• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

canım ben boyut kısmını hiç karıştırmıyom

şimcik buraya girip gözattan resmi seçiyorum boyut seçeneğini hiç elleşmeden hostit yapıyom en alttaki direc mesage satırın kopyalayıp burdaki mesaja araya resim ekle ikonuyla yapıştırıyorumm..kaydirigubbakcemile5

şimdi canım benim bu kopyaladığın linki mesaj yazarken ..hani mesaj yazdığımız boardun üstünde dağ resmi varya onu kullanarak yapıştırırsa resim direk açılır her resim için aynı mesaja alt altta dağ resimli ikonu kullanabilirsinnkaydirigubbakcemile3

bebiim001wo6.jpg

çok şirin güle güle kullanın canımmŞeniz

teyzesinin hediyesi

pijama takımımız

bu takım da öğrencimin hediyesi 2.kez hamile kaldığımda anneler gününde hediye etmişlerdi.nasip olmadı inşallah buna nasip olur

yaa kıslar birsürü daha foto çektim gönderdim sitenin azizliğine uğüradım.dasa bilem error gibi bişeyler yazıp duruyo.tabi kopyalayıp yapıştıdiğim resimlerin hepsi gitti hemide okadar saat onlarla uğraştımmmmmm.ne oluyo bu siteye yaww

nisacım hayırlı olsun aldığın yatağın da fotosunu göndersene bi de nasıl bi yatak aldın içine ben yatak almadım annem döşek yapmış onu getirdim ama sağlıklı olurmu diye düşünmüyo değilim burdaki mağazalarda park yatağın içine ince bi yatak koyuyolar bu normal ortopediklerden değil ben de almak istemedim hele bi söyle bakimm

bi de yatağını kurdun mu? biz daha erken diye harekete geçemiyoz da bu gün hastaneye götürecem çantayı yıkadım onu hazırlamayı düşünüyorum artık güzel bi gecelik sabahlık aldım bi de pijama takımı tabi hepsi pembe çantamı haen çekerim artık fotolarını ha bi de ablam hasta bezi göndermiş ana kocaman len anca yetiyomuş gerçi

nisanurcum park yatağğa normal kalın ortapedik yatak aldık.burdaki mağazada adam park yataklarının içine bu yatağı koyuyoz dedi.ince değil.onları da çekip gönderirim.ama bugün çektiklerimi bi gönderebilsemmmm.

Back