- Konu Sahibi Nickimnick
Herseyin zamani var canim umidini kesme dua etmekten vaz gecme ben 3 yillik evliyim ilk 1 yil dusunmedik 1 sene sonunda ugrastik ama olmadi doktora gittik bir suru testler ilaclar ve bana doktor tuplerin kapali rahim filmi lazim dedi tabi uzuldum ama isyan etmedim..sonra basimiza buyuk bir hastalik geldi dedemin birtane dedemin 3 aylik omru kaldigini ogrendik dedem bunu bilmiyordu ama hasta oldugunu biliyordu her gece bana ve esime ne dualar ederdi cok memnundu bizden ve nihayetinde 3 ayin sonunda kaybettik dedemi ben o pisikolejiyle bebek dusunemezdim yada iliski yasiyamazdim dedemin 40 i cikti sadece 2 sefer esimle birsey yasadik ve dedemin 52 duasi okunmadan 1 gun once gebe oldugmu ogrendim ben sana sadece sunu soyleyeyim dua al bol bol dua al kendinde dua et sadece vakti var unutma tamam canim zamanini bekle ve ben Allahima okadar inaniyor ve okadar guveniyorum ki bebegim bana Allahimin bir hediyesi onu koruyacagina kucagima verecegine inaniyorum umidini kesme sadece zamanini bekle.. inan bana hamileyim diye yazacaksin herkeze duyuracaksin kendini sakin uzme lutfen uzme ben hep dua ediyorum Allahim isteyen herkeze nasip etsin diye insAllah Allahim sanada nasip etsin hayirli ve saglikli bir evlat ben de bebek le ilgili bir kac konu actim inanki simdi sucluluk duygusu hissettim kendimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.