- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi Nickimnick
benden 2 sene sonra kızkardeşim evlendi..hamile kaldı allaha şükür..ben yardıma gitmiştim elimden geldiğince annemiz vefatt ettiğinden..2006 senesinde..2010 dada benim oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok sabırsızım sen mi?cok sakinsin ben martta yapmayı dusunuyorum hamile kalmazsamm
İyi haber cıkacak canım kotu dusunme yeteeki ..iyi haber olsunda hemen yazarım canım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah..benden 2 sene sonra kızkardeşim evlendi..hamile kaldı allaha şükür..ben yardıma gitmiştim elimden geldiğince annemiz vefatt ettiğinden..2006 senesinde..2010 dada benim oldu..
rabbim yar ve yardımcınız olsun..
anladım canımsabırsızım üzülüyorum ne fayda![]()
Yok canım daha denemedik.kac yıllık evlosın peki sebb varmı?bende senin hissettiklerini yaşıyorum canım benim de olmuyor bebeğim seni çok iyi anlıyorum. bi de doktor bana boşuna uğraşmayın diyince artık iyice yıkılmış durumdayım yani yaşım daha 25 hepsi Allahtan ne yapalım imtihan dünyası benim 2 tüp denemem var olmadı sen tüp denemedin mi hiç?
İnsallah canım allah buyukeşinle evliliğinin tadını çıkar ..
bebişinde gelir inşallah zamanı gelince cnm ..
inşallah anne oluruz :)
AMİNNN CANIMİyi haber cıkacak canım kotu dusunme yeteeki ..
Ayyyy canım imsallah allahım sesimizi duyar ya rabbim şakır şakır dogum yapanlara imreniyorumÖncelikle şunu söyleyeyim seni anlayabiliyorum çünkü bende senin gibi bebek sahibi olmak istiyorum 2 yıllık evliyim fakat benim durumum karışık biraz vajinismustum 2 yıl o şekilde geçti geçtiğimiz ay ağustos ayında yendim bu illeti şükürler olsun yendiğimden bu güne kadar korunmasız şekilde birliktelik yaşıyoruz eşim ile ama daha olmadıbelirti yok ne bir ağrı ne bir sızı her gece her aklıma gelişinde Rabbime dualar ediyorum ben ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yap Allah ım diye 17 sinde regl günüm bakalım ne olacak bilemiyorum beklemek çok zor
inşallah tez vakitte Allah ım seni feraha kavuştursun
kafaya takmayın diyorlar ama elde değil ki
![]()
Daha 1 ay olmuş yahu:)Öncelikle şunu söyleyeyim seni anlayabiliyorum çünkü bende senin gibi bebek sahibi olmak istiyorum 2 yıllık evliyim fakat benim durumum karışık biraz vajinismustum 2 yıl o şekilde geçti geçtiğimiz ay ağustos ayında yendim bu illeti şükürler olsun yendiğimden bu güne kadar korunmasız şekilde birliktelik yaşıyoruz eşim ile ama daha olmadıbelirti yok ne bir ağrı ne bir sızı her gece her aklıma gelişinde Rabbime dualar ediyorum ben ve benim gibi isteyen herkesi evlat sahibi yap Allah ım diye 17 sinde regl günüm bakalım ne olacak bilemiyorum beklemek çok zor
inşallah tez vakitte Allah ım seni feraha kavuştursun
kafaya takmayın diyorlar ama elde değil ki
![]()
canım yapmak değilki bakmak mesele..saldım çayıra mevlam kayıra diyenler yapamasa keşkeAyyyy canım imsallah allahım sesimizi duyar ya rabbim şakır şakır dogum yapanlara imreniyorum![]()
Ben de ne kadar doğru bilmiyorum böyle dua etmek ama...Hiç çocuk istemediğim için, eğer nasibimde varsa benim yerime isteyenlere ver Allah'ım diye dua ediyorum...canım yapmak değilki bakmak mesele..saldım çayıra mevlam kayıra diyenler yapamasa keşke![]()
Daha 1 ay olmuş yahu:)
İçinizi ferah tutun heyecanlanmayın, inşallah isteyen herkes kavuşur bebeğine.
cnm hiç incir kuru filan bişeyler denedinizmiVar bi zamanni biliyorum bilsek o zamani kafamiza takmayiz istedigimiz gibi hayatimizi yasariz ama kafaya takiyoruz ki yasayamiyoruz allah bizimle bu yolda olan herkese sabir versin ins.......bir an once hamile kalmak umudiyle ..... insallah
o zaman hiç canını sıkma bende aşılama bile yapılamıyordu ki direk tüp bebeğe geçtik yumurta bile oluşmuyor bende 2 yıllık evliyim fakat sorunum yumurtalık rezervim az erken menapoz durumum var bence sen hiç canını sıkma yumurtan olduğu sürece hamile kalırsın mutlaka zamanı vardır üzülme moralini bozmadan tedaviye bir an önce başlayın zaman geçirmeden tüp bebek yaptırın derim sizin problem ne peki?Yok canım daha denemedik.kac yıllık evlosın peki sebb varmı?
AMIN AMIN canim ALLAH BUYUK BIR AVAZDA DOGUR INSALLAH ....bizi dua et olur mu????