How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

gamyoncuiremsu
resim006kt4.jpg
bebeğimin ilk hediyesi halasından gelmişti babamız koyu GS lı olduğu için doğum gününde hediye etmişti gerçi nasıl giydircem kıza bilmem ama gönlü olsun napalım benden daha heyecanlı fisfisfisfisfisfis yazıksenağlama

yok yok kıza olmaz, üstündeki galatasaray yazısını fenerbahçe olarak değiştirmek lazım kıza olsun diye :)

aman çakıltaşım valla kıyamet kopar evde fenerbahçenin ismini anamıyoruz bile bırak renkleri odasınıda sarı kırmızı yapcakmış ama benim ambargomla karşılaştığı için susuyo şimdilik bakalım sonumuz ne olcekk

aman çakıltaşım valla kıyamet kopar evde fenerbahçenin ismini anamıyoruz bile bırak renkleri odasınıda sarı kırmızı yapcakmış ama benim ambargomla karşılaştığı için susuyo şimdilik bakalım sonumuz ne olcekk

iyisimi sen kısa zamanda bir de erkek bebiş yapıver kocişine, kızını ve seni rahat bırakır o zaman takım konusunda a.s. ay ben de ikinciye taktım bu sıralar he, bişeyi kırk kere söylersen olur derler , olur mu ki acep jeyyar

kafamçokkarıştıikincimi anam dur daha birinciyi bi çıkarayımda 2.si beklesin az eşimde çok dedi oğlum olcak diye ama allah benim gönlüme göre verdi kız olcağı için o kadar gs muhabbeti yapamıyo erkek olsaydı napardım bilmem tatlicadiarzutatlicadiarzu

kızımın cicileri teyzelerii bunları eklememiştimm sanırım..

dscf0284hq3.th.jpg

halasının ördüğü yelek

dscf0283ds2.th.jpg

re-re-re ra-ra-ra galtasarayyyy galatasaray cım--bom-bomm

Son düzenleme:
güle güle giydir bizim babamızda galatasaraylı...kısımı beşiktaşlı yaptım ama baba oğul arasına girmiycem oo gsli olaccakk..

Back