Bebısım gell artıkk..

Herseyin zamani var canim umidini kesme dua etmekten vaz gecme ben 3 yillik evliyim ilk 1 yil dusunmedik 1 sene sonunda ugrastik ama olmadi doktora gittik bir suru testler ilaclar ve bana doktor tuplerin kapali rahim filmi lazim dedi tabi uzuldum ama isyan etmedim..sonra basimiza buyuk bir hastalik geldi dedemin birtane dedemin 3 aylik omru kaldigini ogrendik dedem bunu bilmiyordu ama hasta oldugunu biliyordu her gece bana ve esime ne dualar ederdi cok memnundu bizden ve nihayetinde 3 ayin sonunda kaybettik dedemi ben o pisikolejiyle bebek dusunemezdim yada iliski yasiyamazdim dedemin 40 i cikti sadece 2 sefer esimle birsey yasadik ve dedemin 52 duasi okunmadan 1 gun once gebe oldugmu ogrendim ben sana sadece sunu soyleyeyim dua al bol bol dua al kendinde dua et sadece vakti var unutma tamam canim zamanini bekle ve ben Allahima okadar inaniyor ve okadar guveniyorum ki bebegim bana Allahimin bir hediyesi onu koruyacagina kucagima verecegine inaniyorum umidini kesme sadece zamanini bekle.. inan bana hamileyim diye yazacaksin herkeze duyuracaksin kendini sakin uzme lutfen uzme ben hep dua ediyorum Allahim isteyen herkeze nasip etsin diye insAllah Allahim sanada nasip etsin hayirli ve saglikli bir evlat ben de bebek le ilgili bir kac konu actim inanki simdi sucluluk duygusu hissettim kendimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolahlik versin canim niye hepsi birden sana geliyor k.bkma ama ben dayanamazdim

Sagol cnm ama rabbim sabrini veriyor iste
hemde borc paralarla agirlioz
Para yarin suyunu cekicek cunku
sahile goturecez bide nargile vs istekler bitmiir
Neyse sonra ozelden yzun uzun anlatirim canim

ah ah ah yarama tuz bastın vallahi cnm ben 6 yıllık evliyim ve 6 yıldır dr lardan çıkmıyorum okadar kahrediciki bir bebek shibi olamamak .hayatta herşeye katlanabilirim de bununla başa çıkmak çok zor insanlar ın kolayca elde ettiği birşey sana nasip olmuyor tedaviler hayal kırıklığı bir evliliğin en zor imtihanı. eşin seni anlamaz onu bir geç sen kndi kendinin ilacı olacaksın güçlü olup allah banada vericek mutlaka vericek mücadeleye davam diceksin sana çocuk soranları hayatından çıkarıp yoluna devam edecksin başka yolu yok havada atarlar çocuksuz kadın ı aşağılarlar iğneli laflar nemi yapcan görüşmüceksin meraba meraba. yaşın kaç bilmiyorum ama hiç vazgeçme eşin ve sen de bir sorun yoksa mutlaka olur stres yapma aşılamanın tutma olsılığı çok düşük zaten. eşinin karşısında ağlama seni zavallı gibi görmesin vakti zamanı gelmemiş demekki allah seni sınıyor kimseye derdini açma inanki pişman edrler benim tecrübelerim bana bunları öğretti. ben üç ay önce ikibuçuk aylık bebeğimi düşürdüm kalbi durdu düşün 6 yıldır uğraştım ve ona kavuştum derken kaybettim.şimdi korunma sürem doldu ve hemen tedaviye başlıyorum yumurta takibi.
sana tavsiyem famera adlı bir ilacı kullanman ben onunla ilk yumurta takibinde hamile kaldım daha önce aşılama tüp bebek bile yaptım kalamadım bu ilaç bana bebeğimi getirdi şimdi yine aynı ilaçla başlıyorum yaşım 34 oldu inşallah hemen olur. iyi bir dr bul moralini yüksek tut allah halimizi görüyor ve ben ikibuçuk ay bile anneliği tattığım için çok mutluyum hala ağlıyorum ilk gözağrıma.allah bekletmesin ve sağlıklı bebekler versin kimseye düşük yaşatmasın inan kaybetmenin acısı asla tarif deilemez hayırlısını iste ve hamile kaldığında kimseye söyleme ben ilkini herkese söyledim ve nazardan düştü eminim sapasağlam bebeğim allahım yine verrse hiç kimseye katiyyen söylemicem ah ah ciğerim yandı bikere.....tez zamanda kavuşuruz bebeğimize inşallah aminnnnnnnnnnnn

Slm canim aglattin bni bu saatte inan hayatimizn en buyuk sinavindayiz ben bunu oyle goruyorum ....
Hamile kalacakmisimda 9 ay karnmda tasiyckmisimda artk hepsi bana hayL geliyor ...
Bu 3 yil icerisinde hayatimn anlmini cikaramiyorum artk inan dlimde degil kosmak ziplamk gitmk istyrm amasonra o aklima dusen yaaaaaaaa varsa bebek kelimesi ..... simdi biz buyuk bir sinavdayz yagececez ya kalacaz....
ALLAHIM BU YOLDA BIZIMLE OLAN HERKESE SABIR EYLESIN ...VEEE KUCUCUK BIR COCUK NASIP ETSIN ALLAHIM ...
...........AMINNNN........

Sagol cnm ama rabbim sabrini veriyor iste
hemde borc paralarla agirlioz
Para yarin suyunu cekicek cunku
sahile goturecez bide nargile vs istekler bitmiir
Neyse sonra ozelden yzun uzun anlatirim canim

Allah sana kolaylik versin size geliyorlar bide borclaniyorsun asla kabullnmzdm ....

Ne kadar guzel icten bir yazi boyle cok saol canim duan icin insallah ......zamanini bekliyor ama ne zmn iste bir bilsekn canim kndine iyi bak bebeginde bizede bol bol dua et olur mu deden icin allah rahmet eylesin ....nur icnde yatsin bu arada kac aylik hamilesin...

Ben şuan bekarım, fakat şimdiden korkuyorum ya ben de 10 yıl beklersem diye ya hiç olmazsa diye..
Sizi az çok anlayabiliyorum, Allah yardımcın olsun.
İnşallah en kısa sürede ''HAMİLEYİM'' haberini duyarızz:))

Sagol canim cok tesekkur ederim 6 aylik olacagim pazartesi tam olarak etmem mi her duam da sizler varsiniz hepde olacaksiniz zamanini bekleyin sadece bak bende tedavi oldum o kadar ilac ictim aylarca olmadi ama o donem inanki onun ne zaman gelecegi bizim anlimizda yaziyor kendini uzme esinle arani kotu yapma bak bir yazi okumustim Allah kulunun duasina 3 sekilde cevap verir tamam der hemen verir bekle der daha iyisini verir sabret der ve en iyisini verir bak sen isyan etmiyorsun sabrediyorsun merak etme en iyisi olacak Allahim hic bir duayi bos cevirmez zamanini bekle canim.. Allahim hepimizin olmuslerini nurlar icinde yatirsin herkezin gelmis gecmis olmuslerinin mekanini cennet etsin

Kızlar hepımız kalbımız ferah tuttalım verende ALLAH vermeyende hersey yazılmıstır ne zaman ne olucagı hıc bellı olmaz.Benım annem bıle 15 yıl sonra kardesımı hıc ummadıgı bır zamanda dogurdu ve doktorların %99.9 hamıle kalamazsın demesıne ragmen sımdı masaalha kardesım 14 yasına geldı .Bende beklıyorum ıste Allaha bol bol dua edın ama onun stresıylede yasamayalım zamanı gelınce olucak ıcınızı ferah tutun

Allahiim bir avazda kurtarsin bebegin saglikli sihhatli gelsin doktor yuzu gormesin ins bu icten konusman olsun yazin olsun cok ferahlattin bni saooollllll:))))

Ay tatlim saol insallah ins birgun sende evlenir hayirli sihhatli bir bebisin olur :))))))

Insallah canim insallah ama elimizde degil inan )

Coook heyecanliyim pazar gunu doktora gidecez yubbiiiii esimi ikna ettim

Insallah senin de tez bir zamanda hayirli bir bebegin olur. Benim ablamin evliligin 10 yilinda oldu bebegi. Sabr et ve de dua et. Uzme kendini. Bir de ablama doktor bebek konusunu dusunmezsen faydasini da gorursun demis. Ablam da oyle yapti hic dusunmedi. Kismetse olur dedi. 2 ay sonra hamile kalmis. Beynini rahatlatman gerek.

yasadın acıyı cok ıyı bılıyorum canım herseyın vaktı zamnı var asılama denemıssınz tup bebkte deneye bılırsınız keske bızımde tup bebek deneme sansımız olsaydı bı umut beklerdık rabbım ol desın en kısa zamanda olur ınsallah

canım aşılama neden yaptınız..tüplerinmi tıkalı.

Nıye keske dedin canım...
Cocugun varmı? İnsallah canım cok saol

Elimizde degil dusunmemek canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…