Bebısım gell artıkk..

benden 2 sene sonra kızkardeşim evlendi..hamile kaldı allaha şükür..ben yardıma gitmiştim elimden geldiğince annemiz vefatt ettiğinden..2006 senesinde..2010 dada benim oldu..

bende senin hissettiklerini yaşıyorum canım benim de olmuyor bebeğim seni çok iyi anlıyorum. bi de doktor bana boşuna uğraşmayın diyince artık iyice yıkılmış durumdayım yani yaşım daha 25 hepsi Allahtan ne yapalım imtihan dünyası benim 2 tüp denemem var olmadı sen tüp denemedin mi hiç?

bende senin hissettiklerini yaşıyorum canım benim de olmuyor bebeğim seni çok iyi anlıyorum. bi de doktor bana boşuna uğraşmayın diyince artık iyice yıkılmış durumdayım yani yaşım daha 25 hepsi Allahtan ne yapalım imtihan dünyası benim 2 tüp denemem var olmadı sen tüp denemedin mi hiç?
Yok canım daha denemedik.kac yıllık evlosın peki sebb varmı?

Şunu söyleyeyim ,5 sene boyu bebek diye hayatı kendime zehir ettim pişmanım üzüldüğüm günlere şimdi ikiz kuzularım var ve biz ne yaparsak yapalım zamanı gelince oluyor rahat olun şimdinin tadını çıkarın

Öncelikle şunu söyleyeyim seni anlayabiliyorum çünkü bende senin gibi bebek sahibi olmak istiyorum 2 yıllık evliyim fakat benim durumum karışık biraz vajinismustum 2 yıl o şekilde geçti geçtiğimiz ay ağustos ayında yendim bu illeti şükürler olsun yendiğimden bu güne kadar korunmasız şekilde birliktelik yaşıyoruz eşim ile ama daha olmadı :KK42: belirti yok ne bir ağrı ne bir sızı her gece her aklıma gelişinde Rabbime dualar ediyorum ben ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yap Allah ım diye 17 sinde regl günüm bakalım ne olacak bilemiyorum beklemek çok zor :KK51: inşallah tez vakitte Allah ım seni feraha kavuştursun :KK36: kafaya takmayın diyorlar ama elde değil ki :cry:

Öncelikle şunu söyleyeyim seni anlayabiliyorum çünkü bende senin gibi bebek sahibi olmak istiyorum 2 yıllık evliyim fakat benim durumum karışık biraz vajinismustum 2 yıl o şekilde geçti geçtiğimiz ay ağustos ayında yendim bu illeti şükürler olsun yendiğimden bu güne kadar korunmasız şekilde birliktelik yaşıyoruz eşim ile ama daha olmadı :KK42: belirti yok ne bir ağrı ne bir sızı her gece her aklıma gelişinde Rabbime dualar ediyorum ben ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yap Allah ım diye 17 sinde regl günüm bakalım ne olacak bilemiyorum beklemek çok zor :KK51: inşallah tez vakitte Allah ım seni feraha kavuştursun :KK36: kafaya takmayın diyorlar ama elde değil ki :cry:
Ayyyy canım imsallah allahım sesimizi duyar ya rabbim şakır şakır dogum yapanlara imreniyorum :cool:

Daha 1 ay olmuş yahu:)
İçinizi ferah tutun heyecanlanmayın, inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine.

canım yapmak değilki bakmak mesele..saldım çayıra mevlam kayıra diyenler yapamasa keşke:KK12:
Ben de ne kadar doğru bilmiyorum böyle dua etmek ama...Hiç çocuk istemediğim için, eğer nasibimde varsa benim yerime isteyenlere ver Allah'ım diye dua ediyorum...

Daha 1 ay olmuş yahu:)
İçinizi ferah tutun heyecanlanmayın, inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine.

Bende ki bu çocuk isteği nerden geldi anlamadım ki 4-5 ay öncesine kadar aklıma gelmezdi düşünmezdim bile biliyor musun o_O vajinismusu çocuk isteği gelince yendim bence eşime bunu demiyorum kırılır belki diye ama çocuk için sabrettim yoksa tembelin tekiyim :KK48: daha çok erken biliyorum yaşım 24 eşim 30 bakalım Allah büyük rabbim hayırlısını nasip etsin evladın bile :KK28::KK28::KK28:

Var bi zamanni biliyorum bilsek o zamani kafamiza takmayiz istedigimiz gibi hayatimizi yasariz ama kafaya takiyoruz ki yasayamiyoruz allah bizimle bu yolda olan herkese sabir versin ins.......bir an once hamile kalmak umudiyle ..... insallah
cnm hiç incir kuru filan bişeyler denedinizmi

Yok canım daha denemedik.kac yıllık evlosın peki sebb varmı?
o zaman hiç canını sıkma bende aşılama bile yapılamıyordu ki direk tüp bebeğe geçtik yumurta bile oluşmuyor bende 2 yıllık evliyim fakat sorunum yumurtalık rezervim az erken menapoz durumum var bence sen hiç canını sıkma yumurtan olduğu sürece hamile kalırsın mutlaka zamanı vardır üzülme moralini bozmadan tedaviye bir an önce başlayın zaman geçirmeden tüp bebek yaptırın derim sizin problem ne peki?

Bende cok istiyorum yasadigim seyleri yazmissin bnimle evlenenler ikinciyi dogurdu eltim bnden tam bisene sonra evlendi iki cocugu var artik tanidik gormek istemiyorum inan hep ayni soru ya bikyim sanki bn istemiyorum dk.gitsene bilmemne sanki ben bilmiyorum gitmeyi sanada oluyomu bilmiyorum ama cogu zamn hic olmiycak hamile kalamiycam anne olamiycam gibi naparsam yapim bosa ugrasiyomusum gibi anne oldugmu hic hayal edemiyorum ama deli gibi istiyorm aglamktan gozlerim aciyo esim bep inaniyorum olucak diyo hep hayirlisi icin dua ediyorum rabbim ins bekletmsz kucaklarimizi doldurur mevlam kimseye aratmasin isteyene versjn ins

AMIN AMIN canim ALLAH BUYUK BIR AVAZDA DOGUR INSALLAH ....bizi dua et olur mu????

Back