günaydın şeker
demek yiğit ekmeğe fazla abandı:)))))))
kaç kiloymuş violam??
ipek de sabah malum kahvaltı ve sonrasında derin bir uykuda şuan
uyanınca elma-armut-muz
rüzgarın dünkü menüsü: sabah pekmez-tahin,azıcık tereyağı ve bisküvi.meyve yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.öğlen kıyma,patates,havuç(uydruk kıymalı patates),yoğurt yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gezmeye gitmiştik.gittiğimizyerde rüzgara verdiğim meyveden arkadaşın kızına da götürmüştüm.hem kendininkini hem rüzgarınkii yedi.benimki de alkışladı.akşam yatmadan önce muhallebi yedi birazcık.
bebeklerini gece emziren anneler;gece bebeklere su veriyor musunuz?ben emiyor diye pek denememiştim.zaten biberonu sevemedi bir türlü.geçen gece denedim tekrar.amaaaaaaaaaaaaaaaan bi içti bi içti.acaba vermemiz mi gerekiyor.ben nasılsa emiyor diye düşünüyordum.
sağol canım evet çok mutluyum onları emzirdiğim için ama kesecem iste duygusal bağ da olusuyor ya zor geliyor bana ağlayacak gibi oluyorum bazen düsününce.aaaaaaah bebisler ah.ne güzeller, ne masumlar,ne yaramazlar,ne inatçılar ah onlar ah.iyi ki varlar kaydirigubbakcemile5
rüzgarın dünkü menüsü: sabah pekmez-tahin,azıcık tereyağı ve bisküvi.meyve yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.öğlen kıyma,patates,havuç(uydruk kıymalı patates),yoğurt yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.gezmeye gitmiştik.gittiğimizyerde rüzgara verdiğim meyveden arkadaşın kızına da götürmüştüm.hem kendininkini hem rüzgarınkii yedi.benimki de alkışladı.akşam yatmadan önce muhallebi yedi birazcık.
bebeklerini gece emziren anneler;gece bebeklere su veriyor musunuz?ben emiyor diye pek denememiştim.zaten biberonu sevemedi bir türlü.geçen gece denedim tekrar.amaaaaaaaaaaaaaaaan bi içti bi içti.acaba vermemiz mi gerekiyor.ben nasılsa emiyor diye düşünüyordum.
violacım ben de korkumdan çok fazla karbonhidrat vermiyorum
ekmek çok az yiyor zaten, bayadır tartılmadık, umarım almamıştır diyorum ben de
1 ayda 1 kilo hakkaten iyi almış
benimminikelam bana sormmuşun canım, halen emziriyorum ben
gündüz 1 kere, gece uyuyacağı zaman, 1 de gece kalkarsa
en fazla günde toplam 4 kere emiyor
kızlar ıhlamur çay nasıl veriyorsunuz.Ahmet Marankinin kidabında şekersiz ıhlamur çayı iştah keseci özeliği varmış.Ihlamur kanı temizler Kansızlığı giderir.
ben de ıhlamur içsin istiyorum ama ipek hanım içmiyor malesef