Vallahi çok zor bir soru sormuşum kimse cevap vermedi
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Teşekkür ederim cevap verdiğin için.Yaşam tarzı mı bilmiyorum bunu sorma amacım biraz da şuydu canım, 1-2 yıla kadar evlenmeyi planladığım sevgilim var.şimdiden çocuk planları yapıyor,isimlerine kadar buluyor adam.
Bir keresinde bana, "sen niye böylesin?herkes çocugu olsun diye ister bir kere senden çocuk lafı duymadım." demişti.
Yani o erkek haliyle bile böyle düşünüyor.
Ama ben böyle değilim asla da olmadım.Ben de mi sorun var acaba bunu öğrenmek istedim.
ben cevap vereyim arkadaşım
çocukluğumdan beri gelinlikten çok bebek hayali kurardım hep insanın yapısında olur bu tarz tutkular
bi kuzenim var hiç sevmez çocuk olmasada umursamaz yapı meselesi
ben her konuda tutkuluyum eşimi sevmekte bana küçük bi iyilik yapan arkadaşıma 10 katını yapmakta ve aileme
yani bazı insanlar duyguları ön planda yaşar hayatı.
evlen önce sonra aşık ol eşine
bu arada sevgili yada nişanlıyken insan yaşadığı heycanı aşk sanar
ama yıllar geçince anlarsın aynı yastığa baş koy önce sonra yıllansın evliliğin yıllar geçtikce daha çok seversin fedakarlık yaparsın
aşk emek ister
bizim bu üzüntümüz heycanımız hayallerimizin bi sebebi var. aşkım yeni bi aşk dünyaya getirip aşk dolu bi yuva sahibi olmak
eğer hiç bebeğim olmasa eşim benimle bi ömür geçirir bende onunla.
ama bi yanım eksik sevmeyi seven bi insan olarak hayatımın aşkından aşklar doğurmak isityorum sadece daha çok sevmeyi öğrenmek için. fedekarlığın aşkın anneliğin tadına varabilmek için.
sende bi gün bu güzel duyguları yaşarsın ama özlemini çekmezsin inş bizler gibi.
bu arada bu evlat hasreti özlemi hayali bile nasıl tatlı ah bi anlatabilsem
konu sahibi arkadaşım seninle aynı durumdayım 2 buçuk sene hiç hamile kalmadm sebepsiz infertildim bende
ama bi baktım hamileyim tam 2 buçuk yıl sonra hemde yumurtlama güününü bile kaçırdığım bi ay sadece duaaaa. emin ol bebeğin gelecek
bu arada 4 ay önce bebeğim karnımda gelişemdi ve öldü kürtaj oldum.
ama o kadar güzeldi kii.
rabbim kimseye aratmasın tez zamanda evlatlarımıza kavusalım inşşş aminnnn aminnn aminnnnn.......