• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

bebekim canım yaa gözlerim doldu inş en kısa zamnda hayırlısıyla kavuşursun bebişine kıyafetleri çok güzel canım bebişinin ne kadar şanslı olacak baksana şimdiden herkez onu düşünüyoyerimsenibenr
örmekde olduğun battaniyede çok hoşuma gitti canım yaa örgü basitmi bende örebilirmiyim çok beceriksizimde:utangac:
bende istiyorum mis kokulu bir melek:a015:

Cok tesekkur ederim guzel duan icin.

Tig isi cok basit, bende kendi kendime ogrendim. Youtubeda da var crochet diye arattir. Benim ordugum single krose. Daha bitmedi suslicem ins.

ayyy çok güzellll...
verene kurban olurum yaaaa...
aahhh zaman çabuk geçsede bende miniğime ciciler alsam...

beklemek aldıklarının hepsi çok güzel fakat ya olun olursa okadar çok elbise almışsınki:)

Bebekim yerine beklemek yazdin zannedersem, yazin bana ise eger, ben ruyamda iki kere kizim olacagini gordum, ayrica arkadasimda istihare yapmisti benim icin o da kiz bebek gordu.. Hayirlisi olsun... Benim icin kiz olsun erkek olsun hic farki yok, ikisinide veren Allah hatta ikiz olsun, biri kiz biri erkek :) ne guzel olur.. Eger oglum olursa elbiseleri ya tutarim yada hediye veririm. Napim tutamiyorum kendimi, aliyorum boyle iste:)

şaştım kaldım ya bebekim daha doğmadan bu kadar eşyasıvar ha maşallah ne diyelim bizim daha iki zıbınımız var doğduktan sonra neler yapmazsınız siz işallah tez zamanda hamile kalırsın
arkadaşlar hepsi çok güzel güle güle kullansın bebişileriniz

ya kıslar ben nasıl yapıldığını bilmiyorum bana da öğretirmisiniz en kolay yolundan.nolur.valla ben de aldığım çoraplarımı göstereceeeeeeemmmmm.banane valla bi de beşik aldım dün onu gösterecem.valla ya nasıl yapılıyomuş bu bana da öğretin

resim111sw4.jpg
resim113lg9.jpg
resim112rd7.jpg
[/IMG]
resim115ge9.jpg
resim114ig5.jpg

bunlar teyzemizin hediyelerii...allah herkese meleğini göndersinn.bu duyguyu her kuluna yaşatsınn inşallahh:nazar:

destina cicileriniz çok güzel:nazar:çok fazla erkek bebek kıyafeti için foto yok buralarda:sm_confused:böyle görünce hoşuma gidiyo..inşallah sağlıkla giysin bebişin cicilerinia.s.

1794.png
[/IMG] ya pardon nette görünce heyecan yaptım.beşiğimiz o değil komodinli olan bu.çünkü sonradan komodin çıkabiliyomuş ve beşik de büyüyomuş.pardon teyzoşlar beşiğimiz bunun aynısının pembe krem olanı

rengide bu renk mi?
ama iyi yapışsın canım..ilerdede kullanır minik bebeğin...:nazar:
ben de oğlumda aldığım beşiği kullanacağım yalnız benim ki sallanmıyor ama gayet kullanışlı...

Back