Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

hayırlı olsun canım aldıklarını güle güle kullanın işalllh bu oyun yastığı ne oluyo ki ilk defa gördüm
celen banyo havlusunu kaça aldın biz daha almadık bi yazıver bakim

banyo havlusunuı 20 ytl ye aldım.kadifemsi biraz.birazda havlumsu.cici bişi..ama oyun yastığı bende yokkkiiii:sm_confused:

güle güle kullanın aldıklarınızı şekercimmm, biri beni dürtüklesin yahu ,ben de alışveriş işini tamamlasam iyi olcek he

pardon celencim uykuyu oyun diye okumuşum
nee çakıltaşım sen hala başlamadın mı ya hazırlasana 1,5 ayın kaldı

cakılılım acaip eksik var.ööle dedikleri gibi bir dükkana giriim alırım cıkarım olmuo.eğer ööle yaparsan gereksizleride iteliolar.e tabi o telasla anlamıosun..yavas yavas sakin sakin basla..içine sine sine al..

aldım bikaç bişey canımmmm, en azından hastane çıkışı tamam, eve çıplak gelmeyecek yani :))

haklısın tembelliğin sırası değil valla yasakkelime

celencimm hepsi çok güzelll..güle güle eskitin kız çakıl sen düğün alışverişinede songün çıkmışsındır memur bunun
ismini söylerken bu daha çorabını giyiyodur:roflol:

celencimm hepsi çok güzelll..güle güle eskitin kız çakıl sen düğün alışverişinede songün çıkmışsındır memur bunun
ismini söylerken bu daha çorabını giyiyodur:roflol:

:roflol::roflol: destina kıss çakılı bilmemde ben aynen öyleydim. (çorap kısmı hariç)
düğün alışverişimi son anda yaptım. nişan alışverişinide aynı gün yaptım. ee tabi bu durumda kızıma bişey almamış olmamda normal dimi

celen hepsi birbirinden guzel,gule gule giysin minnos.
birde kadifemsi havlu suyu cok iyi cekmedigi icin cok iyi kurulamaya bilir bebisi ,,,, o zaman icine ince bir buyuk boy tulbent kullanılabilir.

Celen35 hepşi çok şeker bebeğine güle güle giydirmek nasip olsun o pembe battaniye takımının aynısının mavisini aldım bende dün, hatta havlunun beyazını aldım kenarları sarı şeritli hatta o sümük temizleyicinin turuncusundan aldım bi de hastane çantası aldım bende bi ara göstertirim çekince fotoğrafları

elimde çok fazla şey yok ama bazılarını koyayım ben de

bu hastane çıkışımız b.annesi almış..1 takım daha var ama henüz bana gelmedi

şimdilik battaniyelerimiz.daha gelicek

patiğimizi ablam ördü

benim bebeklik portbebem

çorap vs.

bunlar da babasının aldıkları.taraftar battaniyesi,tulumları v.s

phatosh bayıldım hepsine ayrıca cimbomlu takım süper bizde de fenerlisi var..eşimden dolayı ..güle güle kullansın miniğin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…