How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

yamurungiysileri062aq3.jpg

penye şapkalı mont 15 ytl

hepsii çok güzel güle güle giysin kızımız bu arada ayaklı tlumlara ve kumaştan kutuya bayıldım çok kullanuşlı görünüyor kutu acaba buralarda bulalirmiyim???

yeşimcim ben koçtaştan aldım 7 ytl falandı o zaman bir tane almıştım ama gidince alcam biraz daha ömür boyu kullanır bunu insan denizlide varmı bilmiyorum canım beğenmene çok sevindim birde ben koçtaştan portatif raf aldım onunda fotosunu çeker koyarım oda çok kullanışlı bişey tavsiye ederim dolabın içindeki demir askıya geçiyor

hepsii çok güzel güle güle giysin kızımız bu arada ayaklı tlumlara ve kumaştan kutuya bayıldım çok kullanuşlı görünüyor kutu acaba buralarda bulalirmiyim???

bu kumaş kutulardan görmüştüm sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam bayramyerinde pekdemirin olduğu ara sokakta Pamukkale üniversitesi tarafına doğru yürürken sağ tarafta bi dükkanda dışarıya koymuşlardı boy boy. O taraflara yolun düşerse bi bak istersen canım.

ya bizim bebiş gerçekten garip.aldığımız beşiği bile daha kurdurtmadım.valla bi çorap aldım başka da başka bişeyi yok.valla özeniyorum size.ben nazar olacak diye almak istemedim.batıl inanç işte ne yaparsın.yağmurcum sen de güle güle giydir bebişine hevesle aldıklarını.inşallah sağlıklı sıhhatli doğar hepimizin bebişleri

bu kumaş kutulardan görmüştüm sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam bayramyerinde pekdemirin olduğu ara sokakta Pamukkale üniversitesi tarafına doğru yürürken sağ tarafta bi dükkanda dışarıya koymuşlardı boy boy. O taraflara yolun düşerse bi bak istersen canım.

teşekkürler canım çok güzel tarif etmişsin bu sıcaklarda denizli merkeze gelebilirsem mutlaka bakacağım ben ilçede sarayköyde oturuyorumda

evet kızlar sizle ufak sandığımızı paylaşmak istedim ben yaptım bunu biraz ufak gibi ama çorap sandığı yapıcam heralde..ahşap boyama yapanlar bilir peçete tekniğiyle yaptımmcoksekeriremsu
resim173za5.jpg

resim174yo0.jpg

resim175ox1.jpg

ne güzelleeer ya....bebişlere çocuklara aşığım been..allah hepinizin bebeişlerini korusun sizlere bağışlasın..allah banada nasip etsin zamanı gelince amiin...oğlum olsun babasına benzeyen...EFEMİZ

çıtırcım yani alalım mı ben şuan bu park yatak araştırmalarını yapacam inşallah.önce sizin fikirlerinizi alayım sonra piyasaya bakayım diyorum.sen de resmini koysana park yatağının.yağmur o pembeliyi almış görünüşü çokk hoşş bence ama normalde de öylemi acaba

yani alın tabi..
bende 2 sene kadar falan oda yapmayı düşünmüyorum.şimdi yatağını mobılya alsam,ilerde oda yapınca ne yapacağım o yatağı??
bu ise katlanıyor ve küçucuk bişey oluyor.katlanınca taşınması için bırde çantası var.istediğiniz yere katlayıp götüreblırısnız yani.
ilerde oda yapınca kaldırıp koyabılırısnız bır kenera.bakarsınız ıkıncıye lazım olur..coksekeriremsu
tatıle,ya da bieyere yatıya gıttığınızde yanınızda götürün super valla.
ben resmını koydum ya.aynısı işte onun hiçbi farkı yok.

çıtırcım dün baktım ben kraftın jenny modeli.pembe koyu gri aynen yağmurunkine benziyo.indirimdeymiş 100 ytl yatağıyla 160 oluyomuş.cesaret edip alamadım ama dediğin gibi çok kullanışli paketlenince okadar küçük kalıyoki.karar verdim zaten 1 ay daha geçsin alacam inşallahhh

Back