Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

hepsi çook güzelmiş çıtır özellikle battaniye çook güzel ya tığlamı yapmış ne halalar varmış be

kızlar bu da hanı bahsetmiştim ya aldığım park yatağın bir parçası ...yatağın kenarına takıyorsun köpeciği,gece lambası (burnu yanıyor),titreşim ve müzik özellikleri var..

battanıyeyi şişle ördü canım.normal beyaz ip ile o tüylü ipi birlikte ördü sonra bitince o kurdelanın takıldığı yer var ya orayı cevresınden tığ ile bir delık,bır dolgu seklınde ördü.en son o zık zak lı kenarıda ayrıyeten şişle örüp battanıyeye ekledı. sonra kurdelasını gecırdı..

güle güle kullansın bebişin herşeyini canım. hastane çıkışının markası ne canım bide ne kadara aldın. kaç parça.

canımm asıl benım aldığım hast. cıkışı bu 10 parça sanırım.herseyı var ıcınde.35 e falan aldım markası flexi.

öncekı yukledığım hast. cıkışı hedıye geldi markası zıpır bebe. içinden extra kırlı torbası cıktı.bırde beyaz ıc zıbını

bu da hastane çıkışımız bebettonun 10 parçalısı 47ytlmiş kampanyadaymış 32 ytlye aldık

göğüspedi 60tanesini 10ytl
pompa 18ytl biberon 17ytlemzik 4 ytl tırnak makası 4 ytltaraklar 6 ytl silikon meme ucu 6ytlbanyo filesi 4 ytl kızlar hata olabilir %15 indirim yaptı ama ben aşağı yukarı fiyatları yazdım

vee işte setimiz bebettonun 125den 100ytlye inmiş ben almak istiyodum zaten ama size bişey sorcam rengi çok mu cırt çantayı falan heryere götürebilirmiyim sizce daha oturaklı bi renk mi alsaydık grisi falan da vardı ama eve geline değiştircem diye tutturdum eşim kızdı bana komşum da çok beğendi satıcı doğuma kadar getir değişirz dedi peki siz ne dersinizzzz?

bitti kızlar yaa ne güzelmiş bebişe bi eyler almak ama eşim geldiğimizden beri çook alacak var diyip duruyo:))almaya başlamak iyi oldu epey bi para tuttu yani ve alacak çok şey var cidden daha halı şifonyer falan neyse 3 ayımız var bundan sonra tam gaz alışverişe devam:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…