florascım tam kilosunu bilemiyorum, bayadır tartılmadı ama 12 olmuştur
geçmemiştir inşallah
canım dert etme o kadar,yesin kuzucuk ne güzel ama yine de dikkat etmeye çalış.yürüdükten sonra atar biraz kilo,e birde emiyor tabi olcak o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
florascım tam kilosunu bilemiyorum, bayadır tartılmadı ama 12 olmuştur
geçmemiştir inşallah
evet canım, anne sütüyle çok aldı dediğin gibifüsfüsüm herkes elindekinden şikayetçi benimkide 28 nisan doğumlu zayıfgillerden.bide şimdi hasta en son 8.900 dü şimdi nerelerde bilmiyom.tkip ettiğim kadarıyla seninki anne sütü kilosu.eğer öyleyse o kilolar veriliyor.sen hiç kafana takma tombiş meleğin tadını çıkar.benimkide kara kuru bende şikayetçiyim ama ...delikafaduldendelikafadulden
ekmek, makarna vs. vermiyorum pek, emekleyince pek bir fark olmadıcanım dert etme o kadar,yesin kuzucuk ne güzel ama yine de dikkat etmeye çalış.yürüdükten sonra atar biraz kilo,e birde emiyor tabi olcak o kadar
:)füsfüs maşallah... yürüyünce verir bence öyle çok bebek gördüm...yememesi daha fena hem....ela da bazen maşallah çok iyi yiyor diyorum çok yiyor ya kilolu olursa ama bazen de hiççç iştah yok o zamanda ne yapacağımı şaşırıyorum ne derttir bunlar yahu:))
kızlar miktarı siiznle paylaşayım yorum yapın aban az mı yiyor çok mu?sabah kahvaltı pek yapmıyorpeynir yerse birde zeytin bazen yumurta sarısı...öğlen bir kase çorba meyve aralarda akşamda bizimle epey yiyor kase dolusu değil ama...geceye yakında 200cc bazen daha bile fazla muhallebi...
ne dersiniz çok mu az mı?
Bence değil. Bize doktorumuz 10. aydan itibaren öğünleri 200 cc olacak en fazla 250 cc yiyecek ve üzerine emecek demişti. 200cc bir su bardağı kadar. Benim oğlum çeyrek çay bardağı yer ve çıkarmazsa dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Bence Ela'nın yeme ölçüsünü en iyi doktorun değerlendirir. Bana göre maşallahı var kuzunun..
evet canım, anne sütüyle çok aldı dediğin gibi
6 aylıkken 10 kiloydu zaten, ama ne bileyim çok yiyor gibi geliyor
babasıyla ben de görseniz çöp gibiyiz
ekmek, makarna vs. vermiyorum pek, emekleyince pek bir fark olmadı
bakalım yürüyünce fark edecek mi?
inşallah canımMaşallah defneciğime..valla yiğitte aynı canım ya.en son 12900 çıktı da doktorum bana kızdı..Ama dediğin gibi yiğitte anne sütüyle aldı kiloları ve hala da 6-7 kez emiyor maşallah..bende yedirdiklerime dikkat ediyorum,birkaç aya dengesini bulur diye düşünüyorum..iyice de hareketlenicek artık:)))
İyide tatlım sen beslenmesi konusunda dikkat ediyorsun,karbonhidrat almamasına özen gösteriyorsun.Çok erken değilmi bu endişe için Defne nin doğum kilosuda iyidi sütünde iyi geldi herşey aslında gayet normal doktorumuz bize gözden kaçırmamanız Tayalan nın doğum kilosu der bende size aynı şeyi söylicem.Taylan da düşük kilolu doğmasaydı belki Defne ye yakın olacaktı.Sonuçta Defne nin genetiği belli kendinizi üzmeyin.inşallah canım
evet sağlıklılar gülüp oynuyorlar, bir sorun yok ama insan konu çocuk olunca çok ayrıntı düşünüyor
sonuçta obezite de bir hastalık, hem de tehlikeli bir hastalık
evet obez değiller belki, ailemizde de yok ama biz bu çocuklara dayarsak sürekli karbonhidratı, dikkat etmezsek zaten kilo almaya yatkın oldukları için obeziteye davetiye çıkarmış oluruz diye düşünüyorum ben
endişem de o yüzden
öpüyorum yiğitimi
evet canım bayağı uzun:))füsfüs ama defnenin boyu da uzun yanlış hatırlamıyorsam...
Aptamil sevmiyormuş bizimki pek.Pınar çocuk sütü veriyoruz birkaç gündür,erken mi başladık bilmem,ama sanki daha rahat emiyor.kızlar 1yaşına yeni girenler ya da bizim gibi girmek üzere olanlar
şu aptamillerin junior olanlarından veriyor musunuz?
ben dün aldım bir tane,veriim bakimm napcak
kızlar 1yaşına yeni girenler ya da bizim gibi girmek üzere olanlar
şu aptamillerin junior olanlarından veriyor musunuz?
ben dün aldım bir tane,veriim bakimm napcak