Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiğitim şimdi uyudu ve bende hemen kk ya girdim:) Dün sünnet sonrası biraz zor bir gece geçirdik ama bugün iyiyiz maşallah..Akşam ananesinin yaptığı kerevizli bir yemek yedi oğluşum,şimdide uyuyor..bütün bebeklere güzel uykular..
ayyy maşallah yaa
sünnetlikleri de çok yakışmış
aman da amaaaaaaaaaaaaaan yiğit büyümüş. gamyoncuiremsu çok iyi olmuş,gerçekten çıkmış aradan.rüzgar da 5 günlükken olmuştu sünnet.babası yapmıştı :)) yarası 2 günde geçmişti.küçükken daha kolay iyileşiyor.umarım yiğit de kolaycacık iyileşir.
hayırlı olsun canım.bende yasında sunnet ettırmek ıstıyorum ama cesaret edemıyorum.kolay atlattımı yıgıt
maşallah yiğit'e çok tatlı olmuş hatta süperrr tatlı,hayırlı olsun darısı başımıza...Benim doktor arkadaşım kendine ait küçük bir hastanesi var gel doğumgünü hediysi Taylan'ı sünnet edelim bizim orada dedi ben cesaret edemedim ve bana dediği ya iki yaşına kadar sünnet ettirsin yada beş yaşından sonra sünnet yapılır.Pskolojileri bozulmasın diye imiş.Sanırım ben beş yaşından sonraya bırakıcam.
maşallah yiğit'e çok tatlı olmuş hatta süperrr tatlı,hayırlı olsun darısı başımıza...Benim doktor arkadaşım kendine ait küçük bir hastanesi var gel doğumgünü hediysi Taylan'ı sünnet edelim bizim orada dedi ben cesaret edemedim ve bana dediği ya iki yaşına kadar sünnet ettirsin yada beş yaşından sonra sünnet yapılır.Pskolojileri bozulmasın diye imiş.Sanırım ben beş yaşından sonraya bırakıcam.
Zaman zaman oluyor tatlım ben artık iştahsız zamanları çok takmıyorum,sonuçta kısa bir süreç geçiyor sonra yine eski haline dönüyor.Bu ara iştahsızız gene.sabah bırakmaya gittik,eltimde melemen -sahi bu melemen midir menemen midir-vardı,ondan bandırıp yedirdim biraz,kahvaltısı o oldu,öğlen de yoğurtlu bir corba yemiş az.akşam pırasa pişirdim düdüklüde , birkaç kaşık yoğurtla ondan yedi az.
bu arada sadece ıspanak yıkarken kullandığım sirkeyi artık çok şeyde kullanıyorum,çünkü denemelik karnıbahara koydum 2 gun önce,bi baktım kabın dibine epey kum birikmiş .
tdk ya baktım menemen. :)
Bu ara iştahsızız gene.sabah bırakmaya gittik,eltimde melemen -sahi bu melemen midir menemen midir-vardı,ondan bandırıp yedirdim biraz,kahvaltısı o oldu,öğlen de yoğurtlu bir corba yemiş az.akşam pırasa pişirdim düdüklüde , birkaç kaşık yoğurtla ondan yedi az.
bu arada sadece ıspanak yıkarken kullandığım sirkeyi artık çok şeyde kullanıyorum,çünkü denemelik karnıbahara koydum 2 gun önce,bi baktım kabın dibine epey kum birikmiş .
tdk ya baktım menemen. :)
viola hayırlı olsun canım,sünneti de aradan çıkartmışsın,iyi atlatmışsınız geçmiş olsun yiğit'e.darısı bizim başımıza.Efe o kadar hareketlendi ki anlatamam,5 dakikakayı bırak 30 sn oturmuyor,canım çıkıyor bütün gün,sünnet için ilerisini düşünüyoruz 5 yaşından sonra bakalım hayırlısı.yürümek üzere birde,baya ilerletti yampiri yampiri yürüyor bütün gün,bende peşinde.üst iki dişimizde acayip kabardı,bir türlü patlamadı ya,alttakileri mi bekliyor acaba çıkmayıp çıkmayıp 4 ü birden mi çıkacak bilmiyorum ama onun da huzursuzluğu var