Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

yağmurcum biraz büyük ördüdürürsün kızına çünkü bizim bebişler kış bebişleri. yaza anca giyecekler askılı şeyler. ama çok tatlı yaaaaa.

yağmurcum valla biz böyle sepet bile yapabiliriz kendimiz aslında. ne dersin sen daha beceriklisin.

sağol nisacım teşekkürler bendende ben oda süsünü kendim yapcam bu hafta çeker koyarım dışarda 50ytl yazık ya hatta şekerlerinide yapcam nasip olursa onlarında fotosunu çekerim ama şekeri yaza yapcam tatilde malum çok ya geniş zamanda özene özene olur

ay yok kızlar becerikli gördünüz beni sevindirik oldum valla tabi yaparız canım istedikten sonra kurtulmaz elimizden sepet bakın şimdiden dışını birlikte hallederiz anasınıfı öğretmeniyim ben ondan anlıyom az çok bu işlerden hatta size çok şirin bi oda süsü göstercem bundanda yapıyom erkek olacaklar mavi hırka kız olacaklar pembiş hırka ile bu ağacı süsleyebilirler dur fotosunu koyayım
nazar boncuğu ortası delik peçete silikon tabancası oje tel ve ipleren minik hırka ve elbiseler ile oluyor malzeme bu az sonrada resmi geliyor

işte kızlar bundan yapıcam malzemelerde üsttte aşama aşama fotosunu çekerim yapmak isteyenler için bi arkadaşım var oda iyi anlar birlikte yapcaz nasipse işte

kızlar bu sepetlere bu kadar para vermeyin. Geçen sene oğlumun sünneti için ben de araştırdım ve sonunda kendim yaptım. Azıcık malzeme ve bir sepetle işlem tamamdır. malzemeleri de istanbulda mahmutpaşadan alırsınız oldu bitti. bebek şekerleri de öyle.

vermiycez zaten canım yaoarız model olsun diye koyduk yardımına sağol canım

Şeniz yaparız di mi , inşallah , ben bu tembellikle bebeğa nasıl bakacam acaba, ama akşama kadar kafam sepet gibi oluyor valla , bu iş var yaaa bu iş ihtiyarlattı beni, 5 senede saçlarım beyazladı valla burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…