Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xenocum aşıyorsun kendini tatlım yaaa
sen de işi gücü bırakıp stand upçı mı olsan acep
Canım sanırım suç senin olmuş ben ek gıdaya başladığımız anda yani 6. aydan itibaren kendi eline verdim herşeyi direk meyvelerden başladı elinde emmeye öyle öyle derken ekmekle devam ettim, börek, tost, bisküvi, gofret derken şimdi herşeyi zorlanmadan ısırıp yutabiliyor çok şükür. Hanımefendi alıştı kendi eliyle yemeğe bazen bizim verdiğimizi almıyor aynı şeyi önüne koyuyoruz iki parmağıyla alıp agzına kendi koyuyor ve güzelce yiyor. Bence çok geç kalmadan eline ver yesin bir iki oynar korarır ama eninde sonunda agzına atar bir dene istersen.kahvaltıda böyle tost most verirseniz yazın ama sevhan ve füsfüs :)
bizimkiler de büyüse gülce gibi,inş. tost sandvic filan yapsak.
lokma yemiyor dışarı atıyor diye üzülüyordum,gecen bi arkadaş birden yemeye başladı yazmıştı,inciboncuk sanırım.umutlandım ben de.
bir tarhana çorbası yaptım yatmadan önce vermek için,sarmısak doğradım azıcık,buzlukta bütün domates vardı ondan doğradım,kaşar eklicem bide.ama önce meyve ilavelki muhallebi denicem yemezse bu.
bu arada bilge sabah ağlamadı ayrılırken,yengesiyle arası iyi cok şükür,ben de içim rahat gittim okula.eskiden ağlar mahvederdi beni.3 ay idare etsin de , seneye buluruz inş. iyi birini bu kez eve gelecek birini bulacam.
Canım sanırım suç senin olmuş ben ek gıdaya başladığımız anda yani 6. aydan itibaren kendi eline verdim herşeyi direk meyvelerden başladı elinde emmeye öyle öyle derken ekmekle devam ettim, börek, tost, bisküvi, gofret derken şimdi herşeyi zorlanmadan ısırıp yutabiliyor çok şükür. Hanımefendi alıştı kendi eliyle yemeğe bazen bizim verdiğimizi almıyor aynı şeyi önüne koyuyoruz iki parmağıyla alıp agzına kendi koyuyor ve güzelce yiyor. Bence çok geç kalmadan eline ver yesin bir iki oynar korarır ama eninde sonunda agzına atar bir dene istersen.
haklı olabilirsin canım,başlarda ben de veriyodum eline ekmek vs.bi gün elma verdim,boğazına takıldı ve kustu sonra vermedim.
bizimkinin diş de 9 bucuk aylık cıktı,onun da payı var,hala 2 tane.
sevhan ne güzel hergün çıkıyorsunuz dışarı, imreniyorum size gerçekten
kızlar nazarı pek tkmam kafama ben ama söz konusu uyku olunca ödüm kopuyor ama sizle paylaşmadan da edemedim
defne dün gece hiç uyanmadı, 9 buçukta yattı, 40 dk sendromu devam ediyor yalnız, 40dk sonra uyanıp tekrar emdi, sonra sabah 8de kalktı
nolur maşallah deyin, 1 haftadır falan bayağı uzamıştı uyuma süreleri zaten, 1kere kalkmaya başlamıştı
tam oturmaz düzeni ama iyi gidiyoruz maşallah
sanırım odasını ayırıcam, darısı hepinizin başına inşallah