• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

resimlerimiz025qt9.jpg

:roflol::roflol: ssüüüüppppeeerrrr:teytey:

buraya resim ekleyebilmem için ne yapmam gerek??ama link olarak deil bööle acık resim??ilk annler günü hediyem geldi şimdi arkadasımdan ama bebeğimin ilk hediyesi oldu:)

ben bu başlıktaki ilk sayfadan senace ve çakıltaşının yazdıklarından yaptım sen de onları bi oku istersen

cakıltasının verdiği link acılmıyor??senace ninkini denemedim..o link olarak mı verio??

senaceninkinden yaptım ben de en altta çıkan linki mesaj kutusuna yapıştırınca resim olarak çıkıyo

ne düşünceli eşler var ya ben bugün küstüm konuşmuyorm kendileriyle:kızgın: canım çook sıkkınsenağlama

ne düşünceli eşler var ya ben bugün küstüm konuşmuyorm kendileriyle:kızgın: canım çook sıkkınsenağlama

arkadaşım hediyem arkadaşımdan geldi eşimden değil oçiçek verdi bugün bana bebişimiz sağlıkla gelsinde en büyük hediye o demi üzme bak bende ağlarım sen ağlarsan canıma.s.
sana bu çiçekler benden

ammaaaann olduğu kadar işte..altıüstü bi çerçeve:dilcikar:lülülülülülü ama kızımın ilk hediyesiii yaaaa:asigim:senağlama:asigim::1hug:

:ben şimdilik usg leri koyiim dedim arkadasim millet deli zanneder dedi laelaelaelaelaetatlicadiarzu ama koyucam dedim..yatak odasına koyarım bende napiim ben bakarım jeyyar:nazar:

kızlaaaar,
fotoğraf eklemeye çalıştım ama çok büyük oldular.
o yüzden mesajımı editlemek zorunda kaldım.
yaa nasıl küçülteceğim ben bunların boyutunu ??
adresinden girerek yapmıştım ama :(

Back