- 3 Temmuz 2008
- 2.482
- 11
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladığım kadarıyla çınar paşam kavanoz mamalarına evet ev yemeklerine hayır diyorÇınar hasta diye ısrar etmiyorum yumurta yesin diye. Elim titreye titreye kavanoz kahvaltı karışımı verdim yedi dün. Öğlen yine kilitti ağzı. Arada vazgeçemediği hipp erik yedi. Akşam yarım çay bardağı tavuk suyuna çorba içti. Gece yatmadan da kavanoz gece tahılı yedi. Hem yedi diye seviniyorum hem kavanoz mamalardan korkuyorum.. Ne yapacağım ben?? imdaaaaaaaaaaat???
28 Mart doğumluyuz biz bugün yaş günümüzaman yesin de kavanoz yesin xenocum . dicem ama alışma riski varsa kötü tabi. bi de çok kremamsı onlar , pütür olayı sorun olabilir sonra. neyse önce yemeye alışsın da , sonra evde yaptıklarını kavanoza koyarsın ,yutarsa tabi, çok uyanık zamane bebeleri :)
16eslemcm,ceylin yaşını doldurdu mu görmeyeli?tickerda öyle yazıyor.
Ahhh tatlım bilsen eğer çıkarmasam neler geleceğini başıma,Taylan dışarı çıkmazsa eğer dış kapıyı açmaya çabalıyor tabi başaramıyor en sonunda kapının önünde çığlık çığlığa ağlıyor.Valla bazen millet tip tip bakıyor bu yağmurda soğukta ne işi var diye çocuğun dışarıda.Ama ben bunun yararınıda gördüm özellikle sağlık açısından.sevhan ne güzel hergün çıkıyorsunuz dışarı, imreniyorum size gerçekten
kızlar nazarı pek tkmam kafama ben ama söz konusu uyku olunca ödüm kopuyor ama sizle paylaşmadan da edemedim
defne dün gece hiç uyanmadı, 9 buçukta yattı, 40 dk sendromu devam ediyor yalnız, 40dk sonra uyanıp tekrar emdi, sonra sabah 8de kalktı
nolur maşallah deyin, 1 haftadır falan bayağı uzamıştı uyuma süreleri zaten, 1kere kalkmaya başlamıştı
tam oturmaz düzeni ama iyi gidiyoruz maşallah
sanırım odasını ayırıcam, darısı hepinizin başına inşallah
valla biz de sarıp sarmalayıp bir gözler görünüyor arabaya sokuyoruz.park hayal henüz.park ve balkon hayallerimzi süsleyen şeyler.tabi bura doğu.sizin füsfüsle dışarı çıkma muhabbetinden beri eşime soruyorum istanbul sıcak mıdır :)Ahhh tatlım bilsen eğer çıkarmasam neler geleceğini başıma,Taylan dışarı çıkmazsa eğer dış kapıyı açmaya çabalıyor tabi başaramıyor en sonunda kapının önünde çığlık çığlığa ağlıyor.Valla bazen millet tip tip bakıyor bu yağmurda soğukta ne işi var diye çocuğun dışarıda.Ama ben bunun yararınıda gördüm özellikle sağlık açısından.
Bugün iştahsız sabah kahvaltı yapmak istemedi bir iki kaşık mama yedi çok az peynir ve yarım yumurta sarısı,bir saat sonra pekmez verdim sonra emzirdim uyuyor.Birazdan gidip hala yapmaya karar veremediğim yemeğini yapıcam...
28 Mart doğumluyuz biz bugün yaş günümüz
merhabalar,oğlum 7.5 aylık salatılık vermeye başladım.Sezonu değil ama iki sabah baya iştahla yiyor.Salatılık domates peynir zeytin ve zeytin yağı karışımı yedi.Galiba bu karışımı istahı açıyor daha önceden yemediği bisküvileri yemeye başladı.Öğlende mercimerk,pirinş,havuç,patatesüirmik karışımından uluşan çorbayı yedi.Sonra pasaport için fotoraf çektirdik daha sonra parkta oynadık orda daha önce sevmediği meyve püresini bitirdi(galiba temiz hava iştahı açtı yada çocuklkara baka ne yediğini anlamadı) evde yoğurdunu yedi.Artık yatana kadar biraz hipp gece mamasından ve süt içer.Bugün güzel geşti.