• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

Bunlarida halam ordu:-)

dsc0078wp0.jpg

dsc0083wx9.jpg

dsc0087cs4.jpg

Son düzenleme:
canım hepsi çok çok güzel sağlıkla giyer inşallah senin minnoş.demek beyaz takılıyorsunuz.gerçi beyaz saflık temizlik.meleğine hayırlı olsun.halanın da ellerine sağlık

canım hepsi çok çok güzel sağlıkla giyer inşallah senin minnoş.demek beyaz takılıyorsunuz.gerçi beyaz saflık temizlik.meleğine hayırlı olsun.halanın da ellerine sağlık

Ay canim benim minnos deyince icim bir hos oldu ben henuz hamile degilim ama yinede herkes beklenti icinde:-)

Cinsiyetin ne olacagi belli olmadigindan beyaz takiliyoruz ama ben ve en yakin arkadasim ruyamda kizim olacagini gorduk, hayirlisi olsun hakkimizda...

ben çok mu gevşek davranıyorum bilemiyorum ama ...lila yeleği ben ördüm yalnızca ilk öğrendiğim zamanlarda, onun dışında hala bebeğim için bir iğne dahi almış değilim?? diğerleri hediye geldi birde ablamın verdiği yeğenimin ufaklıkları, ana kucğı ve eşya çantası var!!
dsci0001nw4.jpg

ben çok mu gevşek davranıyorum bilemiyorum ama ...lila yeleği ben ördüm yalnızca ilk öğrendiğim zamanlarda, onun dışında hala bebeğim için bir iğne dahi almış değilim?? diğerleri hediye geldi birde ablamın verdiği yeğenimin ufaklıkları, ana kucğı ve eşya çantası var!!
dsci0001nw4.jpg

selhan bende henüz hiç bişi almadım işte sadece battaniye ve yelek ördüm okadar alışveriş için sıcaklara kaldık ama hayırlısı olsun onu hallederiz bişekilde

bebekim herşeyden önce Allah sana en yakın zamanda bi evlat versin inşallah,sonrada bu güzel cicileri sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.hepsi çok güzel.ben de rüyamda kızımın olacağını görmüştüm..ama oğlum olacak kısmetse.Allah gönlünden geçeni ve hayırlısını versina.s.

bebekim herşeyden önce Allah sana en yakın zamanda bi evlat versin inşallah,sonrada bu güzel cicileri sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.hepsi çok güzel.ben de rüyamda kızımın olacağını görmüştüm..ama oğlum olacak kısmetse.Allah gönlünden geçeni ve hayırlısını versina.s.

AMINNN canim... Kiz erkek hayirlisi ne ise o olsun, benim duam bu. Bebisinin hayirli bir evlat olmasini nasip etsin Allahim...

AMINNN canim... Kiz erkek hayirlisi ne ise o olsun, benim duam bu. Bebisinin hayirli bir evlat olmasini nasip etsin Allahim...

bebekim canım yaa gözlerim doldu inş en kısa zamnda hayırlısıyla kavuşursun bebişine kıyafetleri çok güzel canım bebişinin ne kadar şanslı olacak baksana şimdiden herkez onu düşünüyoyerimsenibenr
örmekde olduğun battaniyede çok hoşuma gitti canım yaa örgü basitmi bende örebilirmiyim çok beceriksizimde:utangac:
bende istiyorum mis kokulu bir melek:a015:

yaa ama açık çıkmadı sizin yaptığınız gibi.baştaki sayfaları okuyarak yaptım.neyse öğrendim ya ohh şimdi diğerlerini de çekeyim.

yeni040ob7ln7.th.jpg

nisacım cok cici pembiş papileriniz allahım ayağında eskitsin inşallah..
tatlım sitede resmi yükledikten sonra host it yapıosun ya.yaptıktan sonra "Thumbnail for forums (1)" yazan yerdeki linki kopyala yapıstır dersen resmi direk acaryerimseniben

Back