• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

resim111sw4.jpg
resim113lg9.jpg
resim112rd7.jpg
[/IMG]
resim115ge9.jpg
resim114ig5.jpg

bunlar teyzemizin hediyelerii...allah herkese meleğini göndersinn.bu duyguyu her kuluna yaşatsınn inşallahh:nazar:

ayyyyyyyy destinacımmmmm oğluşun güle güle kullansın kahkahaları sarsın evin heryanını çokk tatlı.bu teyzoşlar çok zevkli benim kardeşte birsürü şey aldı.yakında resimlerini gönderecem inşallah

hayırlı olsunyağmur hepsi çok güzel ne güzel başlamışsın bia de yavaştan başlasak çok iyi olacak artık dimi özelliklere patikler süper olmuşş

sağol canım ya ben başladım artık alişverşe çünkü sıcaklarda çok ağırlışacaz ve zor olcak zaten 6. aydayız çoğumuz 7 7,5tan sonrasında heran herşey olabilir ilk etap kıyafetleri hazır olsun az az alınca insanın gözünede çok gelmiyor

kızlar ben bi kaç gündür debeği nasıl yıkayacağımızı kafaya taktım da biliyosunuz eşimle yalnız büyütcez kızmızı öyle büyükanneler falan olmuycak sürekli onlar gidince bebişimzi biz yıkayacaz da eşim biraz sakardır elinden düşürebilir diye korkuyorum tabi ona bişey demiyorum şimdilik
Şu bebek banyolarından alsm üstüne de takılan fileler varmış onlardan alınca tek kişi yıkayabiliyormuşsun fileye yatırılıyo bebek kolaymı oluyo bebeğin fileden düşme ihtimali yok mu sonuçta hareketli olcak dimi
evet tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum bi de şu biberon falan plastik mi oluyo cammı hangisi daha sağlıklı alamama gerek var mı bebek emerse ilk aylarda lazım olur muki?

canım bak benim koltuklu resimde var aldım ben banyo için sevi babynin filesi süngerli olupta tamamen
banyo küvetinin içine konulanıda var ama kış bebişi olcak süngeri kurutamazsam bakteri biriktirir diye almadım
biberonunda çok araştırdım dr browns aldım anne sütüne en yakın akıştaymış dur fotosunu koyayım resimde var ama küçük diye gözükmemiş sanırım

kızlar ben bi kaç gündür debeği nasıl yıkayacağımızı kafaya taktım da biliyosunuz eşimle yalnız büyütcez kızmızı öyle büyükanneler falan olmuycak sürekli onlar gidince bebişimzi biz yıkayacaz da eşim biraz sakardır elinden düşürebilir diye korkuyorum tabi ona bişey demiyorum şimdilik
Şu bebek banyolarından alsm üstüne de takılan fileler varmış onlardan alınca tek kişi yıkayabiliyormuşsun fileye yatırılıyo bebek kolaymı oluyo bebeğin fileden düşme ihtimali yok mu sonuçta hareketli olcak dimi
evet tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum bi de şu biberon falan plastik mi oluyo cammı hangisi daha sağlıklı alamama gerek var mı bebek emerse ilk aylarda lazım olur muki?

ya ben de biberon türü ne bileyim ya da ne almamız lazım.aslında bi liste çıkarmak lazım.canım benim görümcem filenin üstüne yatırıyodu o tutuyo yine bebği orda biri de su döküyo.sünger yerine de hani örgü yumuşak lifler varya onlarla bastırmadan siler gibi yıkanıyo

hımmmmmm ben sadece yıkama güngeri de var ondan bahsetmiştim.bu şekilde olanı da varmış.bence de bakteri biriktirir.senin aldığın daha güzelmiş canım.fiyatı nekadar.bir de yağmurcum bu incik cincik almamız gereken şeyler ne.sen neler aldın yazar mısın ben de liste yapmaya başlayayım bari.

Back