- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
eylülcüm güle güle kulansın bebişin nerden aldın canım bende ankaradayım ya 10 gün sonra ondan sordum canımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
[/IMG]![]()
![]()
![]()
bunlar teyzemizin hediyelerii...allah herkese meleğini göndersinn.bu duyguyu her kuluna yaşatsınn inşallahh![]()
![]()
kızımın hastane çıkışı teyzeleri
![]()
kızlar ben bi kaç gündür debeği nasıl yıkayacağımızı kafaya taktım da biliyosunuz eşimle yalnız büyütcez kızmızı öyle büyükanneler falan olmuycak sürekli onlar gidince bebişimzi biz yıkayacaz da eşim biraz sakardır elinden düşürebilir diye korkuyorum tabi ona bişey demiyorum şimdilik
Şu bebek banyolarından alsm üstüne de takılan fileler varmış onlardan alınca tek kişi yıkayabiliyormuşsun fileye yatırılıyo bebek kolaymı oluyo bebeğin fileden düşme ihtimali yok mu sonuçta hareketli olcak dimi
evet tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum bi de şu biberon falan plastik mi oluyo cammı hangisi daha sağlıklı alamama gerek var mı bebek emerse ilk aylarda lazım olur muki?