Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

sağol canım yardımlarına bi avazada kurtulursun inşallah bebişine ve sana sağlık dilerim almadım bunu denemek için koydum canım öptüm

kızlar ben bu adresten yapıyorum nasıl yaptığımıda tarif edeyim.
http://www.hizliresim.com/upload.php
bu adresten gözatı tıklayıp resmi buluyorum. sonra yükle diyorum. sonra sırasıyla adresler geliyor ya img ile başlayıp img ile biteni kopyalıyorum. sonra burdan araya resim ekleyi tıklıyorum ordaki http fazlalığını siliyorum yapıştır diyorum.

KEVSER O SEPETLER ÇOK GÜZEL ve ÇOK SEVİMLİ.
BENDE KIZIMA O SEPETLERDEN ALDIM.
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ODASI KURULACAK İNŞALLAH.
O ZAMAN SİZİNLE PAYLAŞIRIM.
FAKAT BU TÜLLÜLER ÇOK GÜZEL, KURU TEMİZLEME HARİCİ TEMİZLİĞİ EVDE YAPILAMIYOR.
BEBEKLERİMİZDE İLK BAŞLARDA ÇOK KUSABİLİYORLAR.
SÜREKLİ YIKANMASI GEREKİYOR.
BENDE BU SEPETLERİN KUMAŞ OLANINDAN ALDIM.
BİZİMKİDE BU MODELE BENZİYOR.

Ayyy kıslar bayıldım yaa bunlaraa !!! Ya nerde satılıo bunlar istanbulda bana adresi werirseniz cok mutlu olcam almalıyım mutlaka daha erken ama bayıldım :)) tskler simdiden !!

arkadaşım adres vermem doğru olurmu bilmem ama .......... yaz çıkar valla bizim içinde sepetlerin fiyatlarını öğrenirsen sevinirim.

Son düzenleme:
senace o tüllülerin fiyatları ne hiç bir fikrin varmı. bende düşünüyorum ama biraz pahalı onlar galiba. ve senin aldığın kumaş ne kadar.

Canımcım cok mercii !! Aradım ben bursadayım ama aslen istanbulluyum yeride bana yakın mutlaka gidip alıcam :))) Kıslar beşiklerin fiyatı 680 - 1000 arası dedi :)))

KIZLAR İNCİ TUNÇEL DE FİYATLAR ÇOK UÇUK :))
İSTANBUL da MODEKO MOBİLYACILAR ÇARŞISINDA.
BEBEK DÜNYASI MOBİLYA DİYE BİRYER VAR.
ÇOK GÜZEL MODELLER VAR. AKSESURLAR DA ÇOK ALBENİLİ.
CİBİNLİK, UYKU SETİ, PERDE TÜL, SEPET, ABAJUR AKLINIZA NE GELİRSE
ORADAN ZEVKİNİZE GÖRE YAPTIRABİLİYORSUNUZ.

FİYATLARI DA YAZAYIM.
TÜLLÜ SEPETLER 350 - 450 YTL ARASI.
KUMAŞ SEPETLER 280 - 325 YTL ARASI DEĞİŞİYOR.
AMA BU FİYATLAR ÜZERİNDEN İNDİRİM YAPIYORLAR.

hımm anladım canım çok teşekkürler.ama hakikaten arkadaş 680 den başlıyor yazmış uçuk yani

hımm anladım canım çok teşekkürler.ama hakikaten arkadaş 680 den başlıyor yazmış uçuk yani

İNAN CANIM
DİĞERLERİNİN YANINDA
O 680 YTL OLANLARI BEĞENMEZSİN BİLE...
AMA TÜLLÜ ALACAKSAN, BENCE BİRDE KUMAŞ TEKSTİL AL.
BENDE TÜLLÜ ALACAKTIM.
MAĞAZA GÖREVLİSİ BENİ CAYDIRDI.
SENİN BEBİŞ KIZ GALİBA :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…