• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bende henüz almadım ama alacağım model bu olacak inş.

kraftjennypembegb3.th.jpg

evet kızlar o sepetleri 6 aydan fazla kullanamıycaksınız onu bilerek alın benim bebişin beşiği var ama ben yinede park yatak alıcam...

anam minicik bebek bunun içide kaybolur yaahuu :asigim: o süslü püslü sepetlerden bnm komsumda var şimiden rezerve yaptım sepeti..kısmetse doğuma yakın örtüsünü süsünü yıkayıp ütülüycez ve hazırlıycaz..acaip hevesim vardı o sepetlere ama dediğiniz gibi bi kaç ay kullanılacak sonrada kalkacak bişeye o kadar para vermenn alemi yok..onun yerine bir sürü eksiğini tamammlarız..bu arada bi sitedee cok gzl bebek mevlüt şekerleri gördüm..yüklemeyi bilmiyorum ben:uhm: rastlarsanız yükleyebilirmisiniz onlardanda cok ciciler..fikir olur hepimizeyerimseniben:asigim:

bende bu resimdeki tarzda bi araba almayı düşünüyorum kızlar 450 -500 civarı ama 4 yaşına kadar kullanıyosunuz ayrıca ana kucağı pusete monte edilebiliyo ayrıca araba koltuğu olarakta kullanabiliyosunuz..:dance:

destina valla renklerine bayıldım ama çok pahalı geldi bana. ama hem kıza hem erkeğe uyar yeşiline bayıldım valla. ayy çok alınacak şey var valla. hele bu pahalılar, bunlar artık en son ay alınır dimi destina sen tecrübelisin şimdi.

kızlar bu beşiği siteden başka arkadaş almış benimde çok hoşuma gitti kız bebeğim olursa kesinlikle bende bundan alıcam. daha net fotosunu koymuş bende aldım onu. fiyatlarıda 120 ila 140 arası sanırım.
1309.jpg
[/IMG]

bende beğendim güzelmiş..araba konusundada kevsercim ilk üç ay arabaya ihtiyacımız olmaz hem kış bebekleri hemde ilk üç ay hareketleri kısıtlı ama hareketler dönmeler oturmalar başlayınca puset şart..benim kızım daha yeni bıraktı puseti valla düşün en az 3 sene kullanıcaksın..kaliteli bir puset alırsan uzun ömürlü olur diğer türlü zaten iki üç kere almak zorunda kalıcağın için aynı hesaba gelir..aslında park yatağı puseti ve mama sandalyesini birlikte almayı düşünüyorum ben toplu alınca indirim yaparlar heralde..

haklısın canım 3 sene az değil o tekerlekler yollarda ucuz bişey olsa 1 ay dayanmaz valla

kızlar bu beşiği siteden başka arkadaş almış benimde çok hoşuma gitti kız bebeğim olursa kesinlikle bende bundan alıcam. daha net fotosunu koymuş bende aldım onu. fiyatlarıda 120 ila 140 arası sanırım.
1309.jpg
[/IMG]

aa benım beğendığım park yataktanmış..ben şimdilik puset almayı düşünmüyorum.zaten kış bebeği olcaklar pek çıkartmam heralde dışarı baharda inş alırım çıkarız kızımla gezmeyesırnaşık şey

Back