Örgü Bebişime yaptığım battaniye

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Anne_Seattle%20022_.jpg

ay buna bayıldımmmmmmmmmm:asigim::nazar:

hangisi olduğunu göremedim... ben zaten sadece üsttekinin örülüşünü biliyorum... alttakilerde bence ikili trabzanla örülmüş ama bazıları tunus işi diyor... burada örgü ustası çok onlara bir sor bakalım... bebe yünüyle olur herhalde alttakiler... a.s.

tamam tşkler bende hep alttakıler gıbı bısey ıstemısımdır oyle bısey yapmayı dusunuyordumda artık bırılerıne sorar ogrenır yaparım tşkler

ellerine sağlık
bebişiniz sağlıcakla kullansın inşallah
bende hamile kalırsam Allahın izniyle,
çok güzel battaniye yapmak istiyorum inşallah

cn ellerine sağlık çok güzel olmuş
ben netten üstte ki twetty modeli gibi disney kahramanlarının ya da farklı karakterlerin modellerini çok beğenmiştim. yapmayı düşündüm ama hiç başlamadım. bunlar tunus işiyle yapırsa çok güzel oluyor bence bunlardan yapabilirsin.

tunus işi nasıl oluyor bu battaniyeyi örmeyi cok istiyorum bana yardımcı olursanız sevenirim...

battaniyeniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık..inşallah bebeğinize sağlıkla doğmayı ve bu güzel battaniyeyi kullanmayı nasip etsin rabbim

Çok çok güzel ellerine sağlık.
Tunus işi yapmışsın.
Bende hamileyken, ilk battaniye yapmıştı, cinsiyeti belli olmadığından, krem-sarı renk yapmıştım.

Eline sağlık tunus işi çok şık battaniye olmuş, rengide hem kız için uygun hem de erkek için.Bebişin hayırlı günlerde kullanır sağlıkla inşallah...:nazar:

gülsemen harika olmuş hayatım çok beğendim ellerine sağlık inşallah hayırlısıyla doğum edersin de yiğenimde güle güle kullanır annesi ellerine sağlık alkisalkisalkis

X