• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

yatağımız:asigim:

ssl19434tc2.jpg

bunlarda pazardan ihraç fazlası bulduğum içi muşambalı canta ve altı polar üstü kumas olan adı ne bilmiom bişe işte:asigim:
ssl19444it7.jpg

ssl19445zy6.jpg

celencim hepsi çok güzel maşallah..sağlıklı günlerde eskitin ana kız:CüvCüv:
bende eşimin bikaç parça bebeklik eşyasını alıcam kaynanamdan.saklamış zaten.taş gibi.hatıra olsun diye giydircem.senin tulumda çok hoşmuş:emir_bebek:

amin hayatımm...kısım nesi az bunlarınn alma artık hediye gelirr pusetini falan alısın garii..herşeydede bi zürafa...sırıkmı demek istiyonuz siz benimm cemremee:uhm:

yok kız hepsini bi araya toplayınca farkettik.herseyi ööle olmus..bundan sonra kediye yatırım artık:)
destinacım dooru dürüst hiç kıslığımız yok.hep penye.battaniye falan lazım..ve yün patikler zart zurt işte..

canım benim evinin içi sıcak oluyosa onlara çok ihtiyacın olmaz çünkü çocukları çok sıcak tutmak iyi değil..
ama tabi iki üç çift patik en az 2 tane hırka veya yelek çok işini görür onun dışında dışarı çıkarken mont giydirecen zaten bide altına şöyle bi kot bi iki tanede kadife pantolon yeter çünkü çok küçükken dışarıya çıkaramıycan pek meme derdinde ee zaten bunlar 5-6aylıkken bahar gelecekk:1closedeyes:

canım benim evinin içi sıcak oluyosa onlara çok ihtiyacın olmaz çünkü çocukları çok sıcak tutmak iyi değil..
ama tabi iki üç çift patik en az 2 tane hırka veya yelek çok işini görür onun dışında dışarı çıkarken mont giydirecen zaten bide altına şöyle bi kot bi iki tanede kadife pantolon yeter çünkü çok küçükken dışarıya çıkaramıycan pek meme derdinde ee zaten bunlar 5-6aylıkken bahar gelecekk:1closedeyes:

oy oy oyy oyy..anlat destina ya:teytey:sen böyle anlatınca bile heyecan basıyo beniisositososito hayali bile çok güzel..minicik pantolonları giydirip gezmeye götürcez..bahar gelince baharlık,yazlık alışverişe çıkcaz:smiley-cool:..allahım inşallah gösterir o günleri hepimizeesenağlama

arkadaşlar işte bunlarda benim kızımın
allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inş
bunların hepsini netten gördüm ve ördüm
bu yer minderimiz

bu patiğimiz

bu jilemiz

bu takımımız

bu yeleğimiz

bu oyun halımız daha erken ama sonra öremem diye yaptım

buda oyuncak yemeğimiz prensesim büyüyünce evcilik oynasın diye

buda şapkamız dayısı ördürmüş

şimdilik bu kadarını ekleyebildim daha sonra eklerim

inşaallah bu sefer olmuştur arkadaşlar
Hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık iyi günlerde giysin güzel kızın.

bu jilemiz

valla hepsi güzel canım jileyide güzel örmüşsün çok muntazam doğrusu elin iyiymiş..
herkes örneği sorar ben yatak örtünü sorucam valla :asigim:..nerden aldın ? kaça aldın çok hoşuma gitti ..böyle siyahlı ve sade bişeyler arıyorum ..

teşekkürler canım yatak örtüsüdeğil o nevresim takımı taç tan aldım 80 ytl %10 indirim vardı geçen hafta şimdi ne kadar bilmiyorum

bu arada kızlar evet onların hepsi benim kendi ördüklerim ama tavuk ile oyun halısı şu an bende olmadığı için çekemedim nasıl olsa nette var diye oradan alıntı yaptım bende olsaydı onuda çekecektima.s.a.s.

Back