Bebısım gell artıkk..

evlat diyince icim sizliyor hic gormedigi bebegini ozlermi insan burnumda tutuyor yaz giribi olmusum suan hasta yatiyorum yatagimda gozlerimi ne zaman kapatsam sari sacli bezi baglanmis bebek merdiven tirmaniyor yuzunu gormuyorum ama sabaha kadar hic uyumadim icim yaniyor gecen gun sabah uyandim hic aklimda bebek falan yok burnuma yeni dogmus bebek kokusu geldi yatakdan kalkamadim aglicam diye ne kadar dusunmuyorum desemde bilinc altim beni rahat birakmiyor rabbim sanada banada isteyen tum kardeslerimide nasip etsin olanlarida evladiyla sinamasin rabbim

INSALLAH CANIM INSALLAH NE DESEK NE YAPSAK BILMIYRZ SIZIN NICIN OLMUYOR sebeb varmi.?

Bende 7 aydir iatiyorum canim aynii dun esimle alisveeris mrkezine gittik bir suru hamile kadin bebek gordum sanki inadima allah siniyo bizi ins hayirli zamanda verir ve biugun bi hamile haberi daha aldim arkadasim benden sonra evlenmisti hemde korunuyomus kaza olmuss dunya iste hayatim bizim elimizde olan bise yok esinide kafana takma erkekler bu durumu pek anlamaz benim esimde bu konuda odun gibi ben konu acinca hemen kapatiyo yani destek falan olmuyo hattaa bu yolda bana destek veeren kimsem yok ne arkadaslarim ne kocam bu kk de olmasa delirirdddim herhaldee..

Seni cok iyi anliyorum canim hemde cook!! Bu anlatiklarin aynisini bende yapiyorum cunki. Bizimde 1 sene deniyoruz olmuyor 4 senedir evliyiz.. Ilk aylar takmadim ama sonra iyce streslenmeye basladim. Kimi gorsem hamile, 2ci cocugu dusunuyorlar yada zirt pirt senin yokmu daha ,siz de baya uyusuk ciktin diyenler mi dersin esim tarafi zaten laflarini tartmadan konusurlar iyce depresyona sokarlar beni. Yemin ederim artik yalandan istemiyorum demekten biktim. Meryem sureleri okudum, kurler ictim vs vs. Sonra oturdum dusundum kendi kendime, Allahim bana suan nasip gormuyorsa ben naparsam yapim olmucak. Rabbimin ol dedigi gun olucak ben istesemde istemesemde. Belkide hic olmucak orasinida rabbim bilir. Birde sunu soylim cok dusunursen istersen gercekten olmuyor. Kafani dagit esinle hayatin tadini cikar. Gez toz ye ic eglen. Ben kendimi namaza verdim huzurumu oyle buluyorum, tatile cikiyorum vs artik dusunmuyorum. Hep umidini kesen, dusunmeyenler hamile kaliyorlar hemen. Buda bizim sinavimiz. Ama insallah sonu cok guzel olucak.

Is yerinde beni aglattin kiz. Orayi okurken icim titredi resmen. Ne guzel yurekli insansin masallah!! Allahim seni cocuk bezleri biberonlarin arasinda biraksin insallahhh.. Tum isteyenlere ve hayirli goruyorsa Katindan tertemiz saglikli Hayirli gonlunuze gore melekler versin insallah..

seni çok iyi anlıyorum canım inşallah Allahım dha çok bekletmez
benim 5. yılım bitti ne tedaviler sığdırdım bu beş yıla Allahım veriyor bir sabrını
bende ilk zamnlar hamile kalan hberlerine dayanamazdım kıskançlık değil bu biliyorum
neden benim olmuyor düşüncesi ama artık yok Allah herşeye dayanma gücünü de veriyor canım
ben şuand hiçkimsenin laf sokmaların aldırmıyorum
ve bir hmile görünce selavat getiriyorum biliyorumki bende birgün hmile olacam canım inşallah
sadece bu fikirden uzaklş biraz
ve istersen uğur koşarın bana Allah yeter kitabnı oku iyi gelecektir beni çok rahtlattı
iki tüp bebekten negatif almış birisi olarak psikolojimi düzeltti canım

Bende 7 aydir iatiyorum canim aynii dun esimle alisveeris mrkezine gittik bir suru hamile kadin bebek gordum sanki inadima allah siniyo bizi ins hayirli zamanda verir ve biugun bi hamile haberi daha aldim arkadasim benden sonra evlenmisti hemde korunuyomus kaza olmuss dunya iste hayatim bizim elimizde olan bise yok esinide kafana takma erkekler bu durumu pek anlamaz benim esimde bu konuda odun gibi ben konu acinca hemen kapatiyo yani destek falan olmuyo hattaa bu yolda bana destek veeren kimsem yok ne arkadaslarim ne kocam bu kk de olmasa delirirdddim herhaldee..

Destek olmuyorlar kostek de olmuyorlar susuyor yaa konus diyorum yani ne yapmami istiyorsun diyor bu bakkaldan gofret almaya benzemiyor diyor haklida abim ikinci cocuguda oldu ben abime sakayla karisik nnasil yapiyorsunuz tarifini versene dedim oda giderken sagda gelirken solda dedi olduk gulmekten:1::24:

Seni cok iyi anliyorum canim hemde cook!! Bu anlatiklarin aynisini bende yapiyorum cunki. Bizimde 1 sene deniyoruz olmuyor 4 senedir evliyiz.. Ilk aylar takmadim ama sonra iyce streslenmeye basladim. Kimi gorsem hamile, 2ci cocugu dusunuyorlar yada zirt pirt senin yokmu daha ,siz de baya uyusuk ciktin diyenler mi dersin esim tarafi zaten laflarini tartmadan konusurlar iyce depresyona sokarlar beni. Yemin ederim artik yalandan istemiyorum demekten biktim. Meryem sureleri okudum, kurler ictim vs vs. Sonra oturdum dusundum kendi kendime, Allahim bana suan nasip gormuyorsa ben naparsam yapim olmucak. Rabbimin ol dedigi gun olucak ben istesemde istemesemde. Belkide hic olmucak orasinida rabbim bilir. Birde sunu soylim cok dusunursen istersen gercekten olmuyor. Kafani dagit esinle hayatin tadini cikar. Gez toz ye ic eglen. Ben kendimi namaza verdim huzurumu oyle buluyorum, tatile cikiyorum vs artik dusunmuyorum. Hep umidini kesen, dusunmeyenler hamile kaliyorlar hemen. Buda bizim sinavimiz. Ama insallah sonu cok guzel olucak.

Insallah canim ins allah buyuk ...:31::23:

Insallqh canim
benekleri severim bekarligimdan beri bebeklere duskunumdur 3 yil oldu ilk baslarda hic takmadim hayatimizi yyasayalim dedik ama ne kadar dusunmeme ragmen olmadi asilama yaptim inanin yptgm gun yatmadim esimle gezdik o kadarina takmadim ama olmadi artik bir yerden sonra oyle bir taktim ki anlatmm

anlıyorum tabi, insan istediği için sabırsızlanıyordur, günler ay gibi geliyordur. her ay beklemek falan... en kısa sürede sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah. :31:
Allah da bana sizin içinizde olan bebek sevgisinden azıcık versin, amin :29:

Cnm uzme kendini benin durumlarida biliyorsun cnm
ben.simdi hic takmiyorum hatta dillendirmiyorum bile
sende oyle yapmaya calis biliyorum kolay degil kesinlikle
bizm halimizden ancak bzlr anlariz
ama gercektn boyle yapmaya calis canim bzde zorda olsa basardik
esimde bende dillendirmiyoruz
dert etmiyoruz artik oluruna biraktik belli bi zaman daha
sonra tedaviye baslicz ama tedavi konusunu bz bile unuttuk
ayni seyleri yasiyoruz cnm anltmistm
ama bole daha az stres ve supriz belkide boyle dusun cnm
ve diger arkadaslarada tavsiye ederim zor bisi bizler icin.ama
umit verici bi tedavi emin olun insl basarirsiniz

Kızlar duadan önce büyük tövbe yapın kitaplarda nasıl yapılacağı yazıyor, sonra kenzülü arş duası var 7 gün boyunca hergün 7 kere okuyun. Cuma günleri ya EVVEL ismi şerifi çekin. İnşallah Allah duanıza icabet edecektir. Bende sizin için dua edicem. Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah. Eşlere takılmayın, benim eşimde olmasa da olur çocuğumuz demişti ve beim çok zoruma gitmişti. Meğerse ben kendimi eksik hissetmeyim ve ben seni böylede ömür boyu severim demekmiş:))) havuç suyu için eşinizle birlikte ve mutlaka soğan suyunu deneyin. Birde adaçayı yağı var onu alın pamuğa bir miktar dökün tampon yapın 10 gün boyunca. geceleri yapın sabaha kadar intihabı alsın. Benim yaptığım ve başarılı olduğum bunlar. İnşallah sizede şifa olur. Mutlaka inanarak yapın olumlu düşünce çok işe yarıyor. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Amin.:16:

bende aynı durumdayım senın gıbı bır senedır ugrasıyoruz ama olmuyor ılk zamanlar senın gıbıydım bende cok stres yapmıstım psıkolojk olarak hamıleleık belırtılerı bıle yasadım tavsıyem bıraz akısına bırak herseyı Allah hıc ummadıgın zamanda kucagına nasıp eder ıns sag saglım hayırlısıyla . Ben bıde bebek magazasında calısıyorum dusun halımı hergun yuzlerce hamıle bayan ,yenı dogmus bebek goruyorum sen ıcını ferah tut Allah cok buyuktur bol bol dua et :40:

anlıyorum tabi, insan istediği için sabırsızlanıyordur, günler ay gibi geliyordur. her ay beklemek falan... en kısa sürede sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah. :31:
Allah da bana sizin içinizde olan bebek sevgisinden azıcık versin, amin :29:

Insallah zeytin insallah bebegin var mi???

Cnm uzme kendini benin durumlarida biliyorsun cnm
ben.simdi hic takmiyorum hatta dillendirmiyorum bile
sende oyle yapmaya calis biliyorum kolay degil kesinlikle
bizm halimizden ancak bzlr anlariz
ama gercektn boyle yapmaya calis canim bzde zorda olsa basardik
esimde bende dillendirmiyoruz
dert etmiyoruz artik oluruna biraktik belli bi zaman daha
sonra tedaviye baslicz ama tedavi konusunu bz bile unuttuk
ayni seyleri yasiyoruz cnm anltmistm
ama bole daha az stres ve supriz belkide boyle dusun cnm
ve diger arkadaslarada tavsiye ederim zor bisi bizler icin.ama
umit verici bi tedavi emin olun insl basarirsiniz

Ayyy insallah canim nasilsin artik yazirmiyoruz benle sen :))))unuttun mu ? Beni

bende aynı durumdayım senın gıbı bır senedır ugrasıyoruz ama olmuyor ılk zamanlar senın gıbıydım bende cok stres yapmıstım psıkolojk olarak hamıleleık belırtılerı bıle yasadım tavsıyem bıraz akısına bırak herseyı Allah hıc ummadıgın zamanda kucagına nasıp eder ıns sag saglım hayırlısıyla . Ben bıde bebek magazasında calısıyorum dusun halımı hergun yuzlerce hamıle bayan ,yenı dogmus bebek goruyorum sen ıcını ferah tut Allah cok buyuktur bol bol dua et :40:

Insallah canim sen ne kadardir bebek istyrsun ?

Destek olmuyorlar kostek de olmuyorlar susuyor yaa konus diyorum yani ne yapmami istiyorsun diyor bu bakkaldan gofret almaya benzemiyor diyor haklida abim ikinci cocuguda oldu ben abime sakayla karisik nnasil yapiyorsunuz tarifini versene dedim oda giderken sagda gelirken solda dedi olduk gulmekten:1::24:

Ahhahaha :D cok guldum ya aynen cnim erkekler malesef oyle yapcak bise yok onlarda istedigini belli etmiyolar bence uzmemek icin

Egerki hic bir sorununuz yoksa ilk olarak yapman gereken tek sey hamile olmayi bebegi falan unut stres yapma...

arti sogan kürü varmış deneyenler hep başarılı olmuş

İlişkiye girmeden önce eşine iki uc saat onceden kahve içir spremleri hizlandiriyo

Iliskiden sonra sabaha kadar yat hic ayaga kalkma

Bunlarla hamile kaldim inşallah hayirli bir evlat nasip eder yaradan

Tüm bunlarin hepsini eşim söyledi ben yazdim senden abdulkadir geylani hz. Dua etmeni istiyo

Bu arada olurda hamile kalirsa bir kilo baklavada bize yollasin diyo :D

Konuyu görünce gelecegimi gördüm sanki ben bekarım ama dün doktora gittim kendi kendime adet görmedigim icin ileridede tedavisiz çocugum olmazmış şimdiden bunu bilmek bile ne kadar zor biliyormusunuz :( sizin bir sorununuz yok şükredinn

Aynn canim ya benim icin keske uzsede belki bu kadar dusunmezdim diyorum bazen kndi kndme...

Oyle deme kizZzz dua et kuma almiyolar uatumuze hani bole filmler varya kadin hamiel kalamiyo kuma aliyo falan :D amaaan takmasinlar canim bebisler gelince bizde onlari surum surum surundururuz aserme ayagina yatip naz yapariz :D :P

Konuyu görünce gelecegimi gördüm sanki ben bekarım ama dün doktora gittim kendi kendime adet görmedigim icin ileridede tedavisiz çocugum olmazmış şimdiden bunu bilmek bile ne kadar zor biliyormusunuz :( sizin bir sorununuz yok şükredinn

Canimmm uzme kendini evet haklisin ama o belli olmazki simdiden kafana takip stres yaparsann ooo hele bi evlen bakim bak oluyomu olmuyosa tedavileri var bunun tip ilerledi biliyoaun kendine simdiden stres yapmaa

Egerki hic bir sorununuz yoksa ilk olarak yapman gereken tek sey hamile olmayi bebegi falan unut stres yapma...

arti sogan kürü varmış deneyenler hep başarılı olmuş

İlişkiye girmeden önce eşine iki uc saat onceden kahve içir spremleri hizlandiriyo

Iliskiden sonra sabaha kadar yat hic ayaga kalkma

Bunlarla hamile kaldim inşallah hayirli bir evlat nasip eder yaradan

Tüm bunlarin hepsini eşim söyledi ben yazdim senden abdulkadir geylani hz. Dua etmeni istiyo

Bu arada olurda hamile kalirsa bir kilo baklavada bize yollasin diyo :D

Ayyyy ne guzel okurum tabi canim soylediklerin hepsini ypcm esinede saolasin :)))) bu arada ben yurt disindayim siz nerelisiniz hamile kalirsam insLlah baklavaniz neyli olsun :beer::sly::D;);)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back