardindan patates ve kerevizleri birkacta kereviz sapini ekliyorum suyunu ekleyip kapagini kapatiyorum su sebzeler azicik gecsin yeter yemek pismeden tuzunu ekliyorum bir kasede 1yumurta sarisini ve yarim limonu( limonu kendin ayarla yarim eksi olur dersen )cirpiyorum azicik yemegin suyunu ekleyip sosu agir agir kerviz yemegine ekliyorum 5dkk daha kisik ateste tutup altini kapatiyorum lezzetli oluyor dilersen salcasizda ayni sekilde oluyor secim senin
çok geç değil mi?benimki 10 da uyur.yusuf bu sabah
kahvaltıda peynirli yumurta , ılık bal şerbeti , bir dili ekmek içi , az reçel
arada az elma kemirdi :))
öğlen tarhana çorbası
arada bir salata
akşama doğru az makarna
bizle birlikte 3 köfte ve yoğurt yedi uyudu
ama tekrar kalktı halen uyanık
birazdanda muhallebi yedirim
bidaha uyuturum artık :))