Bebişiniz size neler kattı keşke anne olmasaydım diyen var mı

Çocuğu olan hiçbir kadın keşke anne olmasaydım demez
Zorluğu var mı, evet var
Ama harika bir şey
Yoo bir çok konu açıldı bu şekilde.çocuklu boşanıp, kocam keyif çatıyor ben çocukla eve tıkıldım diyen de çok.gerek yoktu diyen de var.

Ayy evet o yorumlar ne o öyle yaaa.hadi ülkenin aile profilini bilmesek inanacağız.aile profilini geç, insan profili zaten rezalet.her annenin doğurduğu çocuk aşırı kaliteli sanki.her taraftan dökülüyor ülkemin insanları.sanki marifet yapmışlar.bu ne abartıdır kardeşim.bu kadar döküntü insan hangi annenin evletları o zaman.yaa genlerde yaa yetiştirilmede ya da her iki kulvarda da çok büyük sorunlar yaşanan gelişmemiş bir ülke için bu kadar güzelleme komik oluyor.dediğin gibi biz her allahın günü geldiğimize geleceğimize isyan edip duruyoruz.sanki hep çocuk kalacak bunlar.yetişkin hâllerini düşünen yok.hani kürtaj karşıtları yaşama hakkı da yaşama hakkı diye tutturur da. Mesajini yazıp, kiracısına yüzde 300 zam yapmaya çalışır ya.bunlarinki de o hesap.eee doğmamışen yaşama hakkı diye merhamet ettiğin insana yetişkin olunca niye acımıyorsun.okuyan da ülke sevgi kelebekleriyle dolu sanacak.çoğunuz geleceğin kalitesiz, paragöz insanlarını yetiştiriyorsunuz işte.insanın iyisi yok denecek kadar azdır.

Son düzenleme:
Amin uykusuzluk beni en çok o zorluyor evet ama artık alıştım daha doğrusu kabullendim. Ne zaman bana ihtiyacı bitecek kendi kendine daha az kalkarak uyuyacak zaten. Şimdi yanında olma zamanı

Tabi ki haklısınız kimde ne yoks kola o kıymetli mesela bende tam rahatlığa alıştım bu sefer yeniden başa döndük gerçi şimdi böyle diyorum ama belki yine o zamana dönsek aynisi olurdu

Ne alaka? Herşey maddiyat mı? Bizim insanımız genelde mutsuz. Ben dünyada pek çok yoksul ülkelere gittim, özellikle Uzakdoğu’dakiler gayet mutlu.
Avrupa ülkelerinden en düşük intihar oranı Türkiye’de. Mutsuzluğun para ile orantısı yok. Kültürle alakalı.
https://tr.euronews.com/2020/01/05/turkiye-de-her-gun-9-kisi-intihar-ediyor-avrupa-ulkelerinde-intihar-orani-ne#:~:text=Zirvede%20Litvanya%20ve%20Letonya%20var,%2C3%20ile%20Litvanya'da.

Keske anne olmasaydım demiyorum , gönlümden geçirmeye korkar utanırım. Onları gördüğüm her an iyiki iyiki diyorum .cok şükür böyle nimetlere diyorum ama kendime kızıyorum. Keske isini gücünü oturtsaydin da oyle bi ortama doğsalardi. Keske benimle sikinti cekmeselerdi diyorum. Ama böyle böyle de hep birlikte yaşıyor ve olgunlasiyoruz. Su bir gerçek. Yeri geliyor yoruyorlar , kizdiriyorlar ama Onlarsız hayat anlamsız ve tatsız olurdu benim için. ( Ki her anne kesinlikle böyle hissediyordur. ) kendi adıma bu dünyada rabbimin bana verdiği en en güzel nimet ve armağan onlar bana

Bende sizi çok pesimist buldum. İnsan evladına iyi niyetle yaklaşıyor elbette nasıl bireyler olacağına tamamen biz karar vermeyeceğiz ancak bizim terbiyemizden geçecekleri de bir gerçek.
Hırsızların, katillerin de zamanında bir çocuk ve onların da anneleri olduğunu düşündüğümde benimde içim ürperiyor. İki çocuğa maddi manevi yetemeyeceksem tek oğlum kalsın diye düşünüyorum mesela. Doğurmak değil mesele, dünya üzerinde tüm memelilerde olduğu gibi doğurduğuna yakın kalıp ihtiyaçlarını karsılayabilmekte.
Evladımı yoksun bırakmıyorsam , elimden gelenş yapma gayretindeysem ona kötümser de bakmam, bakamam.
Fikrinize saygı duymakla birlikte katılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…