• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

battaniyesi
s6300062ct1.th.jpg

beğenmenize çok sevindim kızlar..teşekkür ederima.s. daha gelecekler var a.anne ve b.annelerinde.onlarıda gelince çeker koyarım

çakılım aldıkların çok şiriinnnn..güle güle eskitsin bebişin:nazar:
donunu yerim ben onuunn:emir_bebek:

elimde çok fazla şey yok ama bazılarını koyayım ben de

bu hastane çıkışımız b.annesi almış..1 takım daha var ama henüz bana gelmedi

şimdilik battaniyelerimiz.daha gelicek

patiğimizi ablam ördü

benim bebeklik portbebem

çorap vs.

bunlar da babasının aldıkları.taraftar battaniyesi,tulumları v.s

çok şekerler herşeyin küçüğü seviliyor iyi günlerinde kullanın inşallah.

acil olarak bakım ürünleri ve uyku seti kaldı bebişimin , yatak işini de hallettik sayılır , bis beğendik babası gidip alacak

kızlar hepinize çok çok teşekkürler umarım daha güzelleri sizin olsun
kajocum tavsiyeni dinlerim canım doğru söylüyosun zaten bi abajur alcaz onunla birlikte ayarlanabilir lambalardan bakarız canım onları da artık izmire gidince koçtaş tan bakıcaz

canımm benimm nevresimlere de bayıldım ben.Nerden bulabilirim bunları çoooooook şekerrr .Gerçi benim ki park yatak ama olsun .sengözlerimebaksanab

Ebrunver, beşik yerine park yatak mı aldın? Hangi modeli seçtin. Bunları sormamın nedeni beşikle park yatak arasında kararsız kalmam. Odamız küçük şimdilik yeni bir eve geçene kadar park yatakla idare etmek istiyorum ama sağlamlık, sağlık ve estetik açısından aklım bebek odalarında kalıyor.
Ekim anneleri bu konuda fikir verebilir misiniz? Herkese sağlıklı günler diliyorum...

ranacım ben park yatak aldım.benim de oda küçük ytak odama koydum.kraftın jenny modelini aldım.valla toplanınca hiç yer kaplamıyo.küçük bir kutu gibi oluyo.kiradayım zaten kendi evim olunca oda yaparım bebişime.ayrıca 100 ytl ye aldım yatağını da ortapedik yatak aldım o da 50 ytl..

kızlar ya bişi diyecem.bebişi ilk olan anne bebişini buraya ekler demi?valla ben çok merak ederim.kızlar hepiniz yollayın oldu mu.ben de yollarım.hem bebişler doğduktan sonra da burada konuşur dertleşiriz demi?valla ben sizi bırakmam.çok alıştım buraya beeeennnn.artık kızımla birlikte gireriz.doğunca.

kızlarrrrrr aldıklarımın bir kısmını çektim ama şu foto gönderme işini bidaha anlatın.boyutunu da yazın diğer gönderdiklerim küçük çıkmıştı öyle güzel görünmüyoo.hadi canlarummm bi el atın şu işeeeŞeniz

Back