How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

canım filesi 4e aldım eminönü havuzlu handan diğerlerini carefuredan aldım banyo küveti maşrapasını
dr brawns biberon aldım
nuk emzik
banyo yıkama süngeri
sebamed seti
johnosns baby bed time serisi
bebedor göğüs pedi emzirme atleti kendime pijama gecelik
bebişe kadife ve penye battaniye ayrıca hastane çıkışındada varmış penye battaniye penye battaniye almasamda olurmuş
alttan çıtçıtlı badi
çoraplı tulum
kilotlu çorap ve soket çorap bol yelek hırka
2 önlük
hastane çıkışı
biberon fırçası kraft
bakım seti sevi baby <tırnak makası derecesi burun aspiratörü falan var<
hepsini ben almadım neneside almış hediyede geliyo
hı birde park yatak aldık baby care hoşuma gitti
oto koltuğu artı ana kucağı
uyku seti nevresim takımı alcam tatilde

ayyyyyy canımm çokk saoll.kıyafet konusu tamam da diğerlerinde ne alacağımı bilmiyodum.ben de park yatak almayı düşünüyorum çünkü bebek odası yapamam oda çok dar ve bu aralar bütçe sıfır.bana krafttan al diyolar.sen park yatağını nerden aldın.fiyatını da yazar mısın.çoookk oldum ama fotosunu koymuşmuydun hani onu da görseydim:utangac:

fotosunu koymuştum canımönceki sayfalara bak görürsün ebebek sitesinden aldım bak ordan 130 ytlye aldım 80ini üstü kargo ücreti yok kraft bende istedim ama birçok mağazada bulamadım tam görmeden almak istemedim çünkü koskoca ankarda bulamadım bunu gördüm hoşuma gitti aldım

18969137jx2.png

bakım setimiz
yatakxz9.jpg

park yatağımız

canım buldummmmmm.bu sanırım çok hoşmuş.kaç kademeli bu.3 kademeli olanını alın demişti çıtır pıtır biraz önce okudum.valla yağmur sen ankarada bulamadıysan ben giresunda zor bulurum.

benimki bu işte canım cibinliğide var benim 2 kademe canım ama üst mesafesinde zaten 4 aya kadar yatırıyon sonra onu çıkarıp hop alt seviyeye benim hoşuma gitii açtık kurduk baktık müziği ve ışığıda var chicconun çok pahalı 300e yakın fiyatı osanırım 3 kademeli sen yinede bi netten araştır canım

ben baktım chicconun park yatağına..300 ytlydi tatnınmıs bir bebek mağazasında.ama yatağın üstünden kalite akıodu valla.taş gibiydi.ve bildiğim kadarıyla fazlada renk seceneği yoktu..yada o mağzada yoktu..ama süperdi..yağmurunkide cok gzl..ama bende hep 3 kademeli alın die duydum.

Aynı bakım setınden kardeşim hedıye etti.çok kullanışlı bıseye benzıyor .
ayrıca park yataklarımızda neredeyse aynı .craft jenyy benımkısı.
park yatağın içine yatak aldın mı canım sen?ben yatağı ile bırlıkte park yatak 165 e falan geldı.çok uygun buldum bır sıteden ve aldım.
ama içine yatağı koyduğunda az yer kalıyor.oıyuzden ust kademeyı cok az kullanıcaz.sonra alta gecıcez mecburen.ozamanda cok alcak oluyor..bılmıyorum vallaa napcazz

ben baktım chicconun park yatağına..300 ytlydi tatnınmıs bir bebek mağazasında.ama yatağın üstünden kalite akıodu valla.taş gibiydi.ve bildiğim kadarıyla fazlada renk seceneği yoktu..yada o mağzada yoktu..ama süperdi..yağmurunkide cok gzl..ama bende hep 3 kademeli alın die duydum.

3 kademelı almanı tavsıye edıyoum bende.ama 300 park yatak ıcın cok fazla.araştırırsan daha uygun fıyata bulursun mutlaka.

Aynı bakım setınden kardeşim hedıye etti.çok kullanışlı bıseye benzıyor .
ayrıca park yataklarımızda neredeyse aynı .craft jenyy benımkısı.
park yatağın içine yatak aldın mı canım sen?ben yatağı ile bırlıkte park yatak 165 e falan geldı.çok uygun buldum bır sıteden ve aldım.
ama içine yatağı koyduğunda az yer kalıyor.oıyuzden ust kademeyı cok az kullanıcaz.sonra alta gecıcez mecburen.ozamanda cok alcak oluyor..bılmıyorum vallaa napcazz
canım almadım alcam seninkinin ölçüsü nedir bide hangi siteden aldın yazarmısın

kızlar aldıklarınızı fiyatıyla yazın lütfen yağmur bakım setini kaça aldın bizde başlıycaz da artık

3 kademelı almanı tavsıye edıyoum bende.ama 300 park yatak ıcın cok fazla.araştırırsan daha uygun fıyata bulursun mutlaka.

haklısın pıtırcım 300 bizede cok geldi.ama birazda etiket fiyatı malumlülülülülülü tatlım 3 kademeli iide piyasada bulamadım ben hiç..nette hemen hemen hiç yok 3 kademeli.kemeraltına falan bakıcaz sanırım onunn için:sm_confused: sence??

Yağmur ANKARA
senın almayı düşündüğün sanırım Baby Max-BY 104 park beşik.
benımkı Kraft Jenny Park Yatak.
Ürünün Ölçüleri :
Ürünün Açık Ölçüleri : 65 x 125 x 84 cm

Ürünün Kapalı Ölçüleri :27 x 20 x 80 cm
kapılardan rahat gecıyor..

Ürünün Ağırığı :12 kg
ben nukoland.com dan almıştım.orada 109 du 113 lıra olmuş.
ben içine yatakta almıştım 60 kusurdu. taksıtle aldım.
ayrıca nukuland 5o lıra ustune kargo ücretsız gonderıyor..

mertbebe.com da da 109 lıra.
e-bebek.com da ise 89 liraya düşmüş ama stoklarda kalmadığını belirtiyor.
ama sanırım nukuland dışındaki sitelerde aynı üründe müzik&titreşim&gece lambası için olan aparat yok.ya da ben goremedım bılmıyorum.

kraftjennypembemm0.th.jpg

celencım canım bende bakmıştım 3 kademeli ama bulamamıştım.bırkactane vardı onlarında ya fıyatı cok yuksektı ya da cok cırkındı,beğenmemiştim. şu an memnunum aslında ben yatağımdan.3 aydan sonra asağıya ınecek okdar..baska bır sorunu yok.aslında ona bıle care bulunur.alt tarafa bişiler koyulup yukseltılebılır,okadar asgıda kalmaz yatak boylece..ben dert etmıyorum yani..

Son düzenleme:
çıtırcım yani alalım mı ben şuan bu park yatak araştırmalarını yapacam inşallah.önce sizin fikirlerinizi alayım sonra piyasaya bakayım diyorum.sen de resmini koysana park yatağının.yağmur o pembeliyi almış görünüşü çokk hoşş bence ama normalde de öylemi acaba

ya evet arkadaşlar ben de çok merak ediyorum , acaba mobilya yatak mı yoksa park yatak mı ? şimdilik park yatak alsam mı acaba kararsızım, ben 1-2 sene oda takımı almayı düşünmüyorum, daha sonra genç odası alıyım diyorum, karar da veremiyorum işte

valla kızlar ben park yataktan memnunum duyduğum mobilyaların kaldığı ben resimdekinin aynısını aldım birebir aynı ilerde oda yapcaz biz nasılsa 1 sene yanımda yapmaya gerek yok bu portatif her odaya sığar bebişe oda mı yaptınız katlayın 1 çanta kadar oluyor yer kaplamıyor, tatile yazın gittiğinizde götürün kendinizle bibirlikte ama mobilya öyle değil ben memnunum ama tabiki tercih meselesi 3 kademeyide sorun etmeyin ben 3,5 4 aydan sonra alt katına geçircem ozamanda biraz yükseltirim alta destek yapıp olur biter benimki baby care marka,çıtır pıtırın kide kraft marka chicconun uçmuş fiyatı

çakılcım ben de kararsızdım önce oda yapayım istedim ama sonra genç odası yaparsak o ağaç beşiğini dolabı falan napcam atsan kıyıp atılmaz.ben park yatak almaya karar verdim ama şimdi hangisi nasıl almalıyım onu araştırıyom.kızlara da fikiir soruyorum.aslında yağmurunkini çok beğendim.bakalım hayırlısı.bu arada kıslarrrrrr elbieyi bitirdim süslamalarini yapıyorum kısa zamanda fotosunu gönderecemm

Back