Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

kızlar var ya sizlerin maharetini görünce utandım he , yorum bile yapamıyacam , süpersiniz maşallah

:roflol: bende bakmaya utandım valla.destinam prensesin o dası cok gzl olmus.işte bende bu tarz bi şifonyer dğüşünüyorum.bide park yatak şööle en pembişinden.duvarada ikili veya üçlü cici bi raf ta caktıkmı tamamdır.baktım verdiğin linkteki duvar kağıtlarına süper ama cok pahalı.o işi almanyadaki teyzeme attım.gerci kendi bakmıs o teklif etti ee nerde beleş oraya yerleşjeyyar
themiscim mutfağına bayıldım..yokki ööle bi resimci arkadasımız nazımız gecicek.ben yapsam yapsam cin ali ve flörtü cin ayseyi yapabiliirm:icecream: onlarlada kahvaltıkafamçokkarıştı

:
themiscim mutfağına bayıldım..yokki ööle bi resimci arkadasımız nazımız gecicek.ben yapsam yapsam cin ali ve flörtü cin ayseyi yapabiliirm:icecream: onlarlada kahvaltıkafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:kıs sen çok yaşa yaw:roflol::roflol:
bu arada konfordan aldım ben bu takımı yanlış hatırlamıyo isem şifonyer aynasıyla birlikte 300 gibiydi..Şeniz

:roflol::roflol::roflol:kıs sen çok yaşa yaw:roflol::roflol:
bu arada konfordan aldım ben bu takımı yanlış hatırlamıyo isem şifonyer aynasıyla birlikte 300 gibiydi..Şeniz

hey maşşşallah:1shok:300 yetale miii!!!!!!!ulen bi şifonyer 300 ytl olurmu belaelaelaelaelae cokmus:1shok: yandık valla:içelim:

çok beğendim oda super olmuş canım.
valla sıfonyer cok cok cok pahalımış yafff
bende park yatak ve sıfonyer aldım.ama sıfonyerı 50 ye aldım ben.ama bole suslu bişi değil tabi..

çıtırım hele bi resmini koyuver de bakalım sen de çok uyguna almışsın burda 150 falandır fiyatı

Günaydın Kızlar,

Ne güzel alışverişler yapmışsınız bebişler için öyle.
Biz sanırım çok tembeliz, henüz hediye gelenler dışında hiçbirşey almadık.
Birazda bebiş büyüsün diye bekliyorum sanırım, ne olur ne olmaz.
Sonra şiş halimle nasıl alışveriş yapıcam bilmiyorum ama CADIARZU

Biz şimdilik bebek mobilyaları ve puset için karar verdik, almak için bekliyoruz.
Sizin cicileri görünce pek bir özendim yafuuuu

Arkadaşlar yardımcı olur musnuz.
Hazırladıgınız resimleri niçin ben göremiyorum. Suan işyerindeyim. heryere baktım amam bulmadım resimleri. ben de mi bir sorun var acaba?

ay destinacım bayıldım valla odaya prensesin odası böleyse bi de prensin odasını görmek gerek
malum bizim de prens geliyo ya kopya çekerim belki:))
themis cim senin de mutfağın bi harika vay vay siz neymişsiniz be kızlar valla biz de lojmanda oturmasak bende boyamak isterdim duvarlarımı türlü türlü

bunlar da benim oğluşa dün sakaryadan topladıklarım:))
bu kadife tuluma ve şapkasına bayıldımmm....12 ytl

bu kazağı da 12 ytl ye aldım minnacık 3-6 aylık

bu pantalonu son anda gördüm valla gördüm ve atladım 9 ytl ye aldım 1 tane kalmış olsa büyüğünü de alcaktım 2-3 aylık

by şapka eldiven takımını da sadece 5 ytl ye aldım ama kadifemsi öyle yumuşakki 25 ytl etiketi vardı indirime girmişşş

bu kadife tulumu da yatarken giyer diye aldım sadece 7 ytl...

teşekkür ederim nisanur cuğum ben de hem aldıklarımı hem de fiyatlarını çok beğendim eşim de bayıldı hatta kıskanı artık bana değil oğlumuza alıyon onu benden çok sevicen diye:)) bundan sonra her ay gidip ordan alışveriş yapıcam

güle güle kullanın edhakcımm..çokta uygun almışşsın hepsini..ee burda hep kız cicileri vardı birazda oğlanlarınkine bakalımyaww

edhak sağlıkla kullansın oğluşun inş.
bu benım aldığım sıfonyer.dediğim gıbı süslü birsey değil ama ben onu süslicemmm yakında süslü fotosunu da koyarım.
50 lıraya aldım.kalıtelı bırsey kızlar oyle uyduruk değil yani.

sonra oda yaptığımda eğer o renkli küçük şıfonyerlerden alırsam onukoyacak yer ulama diye boyle aldım ayrıca onların fıyatlarının cok yuksek olması da etken.bunu sonra oda yaptığımda oturma odama koyabılırım.

Son düzenleme:

ÇITIR-PITIR sende güle güle kullan şifonyerini kulplarını değiştirebilirsin mesela harika bebek kulpları var süslücem demişsin ya belki sende öyle düşündün aklıma geldi fiyatıda çok uygunmuş süper olmuş

çok uygunmuş çıtırcım güle güle kullan ben önümüzdeki ay izmire gelicem alışverş için tavsiye edeceğin şöyle merkezi bi yer varmı hayatımm..Şeniz

saoll canım benım
alışveriş için tavsıye edebıleceğim en merkezi yer unlü kemeraltı carsısı canım.orada ne arıyorsan çeşit çeşit marka marka ve çok değişik fıyatlara bulabılrısın.
çok secenek olduğundan secme sansın artıyor,ayrıca pazarlık da yapıyorsun rahat rahat.
şimdi sana alışvriş merkezleri de var dıyeceğim ama çok pahalı be güzelim hiç gerek yok.
kemeraltına gir bol bol gez bence.
beklerım bu arada destinacığımm,,izmire gelıp uğramamak olmass demiii:)

sağol çıtırcım benim görümcem mavişehirde egeparkın yanındaki pamukkale bloklarında otuyo ona gelicem inşallah bi tam günü belli olsun canım buralardayız dahaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…