• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

yok kız benimki daha belli değil cinsiyeti öyle lafı oldu aramızda bende o yüzden koydum resimleri

KEVSER O SEPETLER ÇOK GÜZEL ve ÇOK SEVİMLİ.
BENDE KIZIMA O SEPETLERDEN ALDIM.
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ODASI KURULACAK İNŞALLAH.
O ZAMAN SİZİNLE PAYLAŞIRIM.
FAKAT BU TÜLLÜLER ÇOK GÜZEL, KURU TEMİZLEME HARİCİ TEMİZLİĞİ EVDE YAPILAMIYOR.
BEBEKLERİMİZDE İLK BAŞLARDA ÇOK KUSABİLİYORLAR.
SÜREKLİ YIKANMASI GEREKİYOR.
BENDE BU SEPETLERİN KUMAŞ OLANINDAN ALDIM.
BİZİMKİDE BU MODELE BENZİYOR.

pr011444maxco4.jpg

oyoyoyoyyyyyy keşke bebek olsam yenidennnnn

kıs kevser valla içimden kız geçiyoo seninkii...gerçi benimkinede kız diyodum ama erkek çıktı..gerçi 100 de 100 erkek demedi ama..sağlıkla gelsinlerr,,,yağmur şu kapı süsünü anlatsana ya bende el sanatları kursuna gittim az buçuk anlıyom fikir veririz birbirimizeeŞeniz

hayırlısı valla canım benim zaten ilk çocuğum sağlıklı olsun eli ayağı düzgan hayırlı evlat olsunlarda başka bişey lazım değil bize.

destina valla benimkinin daha cinsiyeti belli değil ve ben şapka eldiven falan aldım hep. bide kız olursa alışveriş yaparken çıldırırım heralde. ya kızlara çok güzel şeyler var.

kıs kevser valla içimden kız geçiyoo seninkii...gerçi benimkinede kız diyodum ama erkek çıktı..gerçi 100 de 100 erkek demedi ama..sağlıkla gelsinlerr,,,yağmur şu kapı süsünü anlatsana ya bende el sanatları kursuna gittim az buçuk anlıyom fikir veririz birbirimizeeŞeniz
destinam yapmadım daha cinsiyeti öğrenip malzemeleriyle fotosunu koycam haftaya yapar koyarım inşallah canım 5 10 ytl mal oluyor

AAA KIZLAR BENDE KENDİM HAZIRLAMAK İSTİYORUM KAPI SÜSÜNÜ.
BENDE FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞMAK iSTERİM...

arkadaşlar koyduğumuz resimleridekilerin fiyatlarını da yazalım malum aldıktan sonra ucuzunu görünce insan kazıklanmış gibi oluyobirazcık

bir de ben deneyim dedim resim eklemeyi, nette gördüm ne kadar şirin değil mi kızlarrrr
bebekkiyafetleri1rb6.jpg

oyyyyyyyyy yerim ben bunuuuuuu, kızım buna benzese yazık olur zavallıcığa, ısırırım heralde heryerini

az kaldı az 4 ay dediğin nedir ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz dolacakkk ( tabi yatcaz kalkcazlar yaklaşık 120 -130 kadar olmalı ) fisfisfis

KIZLAR BEN HAZİRAN yada TEMMUZ ANNESİYİM.
HAZİRAN SONU TEMMUZ BAŞI ORTALARDA GİDİYORUM.

BENDE KIZIMIN MEVLÜT KIYAFETİNİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM MÜSAADE EDERSENİZ.

fotoraf0157uc9.jpg

fotoraf0152ko5.jpg

fotoraf0153my6.jpg

fotoraf0154zg6.jpg

oy bitmesin emi bayıldım çok hoş bide bayramlığıda olur kurban bayramı il bayramları olcak ya oyyyyyyyy yerim ben onları çok hoşmuş annesi sağlıklı günlerde giysin

oyoyoyoyyyy nazar değer bunu giydirmeeeeee , allahımmm hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip et bebişlerimiziiiii

kızlar merhaba ben aralık annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.
ben bebeğime sepet yapmak istiyorum şu hediye sepetleri oluyorya tüllü müllü birşeyler oda süsüleri.
formda çok aradım ama bir türlü bulamadım vardı biryerlerde eğer bulursanız benim için resmini koyarmısnız. şimdiden teşekkürler.

kızlar merhaba ben aralık annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.
ben bebeğime sepet yapmak istiyorum şu hediye sepetleri oluyorya tüllü müllü birşeyler oda süsüleri.
formda çok aradım ama bir türlü bulamadım vardı biryerlerde eğer bulursanız benim için resmini koyarmısnız. şimdiden teşekkürler.

5 dakka sonra koyucam perihancımm bekle

Back